Gazlı bebişler

kirmizibasliklihatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
394
178
53
Hanımlar 22 günlük bebeğim var Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın.
Çok güzel duygular fakat bebeğimin gaz problemi var. Gün içinde kasılıyo kızarıyor kendini sıkıyo baya uğraşıyoruz gazını çıkarmak için..
Dr damla verdi daha iki kez kullandım şuan etkisini göremedim ama ilerleyen zamanda görürüm inşallah.
Bir de gazdan mı bilmiyorm ama bazen memeyi itiyo kesinlikle kabul etmiyor biberonla veriyorum bazen sütümü bazen de mecbur kalınca mama veriyorum. Yetemediğimi düşünmeye başladım ve bu beni daha da gerdi böyle olunca sütüm de azalıyor.
Anlayacağınız bu ara süt ve gaz telaşına girmiş bulunmaktayım. Moralimi yüksel tutmaya çalışıyorum.
Böyle şeyler yaşayıp atlatan var mı yani kaç ay sürer acaba bu durumlar..
Artık bebeğimin bana gülücükler attığı zamana geçmek istiyorum

Gaz sancısı tutunca benim kızımda memeyi itiyor yad ağzının içindeyken bas bas bağırıyor. Sakinleşmesini bekliyorum ve sürekli tutana kadar deniyorum. Akşam olunca başlıyor8-9 gibi saat 11.12 olana kadar devamlı ağlıyor. Hçgaz çıkarıp kaka yapıp uyuyor sonra sabaha karşı 3-4 gibi başlıyor 7-8 gibi uyuyor . Vücudum artık iflas etme noktasına geldi

Gaz sancısı tutunca benim kızımda memeyi itiyor yad ağzının içindeyken bas bas bağırıyor. Sakinleşmesini bekliyorum ve sürekli tutana kadar deniyorum. Akşam olunca başlıyor8-9 gibi saat 11.12 olana kadar devamlı ağlıyor. Hçgaz çıkarıp kaka yapıp uyuyor sonra sabaha karşı 3-4 gibi başlıyor 7-8 gibi uyuyor . Vücudum artık iflas etme noktasına geldi

İnanır mısın saat beşten beri uğraşıyorum uykusuzluktan öldüm. Nolcak böyle bilmiyorum direniyor hala

Bizde kolıgız 23 gunluk bebegim hem gaz problemımız var danlalar vs hıc ıse yaranıyor mamamızıda degıstırdık 3. Mama bu ama hla aynı sımdı bırde kabız oldu kabızlık cok zor cok acı cekıyor bebişim

Benimki doğduğundanberi şu an 5 aylık hala gazlı. Ek gıdalar da tetikledi tabi. Geçen bağırsaklarından ultrasonla bakıldı inanılmaz gaz var diyor ki çok hareketli benim oğlum yinede ıkınıyor sıkıyor kendini özellikle geceleri kabus. Takviye gaz damlaları kullanın o aylarda bio gaia ve nurse harveys damla çok işe yaramıştı bizde. Bir de mama kullanıyorsanız aptamil comformil gaz yapmıyor diyebilirim tüm mamaları denemiş bir anne olarak

Allah hepinize kolaylik versin. Cok zor zamanlardi benim icin de. Neyse ki oglus buyudu artik pek boyle sorunlarimiz yok. Simdi de disleri kasiniyor gerci
Emziren anneler 1 cay kasigi anason tohumu, 1 cay kasigi kimyon tohumu ve 1 cay kasigi rezene tohumunu 1 tasim kaynatip icmeyi deneyebilirsiniz. Bizim gaz probleminde bayagi ise yaramisti. Ogleden sonra iciyordum cayi 3 gibi. Aksama dogru bayagi rahatliyordu oglum.

Merhaba tatlım.benimde bebisimde çok sancı vardı. Doktor kolik dedi bio gaia verdi ama hiç faydasını gormedik. O nedenle biraktik ilacı. Benim bebisim çarşafta sallayinca rahatliyordu. Bizde o nedenle hamak aldık.cok şükür onla atlattik. İstersen sende dene n11 den aldık 50 tl ye. Al bi dene derim. Baktım faydasını gormedin 14gun içinde iade hakkın var iade edersn

Hanımlar 22 günlük bebeğim var Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın.
Çok güzel duygular fakat bebeğimin gaz problemi var. Gün içinde kasılıyo kızarıyor kendini sıkıyo baya uğraşıyoruz gazını çıkarmak için..
Dr damla verdi daha iki kez kullandım şuan etkisini göremedim ama ilerleyen zamanda görürüm inşallah.
Bir de gazdan mı bilmiyorm ama bazen memeyi itiyo kesinlikle kabul etmiyor biberonla veriyorum bazen sütümü bazen de mecbur kalınca mama veriyorum. Yetemediğimi düşünmeye başladım ve bu beni daha da gerdi böyle olunca sütüm de azalıyor.
Anlayacağınız bu ara süt ve gaz telaşına girmiş bulunmaktayım. Moralimi yüksel tutmaya çalışıyorum.
Böyle şeyler yaşayıp atlatan var mı yani kaç ay sürer acaba bu durumlar..
Artık bebeğimin bana gülücükler attığı zamana geçmek istiyorum
Bebişinizi Allah analı babalı büyütsün. Gaz sıkıntısı malesef biçok bebekte yaşanan bir şey. Bazı bebeklerde gaz damlaları ( zinco, nurse harvey, bio gaia, metsil, meflor, mommy bliss...) fayda ediyor ama düzenli bir şekilde 10 gün falan kullanılması gerekiyor verdiğiniz gibi etki etmeyebiliyor. Bazı bebeklerde de ki bunlara benim oğlum da dahil hiçbir şey etki etmiyor malesef. Ne çaylar ne damlalar. Hep sabır etmek gerekiyor. Bebişinize bol bol sarılın onun sizin sevginize kokunuza ihtiyacı var. Benim oğlum bu çarşamba 7. Ayını dolduracak ama malesef hala var gazı. Tam azaldı diyordukki ek gıdalar geri tetikledi.

Maalesef bu gaz problemi bizde de var. Bebeğimde ilk zamanlar ağzıyla meme arıyordu veriyorduk ciyak ciyak ağlıyordu. Herkes sütün yetmiyor mu diye söylenip beni sinir ediyorlardı ama sonradan öğrendim ki bebekler gazları olduğunda emmek isterlermiş. Emdikleri zaman gazını çıkartacağını, rahatlayacağını ve uyuyacağını düşünürmüş. Ama o anda gazı çıkmayınca daha çok sinirleniyorlar maalesef. Eğer karnı toksa Bebeğinizin her ağzıyla meme aradığında vermeyin. Nasılsa öyle de ağlıyor böyle de ağlıyor. Mesela ben 1 saat dolmadan vermiyorum. Yoksa ağzını açıp memeyi almak isteyip almadığında ve ağladığında o da gaz yapıyor. Bu yüzden siz sütüm az diye şakın düşünmeyin. Bol bol sıvı tüketin, hurma yiyin ve süt verme isteğinizi yüksek tutun.

Son düzenleme:
Back
X