- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
inanın halk tv çok daha fazla gösteriyor bu olayları, ön yargıları atın biraz.sen ülke sınırları içinde sadece halk tv yi izliyorsundur muhtemelen
CIA ajanıyım aslında,amacım islam dünyasına ket vurmak,daha anlamadınız mı
semindor savcılığa suç duyurusuna gitti zaar sosyal medya da tartışmayı tartışırken uslüplerin sertleşebileceğini bile bilmiyor baksanıza...karşımızda tarihçiyim diye dolaşan bir öğrenci var...yetiştiren hoca biliyomu acaba semindor gibi bir öğrencisi olduğunu..
Filistin hassasiyetini Dogu Turkistan icin de gostereydiniz iyiydi. Irkdaslariniz Cin zulmu altinda inliyor da yillardir, bi hatirlatayim dedim.
Mesela Cin mallarini da boykot edebilirsiniz. Ama beleş yapmaz kimse :)
ne çok önyargılı insan varmış be kardeşim..biri müslümanları öcü gibi göstermeye gayret eder diğeri inanmayanları vicdansız yapar başkası gelir sen sadece halk tv izliyosun galiba gibi garip bi yorum yapar offf önce insan içindeki savaşı bitirse keşke...
Haksızlık Karşisinda susan Dilsiz Şeytandir
Eğer kadin çocuk öldürmek hak ise tmm
Eger ki hak olmadigini duşunuyorsaniz seytandan farkiniz var mi soruyorum
Suanda turkiyede yaşayıp israili savunacak kadar curatkasiniz keske irkin belli olsaydi insallah Türk degilsindir zira aksi beni daha memnun eder..
bakın buda iyi bir fikir. mesela siz öncü olun. acısıyla tatlısıyla bölümüne konu açıldı dün..Filistin hassasiyetini Dogu Turkistan icin de gostereydiniz iyiydi. Irkdaslariniz Cin zulmu altinda inliyor da yillardir, bi hatirlatayim dedim.
Filistin hassasiyetini Dogu Turkistan icin de gostereydiniz iyiydi. Irkdaslariniz Cin zulmu altinda inliyor da yillardir, bi hatirlatayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?