- 17 Aralık 2015
- 27.107
- 49.562
- 598
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
esim tarafininda hemen hemen herkesin bir bag evi var.biz de tokatlıyız hemen hemen herkesin bir bağ evi vardır
ay sorma ya valla hem cok seviyorum hem hic sevmiyorum ben bu sehri nasil oluyosa.angara da otura otura köreldik iyiceeee
ben yıllardır egeye taşınma planı yaparım ama sadece yaparım gidememmmmay sorma ya valla hem cok seviyorum hem hic sevmiyorum ben bu sehri nasil oluyosa.
olabılır buyuk ıhtımal bır haber oyle bır ızlenım vermıstır valla bır kac kere bende denk geldım haberde bır kac olay oraları hayatımda gormedım burası antepmıymıs dedımahahaha ya neden boyle bi izlenim olustu bir olaymi olduda sonradan boyle dusundum bilmiyorum, ama hala antep diyince icimden guzelim sehride mahvettiler bir kere gidip goremeden diye dusunuyordum niyeyse
ya ben tasinamam ama surekli aklimizda bir yazlik alma fikri annemleben yıllardır egeye taşınma planı yaparım ama sadece yaparım gidememmmm
Antep çok zengin bir sanayii şehri sosyetiktir bakkk bazı kadınları ne terörüüü
yasayasagın tek pısmanlık o son dılımı yemeseydım keske cok yedım pısmanlıgı olacaktır
annem ankaralı ankaradan antebe gelın gelmıs kı annem cook rahat hayat yasayan cok serbest bır kızmısya ben tasinamam ama surekli aklimizda bir yazlik alma fikri annemle
sonra bi tatile gidiyoruz ordan bile dondugumuzde ankaranin asfaltini opesimiz geliyo
aynen oyleAntep çok zengin bir sanayii şehri sosyetiktir bakkk bazı kadınları ne terörüüühhaftasonları zenginleri mersine denize kaçarlar
yazlık alırsam benden çok başkaları kalır yok da diyemem uğraşamam diye almadım.Oteller candırya ben tasinamam ama surekli aklimizda bir yazlik alma fikri annemle
sonra bi tatile gidiyoruz ordan bile dondugumuzde ankaranin asfaltini opesimiz geliyo
ya sanirim abime şark gorevi illeri secerken olaylari arastirirdim vs kendisinin zamani olmadigindan belkide ordan kaldi bir izlenim gide gide ağrıya gitti iyimiolabılır buyuk ıhtımal bır haber oyle bır ızlenım vermıstır valla bır kac kere bende denk geldım haberde bır kac olay oraları hayatımda gormedım burası antepmıymıs dedımbılmedıgım kım bılır neler olmustur
burası dogunun güneyı antep doguda ama dogu gıbı degıl mesela mardın dıyarbakır urfa bırbırımıze cok yakınız bırkac saat ama hepsı bırbırınden coooook farklı
aaa yok ayol yeme konusunda ustume tanimam sulalede namim yurumus gitmis chamallows yemek yerken tok köpek bile acikir karsisinda derleryasayasagın tek pısmanlık o son dılımı yemeseydım keske cok yedım pısmanlıgı olacaktır
ben pısman olanı gormedım bence memnun kalırsın
benim yuzum soguktur benden isteyemezleryazlık alırsam benden çok başkaları kalır yok da diyemem uğraşamam diye almadım.Oteller candır
pazarları evde duran pek olmaz degıl mıGaziantepte 7 yıldır oturuyorum . Eşim buraya atandı evlenip , ev alıp yerleştik . Ilk başlarda alışamam diyordum ama antepli oldum sanki. Öncelikle tanıdığım %95 antepliler misafirperver cana yakın. Oturduğum apartmanda 48 daire var abartısız söylüyorum 15 tanesiyle samimiyim. Koronadan once gün partilerimiz bile oluyordu .Tatile gideceğim vakit evimin anahtarını gönül rahatlığıyla komşuma bırakıp gidebiliyorum. 1 gün görmesinler kat komşularım hemen kapıyı çalıp bir sıkıntı yok değil mi diye sorarlar. Bunun dışında her şeyi dürüm yapmayı çoktan öğrendik bile . Kızım, geçen sulu patatesi dürüm yap öyle yiyeceğim bile dedi benim kebaplarin ve baklavaların yanında favorilerimde kızartma ve nohut dürüm Bu arada gezilecek yerleri parklari bahçeleri hakikaten çok fazla hafta sonu gelince duramıyoruz evde hemen mangala . Seriyorsun örtünü yemyeşil çimlere pişiyorsun etini, yapıyorsun semaver çayını miss gibi. Yazı şimdiden iple çekiyorum
Aynen öyle vallapazarları evde duran pek olmaz degıl mı
hafta sonu antep maahşer yerı gıbı
bız ona uyanık demeyelım de gormus gecırmıs ınsanlardır dıyelımAntep insanı çok uyaniktir . Saf gibi görünürler ama çok kurnazlar.
Saf bir tipseniz gitmeyin.
bız ona uyanık demeyelım de gormus gecırmıs ınsanlardır dıyelım
saf gorunen kurnaz demeyelım de guleryuzluler ama kendılerını ezdırmezler dıyelım
vatansever yardımsever ve mısafırperver ınsanlardır
ıcımızdekı kotulerı ve kotuluk besleyenlerı sevgıyle kucaklıyoruz cunku sevmek ve ıyı gozle bakmak dunyayı guzellestırecek ıyılestırecektır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?