Gebe kalamamak

Allah kolaylıkla, tez vakitte sana ve isteyen herkesen sağlıklı bebekler nasip eylesin

Adet günleri normal bizde de oldu ben kardeşim ablam ilkten çok olur ama 3 gun sürüp leke sonra biter zamanla ama gebelikle ilişkili değil.

Adet günleri normal bizde de oldu ben kardeşim ablam ilkten çok olur ama 3 gun sürüp leke sonra biter zamanla ama gebelikle ilişkili değil.
Anladım teşekkür ederim ya ben acaba dedim niye benim adetlerim böyle azaldı dedim ama dediğiniz gibi yani aslında ben anneme sordugumda annem de çok adet olmazmış ama ben şu an ben böyle yedi gün kalıyorum işte dört gün boyunca full kanıyorum çok kınıyorum diyenleri görünce ya ben niye böyle değilim diye bir sorguladım acaba menopoza falan mı giriyorum derim

Ben 3 gün çok 4 te azalma bitiyur nerdeyse 5 te tam temizlenir im

Ben 3 gün çok 4 te azalma bitiyur nerdeyse 5 te tam temizlenir im
Vallahi canım benim öyle olmuyor 1:30 iki gün kanamam oluyor olmuyor değil yani ikinci gün akşamüstü artık bitiyor ondan sonra üçüncü gün bir hiçbir şey yok gibi dördüncü gün tekrardan böyle günlük Pete 5,6 tane değiştirecek kadar derecede lekelenme geliyor afedersin beşinci güne bitiyor hani doktorların da bir şey dediği yok çünkü rahim filmi çekindim düzenli ultrasonlara giriyorum rahimde herhangi bir şey yok

Bende aşılama oldum çok düşünunyorum ya bugün çatlatma iğnesi 6 nci günü test ile takip etsemmi

Eee tmm sorun etmeyin sorun bu değil ya bence düşünmeyin daha fazla zaten bebek meselsi yeterince yıpratıyor

Bende senin gibi durumum canım erkeklik hormonu dışında aynı sebepsiz infertilite
Bence erkekte hormonunu kafaya takma çünkü erkeklik hormonu genelde yani amcamların çocuklarında teyzemin çocuklarında da yüksek olanlar var ve çocukları var hepsinin yani yüksek olanlar var derken tüylenmeleri var yani bizzat hormon ölçmediler belki ama benden bir farkları yok öyle söyliyim

Bacım biraz sert konuşacam kırmak üzmek değil niyetim ama doktorumdan duyduklarımı aktacam öncelikle kendinle uğraşmayı doktora gitmeyi bırak artık rahatla ve aklından çocuk fikrini çıkar o kadar çok stres yapmıssın ki kendine mahvolmuşsun canım benim. Fırsatın varsa al kocanı git tatile ama çocuk yapmayı düşünmek yasak sal gitsin sen kendini salmadikca asla olmaz bu benim değil doktorumun hastasının yüzüne söylediği birşey izin ver vücuduna dinlensin toparlansin huzurlu bir tatil geçirin sadece gün aşırı ilişki bir dolu bir boş şeklinde başka hiçbir şeye ihtiyacın yok senin bak bakalım 1 aya bebek oluyor mu olmuyor mu

Doğru diyorsun, deniyorum bunu ben

Yorum yapıyorum kaybetmiyim diye evden çıkmam lazım gelince okuyacahim

Ben de benzer durumdayım. Burda geçenlerde bir konu okudum 10 sene çocuğu olmamış bir arkadaşımızın ve 10 sene sonra tesadüfen başka bir muayenede eşinde varikosel olduğu tespit edilmiş. Sperm testleri normalmiş halbuki. Ameliyat olmuş ve 5 ay sonra gebelik elde etmiş. Buraya yazmıştı ben de eşime dedim varikosel muayenesi ol diye şimdi onu bekliyorum.

Önce şunu söyleyeyim; bu, varikoselle ilgili olduğunu kanıtlamıyor. Adamın zaten sperm değerleri normalmiş. Yani varikosel değerleri bozmadığı için zaten ameliyat şart olan bir durum da değilmiş. Ameliyat olduktan sonra eşinin hamile kalması tamamen denk gelmiş de olabilir. Çünkü değerler normalse zaten doğal yolla gebelik oluşma ihtimali var. O yüzden bunu “ameliyat sayesinde oldu” diye kesin söylemek doğru olmaz.

Önce kaygıyı azaltmalısınız doktorlar stres varsa hiç bir sorunun olsa bile olmaz diyorlar ve tabiki eşlerin sigara içmemesi

Bir tüp bebek doktorunun reelsına denk gelmiştim. Bize sebepsiz infertilite tanısıyla gelenlerin yumurta ve spermlerini aldığımızda genelde tanıyı biz koyabiliyoruz diyordu. Yani döllenmeyi yapıyoruz embriyo 5.güne ulaşmıyor. Sperm hareketliliği iyi ama görüyoruz ki kısa süre içinde hareketlilik duruyor ve yumurtaya ulaşamayabiliyor. Yani kadın doğum doktorlarının ya da ürologların koyamadığı teşhisi biz koyabiliyoruz diyordu. Ama şu da var stres faktörü. Birçok kadın çocuk denemeyi bıraktıktan vazgeçtikten sonra hamile kalabiliyor ama vazgeçmek o kararı almak gerçekten zor. Doktorlae böyle durumlarda tatile gidin diyolar tatilde kafan dağılıyo stres faktörü ortadan kalkıyor diye.

Çok haklısınız ama tabii ki bu süre zarfları içinde tatile gittiğim oldu düşünmeyi bıraktığım oldu ya da bırakamıyorum diyim daha doğrusu düşünmeyi bıraktığım belki sadece 2.gün adete yakınken hemen tekrardan o duygularım başlıyorovulasyon günümü artık hani o kadar ezbere biliyorum ki o günler aklımdan çıkmıyor çok zor ya

Buraya bir parantez açmak istiyorum peki neden rahim hareketliliği duruyormuş yani ne oluyor yani o durmasının sebebini onun hakkında bir bilginiz var mı

Son düzenleme:
`