Gebe kalabilmek

Ahsen0O

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
4
3
86
27
İyi geceler hanımlar
benim 3 yaşında kızım var ve hep doğal yoldan korunduk birkaç aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor uygulamadan yumurtlama günlerinide takip ediyorum düzenli ilişkiyede giriyoruz ama olmadı 2 saat önce yine adet oldum😥 Ve ovulasyon testine başlamak bu defada onu denemek istiyorum. Adetim bittiği günmü yapmaya başlayacağım acaba. ve lütfen dua edin ben ve benim gibi isteyen herkes sağlıklı evlat sahibi olabilsin

İyi geceler hanımlar
benim 3 yaşında kızım var ve hep doğal yoldan korunduk birkaç aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor uygulamadan yumurtlama günlerinide takip ediyorum düzenli ilişkiyede giriyoruz ama olmadı 2 saat önce yine adet oldum😥 Ve ovulasyon testine başlamak bu defada onu denemek istiyorum. Adetim bittiği günmü yapmaya başlayacağım acaba. ve lütfen dua edin ben ve benim gibi isteyen herkes sağlıklı evlat sahibi olabilsin
Laboquick ovulasyon testi alın adet bittikten sonra başlayin

İyi geceler hanımlar
Normalde adetin ilk gununden 14 gun sonra olur. Ama sen 7 gün onceden başla test yapmayi. Herşeyden once adetinin 2 günü doktora gitmenizi tavsiye ederim ve hormonlarına, tsh (tiroid), prolaktın baktır kan testiyle.

Back
X