gaziantepte ramazan

lou salome

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
3.779
9.798
358
Kızlar, bu haftasonu antebe gidelim diyoruz. ama gündüzleri ramazan diye restoranlar kapalı mıdır, katmerci ve beyrancı kapalı mıdır, ağız tadıyla tahmis kahvesinin 400 yıllık binasında kahvemizi içemez miyiz, sokakta su içsek ramazanın 100. dayağını da biz mi yeriz gibi sorularım var size.

özetle, antep yobazlarla mı dolu, yani tarzı nedir,

yoksa insana saygı duyan ve istediğimiz gibi gezebilmemizi sağlayacak bir ortam var mı?

not: olmadı hataya gidicez. hataya ramazanda gitmiştim, şahaneydi. Insanlari da öyle. Ama primer tercihim antepten yana. Antebe çok hakim degilim, iyice gezmek istiyorum.

İnanın artik konularinizi sadece karsit fikirlileri kiskirtmak amacli yazdiginizi düşünüyorum

Yobaz ne demek ya bende oruc tutuyotumda tutmayanlara dindiz imandiz gözüyle bakmiyorum herkesin hayati kendine deyip geciyorum peki siz ne akla hizmet bu insanlari yobaz diye yaftaliyorsunuz

Siz alın sevgilinizlevsarabinizi elinize kendiniz gibi elit zumrenin olfugu mrkanlarda cılginca eglenin yobazlarin oldugu memlekette ne isiniz var

Oruçluya saygıdan dolayı yolda herkesin içinde su içmeyiver
Gözlerine soka soka içmem zaten. Bir kenarda içerim. Susuz birine nispet yapacak halim yok.

Oruçlu olanlar da benim gösterdiğim saygıyı bana gösterir mi, onu soruyorum. Yoksa saygisizca saldirilar olur mu..

Ve restoranlar kapali mi mesela...bunu bilmek istiyorum.

Antebi bilmiyorum ama heryerde tepkiyle karşılaşabilirsiniz sadece çok göstere göstere yapmazsanız sorun yaşamazsınız yani bi kenara geçip suyunuzu öyle içerseniz hem oruçluya da saygı göstermiş olursunuz
Bence sabahlarıda açık olan mekanlarda vardır

Her yeri görmek istiyorum..evde kukumav kuşu gibi oturmayi sevmiyorum. Gezmek şahane bir şey..size de tavsiye ederim

Ulkemde ayak basmadik yer birakmamaya çalışıyorum.

Bence arkadas yobaz var midir derken oruc tutan var midir demedi. Oruc tutan elbette vardir ama oruc tutmayana saldiran var midir diye sordu. Siz yanlis anladiniz

Eskiden böyle değildik,eskiden saygı bekleyenler önce saygı göstermesi gerektiğini bilirdi. Yılda 365 gün var, tabiki istediğiniz zaman gezme hakkını sahipsiniz.
Neyse çok yazardım ama yok yere ban yemeyeyim, resmen kışkırtmak için açılmış bir konu.

Çok sağolun. Zaten göstere göstere içmem asla

Insan gibi cevap verdiğiniz için teşekkürler

Yok canım su içiyorsun diye linç ederler. Orası turistik bir yer farklı kültürlere alışık eminim ki sizin gibi geri kafalı bir insandan daha bilgililer. İnsanları sınıflandırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…