ilerde süt kardeşsiniz siz diyin olup bitsin.onu mu hatırlayacaklar..kaldı ki ben bi gram inanmıyorum böle şeylere..
Neden açıklamayayım açıklarım .Ama anlattım sanıyorum bu tamamen istekle ve inançla alakalı çocuklarımızın kuzenden de öte kardeş olmalarını istiyoruz.Ve bu bir önlem sayılabilir.
Bunun neden bu kadar sorun olduğunu anlayamadım.Süt kardeş demek misal veriyorum.
Bir birini isteyen kuzenler evlenebilir .Süt kardeş isen bu mümkün değildir nikah düşmez.
Bizde akraba evliliği var mı peki hayır 7 kuşak kadar alınmaz verilmez.
Dinen bir günahı varmı peki evet kuzenlerin belli bir yaştan sonra birbirlerine dikkatli davranması gerekiyor.Bizde ilerde bunun için hesap vermek istemiyoruz. Bu yüzden süt kardeş olmalarını istedik.
İnsan kuzenine bile o gözle bakacaksa sapıklıktır bu o alaka
Bunun neden bu kadar sorun olduğunu anlayamadım.Süt kardeş demek misal veriyorum.
Bir birini isteyen kuzenler evlenebilir .Süt kardeş isen bu mümkün değildir nikah düşmez.
Bizde akraba evliliği var mı peki hayır 7 kuşak kadar alınmaz verilmez.
Dinen bir günahı varmı peki evet kuzenlerin belli bir yaştan sonra birbirlerine dikkatli davranması gerekiyor.Bizde ilerde bunun için hesap vermek istemiyoruz. Bu yüzden süt kardeş olmalarını istedik.
Hiperprolaktinemi ile göğüsten süt gelebiliyor. süt hormonu prolaktin değerleri yükseldiği zaman süt gelebiliyor,bu da stresle artış gösteriyor .
Bi haber çıkmıştı bi ara işyerinizdeki erkekleri emzirin o zaman başınızı açabilirsiniz onların yanında diye fetva vermişti mısırlı biri ... demek doğruymuşş
yerindeki erkei emziren kadnlar tacizden kurtulur - Hrriyet
Bi haber çıkmıştı bi ara işyerinizdeki erkekleri emzirin o zaman başınızı açabilirsiniz onların yanında diye fetva vermişti mısırlı biri ... demek doğruymuşş
yerindeki erkei emziren kadnlar tacizden kurtulur - Hrriyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?