- 3 Nisan 2014
- 36.491
- 149.245
- 798
- Konu Sahibi lou salome
-
Begenmediginiz uyeye hakaret etmeyin. Hatali gordugunuz konuyu kibler gecersiniz. Bakin o tek basina ve herkes ona hakaret ediyor dogru mu bu? Agziniza geleni soylemissiniz,bu size yakisti mi? Ayip
Evet neden?
Olmayiniz tahrik efendim. Ben olmuyorum. Olmamak mumkun. İnanc insana bunu ogretiyor yani zor degilBen daha önce de belirttim. Bizim halkımız TÜRKIYE NIN HER KOSESI tahrik edilmediği sürece hoşgörülü insanlardır. Kadın başardı bunu. Bunca söylemler bu yüzden
O benim yorum yapan. Kendisi ISLAMIYETI benimsemediğini belirtti ve müslüman olmayanlar için gavur dediğimizi ima etti. Bende madem öyle kendisinin de o kategori de oluduğunu belirttimGavur kelimesini yorumlarini begendiginiz sayin seksi kadin kullandi bende hic hos bi kelime olmadigini yazdm ve bir arkadasimda bu kelime icin yorum yapti
Teşekkür ederim .Konuyu bilmiyorum bakacağım.protesto konusundan..
Sonra oruç tutanin kendini tüm gunahlardan kalp kirmadan alikoymasi gerekliliğinden bahseden falan yokGavur kafir havada uçuşuyor ama ağızlar oruçlu...
Burda ne kadar saygili yorumlarini begendiginiz uye1500 yıldır aynı kitaptan sorumlular ama hâlâ anlayamadilar. Cahillilleri de bitmedi.
Gavur icadi teknoloji kullanıyorlar..aya gidemediler. Bilimde sifirlar.
Bir tane de örnek islam devletleri yok.
Varsa yoksa "gercek islam bu degil tağam mıiâa"
Eee Sonuc?Yurt dışında da başı kapalı diye, namaz kılıyo diye saldırıya ugrayan en iyi ihtimalle mobinge uğrayan biiirsürü insan var. Medeni ya güya orası.
Kısaca yani, kötü kalpli olan saldırmaya yer arayan insanlar her yerde var. Ramazanmıs türkiyemis falan bunlar hep bahane. Hristiyan olsak bu sefer de neden şükran gününü kutlamiyon diye saldıracaklar yine aynı insanlar.
Medeniyetin beşiği olan avrupada hala lgbt bireyler için ölmesi gerektigini düşünenler var az buz da degiller.
Burdan biseyleri karalamaya gerek yok. Dejenere olan dünyanın sonucları bunlar. Biraz akılcı düşününce bunu bulmak zor olmuyor. Siz de burdaki diger kisiler de gereksiz tartışıyorsunuz.
+1000arkadaşlar beğenmediğiniz üyelerle kavga etmek yerine "göz ardı et" seçeneğini kullanabilir, böylece o kişinin hiçbir konusunu/yorumunu görmeyebilirsiniz.
benim listemde onlarca kişi vardı bu konuyla yenileri de eklendi mesela,
şiddetle tavsiye ediyorum.
ayrıca konu sahibine bayılmıyorum, ama ilk sayfadan beri aşırı kışkırtıldı, o da karşı saldırıya geçti, ilk sayfalarda sadece oruç tutmayanlara saldıranlara yobaz demişti, bu konuda (başta gerçek dindar arkadaşlar olmak üzere) hepimiz hemfikir olmalıydık oysa...
çünkü bu dünyada dinleri en çok karalayanlar dinsizler değil, din ardına sığınarak her türlü pisliği yapanlardır, görmemek için kör olmak bile yetmez.
Yok anlatirsin aciklarsin da kufretmek neden? Biri yazmis hangi cehennemden kactin ,kadin isterse domatese tapar geri kalan herseyi inkar eder. Senin yaptigin gibi aciklayici konusmuyor kimse herkesin agzi bozuk burdaiyide cahil diyerek ilk kurşunu o attı..
üstelik bahsettiği konu hakkında hiçbir bilgisi olmamasına rağmen..
Burda ne kadar saygili yorumlarini begendiginiz uye
Dışarda böyle konuşmaya "yemiyor" yaniKonu sahibi bir konudaki yorumunda şunu belirtmisti "günlük hayatımdaki gibi degil buradaki üslubum tabiki. Bu kadar sert ve dik degilim. Böyle konusamam normalde zaten"
Yani şair burda sunu demek istiyor " burada yobaz dedigim dinini aşağıladıgîm insanlara günlük hayatta kahkaha atıp onlarla hoşsohbet yapıyorum. Ama burada böyle konusuyorum. Iki yüzlüyn ne yapayım"
Müslümanlık islam vs size anlatılmaması lazim. Çünkü belli ki yazarı oldugunuz ekşi sözlük icin yeni bir başlık arayısında olup bu konuyu açmışsınız. Malesef basitliğiniz ve cahilliğiniz apacık belli oluyor.
Peki ben burda yanlis bisey dedimmi bu yoruma isttinaden neden tepkiler yagdi benm yorumumaMune simdi kizcan biliyorm cahil cuhele cevap vermiyim diyorm ama valla tahrik ediyo:!
Sayin gavurlara ozenen gavurun anlamini bile bilmeden soyleyen birey;
Allah bize kurani apacik indirmistir..
Yanliz kuranda sirlarda vardir asirlar sonra bilim insanlarin buldum dedigi aslinda asirlar once kuranda olan buyuk sirlar..
Allah kurani dahada iyo anlayalim diye bize peygamberler elciler gondermistir..
Ve biz inaniyoruz o peygamberlere kurandaki her kelimeye.
Ustelik son olarak kuranin tefsiri ayri turkcesi ayri anlami ayri bir suru aciklayici yontemleri vardir. Hepside ayni noktada birlesir..
Kuranin mucizesinin en buyugu icinden bir ayet e benzer yapamazsin bile insan beyni yetmez buna.. hele senin beynin asla yetmez
Korkmayın bu zamanda kimse kimseyi oruç tutmuyor diye dövmez, bir baba bile oğluna laf geçiremiyorken.
Uslubunuz ve yazdıklarınız çok itici. Oruc tutanlar sizin gözünüzde yobaz oluyorsa oruc tutmayanlar da bizim gözümüzde yobaz !
Gezmek için 365 gün icerisinde ramazan ayını mı buldunuz?
Kafe,restorant acık degil diye endişeleriniz varsa 15gün sonra ramazan bitiyor! Bi zahmet sabredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?