gaziantepte ramazan

Begenmediginiz uyeye hakaret etmeyin. Hatali gordugunuz konuyu kibler gecersiniz. Bakin o tek basina ve herkes ona hakaret ediyor dogru mu bu? Agziniza geleni soylemissiniz,bu size yakisti mi? Ayip

iyide cahil diyerek ilk kurşunu o attı..
üstelik bahsettiği konu hakkında hiçbir bilgisi olmamasına rağmen..

Ben daha önce de belirttim. Bizim halkımız TÜRKIYE NIN HER KOSESI tahrik edilmediği sürece hoşgörülü insanlardır. Kadın başardı bunu. Bunca söylemler bu yüzden
Olmayiniz tahrik efendim. Ben olmuyorum. Olmamak mumkun. İnanc insana bunu ogretiyor yani zor degil

Lou, insanların manevi değerlerine saldırarak kendini tatmin etmeye çalışmanı anlıyorum, inan kızmıyorum da sana. Hani derler ya köpek girdi diye koca deniz necis olacak değil. Ama yavrum böyle yapıp bir yere de varamıyorsun, her ne ise kompleksin, bir an önce bunun tedavi yoluna bak olur mu?

Hayır bak sandalettir, kızıl saçtır ve pek zeksi ficuttur filan bunlarla güldük eğlendik, gerçi şu konu içinde şahsen eğlenmeye devam ediyorum ama kalplerine dokunup rahatsız ettiğin insanlar var. Kaç yaşında insansın, kendine bu ağzı yakıştırman bile öncelikle kendi varlığına hakaret. Otur bir düşün, hadi ekşici bir trollsün anladık da, insansın nihayetinde, ayıp yani. Düşüncelerini daha güzel aktaracağın cümleler varken, en varoşunu seçiyorsun ya, senin o pek ileri pek modern beyin kıvrımlarının yetersizliğine kadar sorguluyor herkes.

Gavur kelimesini yorumlarini begendiginiz sayin seksi kadin kullandi bende hic hos bi kelime olmadigini yazdm ve bir arkadasimda bu kelime icin yorum yapti
O benim yorum yapan. Kendisi ISLAMIYETI benimsemediğini belirtti ve müslüman olmayanlar için gavur dediğimizi ima etti. Bende madem öyle kendisinin de o kategori de oluduğunu belirttim

arkadaşlar beğenmediğiniz üyelerle kavga etmek yerine "göz ardı et" seçeneğini kullanabilir, böylece o kişinin hiçbir konusunu/yorumunu görmeyebilirsiniz.
benim listemde onlarca kişi vardı bu konuyla yenileri de eklendi mesela,
şiddetle tavsiye ediyorum.

ayrıca konu sahibine bayılmıyorum, ama ilk sayfadan beri aşırı kışkırtıldı, o da karşı saldırıya geçti, ilk sayfalarda sadece oruç tutmayanlara saldıranlara yobaz demişti, bu konuda (başta gerçek dindar arkadaşlar olmak üzere) hepimiz hemfikir olmalıydık oysa...
çünkü bu dünyada dinleri en çok karalayanlar dinsizler değil, din ardına sığınarak her türlü pisliği yapanlardır, görmemek imkansız.

Gavur kafir havada uçuşuyor ama ağızlar oruçlu...
Sonra oruç tutanin kendini tüm gunahlardan kalp kirmadan alikoymasi gerekliliğinden bahseden falan yok
Varsa yoksa oruç tutana saygı konu sahibine hakaret edenlerin su iceni bicaklayan birinin zihniyetiyle hiç bir farkı yok bence

Burda ne kadar saygili yorumlarini begendiginiz uye

Eee Sonuc?

Hangi cumlemden anladiniz Türkiyeyi karaladigimi? Bana ici bos hamaset dolu milliyetçilikle gelmeyin.

Yillardir oruc tutmuyor diye insanlar dovuluyor bunu inkar eden birine nerde yasiyorsunuz diye sordum? Karalama nerede? Kaldi ki karalanmasi gereken bir durum. Bizim memleketimizde bir taraf var hep kendine saygi duyulsun ister.
Azalarak bitecekler insallah

geçtiğimiz sene ramazanı antep' de geçirmiş biri olarak açık yerlerde var kapalı yerlerde. mesela benim uzun zamandır gitmek istediğim halil usta kapalıydı, ramazan sonrası giderseniz daha keyif alırsınız bence.
bir de belki öyle demek istemediniz belki ama oruç tutanlar yobaz gibi bir anlam çıkabilir. ben de oruç tutuyorum ama işyerimdeki insanların %80 i tutmuyor. kimseye bir şey dediğim yok, benim ibadetim nefsimi terbiye etmek insanların yediklerine içtiklerine karışmak değil..:)

Tamam okuyan herkez anladı
Konu sahibinin söylemlerinin elle tutulur bir yanı yok ancak bazı yorum yapanlar konu sahibindem hiç aşağıda kalmamış hatta üzerine çıkmışlar

Kimsenin dili dini ırkı kimseyi ilgilendirmez

Konu sahibi saygısızlık yapmış kiblense yada daha olması gerektiği şekilde uyarılsa güzel olurdu

Şimdi aynı saygısızlıkla verilen cevapların ne farkı kaldı

Yani eleştirdiğiniz konu sahibinden farkınız nedir ?

Mune kolay gelsin :)

+1000

Ben hayatımda bir kere bile oruç tutmadım öncelikle bunu bilin.

Siz insanları kışkırtmak için veya geyik, dalga yapmak için bu konuyu açtığınızı düşünüyorum.

Güya, çok üst kademede ve iyi eğitim almış bir insansınız ama uslubunuz çok yanlış.

"Yobaz" nedir ya ?

Sizin şimdi o zihniyet de olan insanlardan ne farkınız kaldı acaba ?

Eğer size ayrımcılık yapılsın istemiyorsanız sizde yapmayacaksınız.
Ama nerde o akıl?! Değil mi.

Üstelik her insanı aynı kefeye koymak çok yanlış, bu yaşınızda bunu bilmeniz gerekiyordu aslında.

iyide cahil diyerek ilk kurşunu o attı..
üstelik bahsettiği konu hakkında hiçbir bilgisi olmamasına rağmen..
Yok anlatirsin aciklarsin da kufretmek neden? Biri yazmis hangi cehennemden kactin ,kadin isterse domatese tapar geri kalan herseyi inkar eder. Senin yaptigin gibi aciklayici konusmuyor kimse herkesin agzi bozuk burda

Dışarda böyle konuşmaya "yemiyor" yani

konu gereksiz uzamış. madem oruç tutana saygıdannn!!!! bir takım şeyler yapılmamalı, öyleyse oruçlular da işine bakmalılar ve orucu el aleme değil kendilerine tuttuklarını ve oruç tutmayan insanlara tuhaf bakışlar atmamaları gerektiğini ,laf atma ve dayağı saymıyorum bile, akıllarından çıkarmamalılar :)

bence açık yerler vardır hem yaz ayındayız kesinlikle keyifli bir gezi olur sizin için :)

Peki ben burda yanlis bisey dedimmi bu yoruma isttinaden neden tepkiler yagdi benm yorumuma

gerçekten nerede yaşıyorsunuz?
googlea ramazan dayak yazın ve sonuçlara bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…