Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar herkese slm aranıza yeni katıldım ve acemiyim öğrenmeye çalışıyorum yardımcı olursanız sewinirim.bnmde yumurtalığımda kist var we 10 gün snr belli olcak işallah geçerr bnde bebek istiyorum....iyi akşamlar

kızlar hacca gıdecek bırı var tesbıhe dua cekıp oraya yollamak ıstıyorum 3 ıhlas 1 elhammı okumalıyım hepınız adına dua edecegım

ALLAH raziii olsunnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: canimmmmmm Şeniz
INSALLAHHHHHHHHH :Saruboceq: hayirlisiyla artik bebislerimiz kavussak cook iyi olucakkk

gözün aydin olsunn canimmmm Şeniz
INSALLAH bebsinie kavusursun tez zaman daa

iyikide bakmissin zirvecigimmmm olumunekankayizsmile bende yalinlizdim.
sormasi ayip ne pisirmeyi düsünüyorsunn ??
kiz yienim istanbula gitmisti alis veris icin. bool bool resim cekmis nisanlisiyla birlikte. oturucagi evi. bende resimlere bakiyordumm.
ahhhhhhhhh ahhh ebn hic yasamiyormusum burda. hep evdeyim. onlari kiskandim yaaaaaaaaaaa :gitme:

canın çekmesin üzülürüm bak etli mantar soteyi yaptım pilavı koyucam bide salata yaparım canım..
hala eve alışamadım memleketteyken evi özledim şimdide annemleri özledim yine..

ALLAHa şükür iyiym canım..
havalar soğudu kombiyi açtım yemek yapacaktım topiğe bakım dedim..

iyi ALLAH daha da iyilik versin canimmm olumunekankayizsmile
bende mutlaka bakicam. bazen canima tak ediyor, yemek esnasin da bile gelp bakip cikyiorumm. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizde topik bagimlilik yaptiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

cnm bens ana demedimmi anestezili çektir dieeee.
neyseki önemli olan sonuçç:lepi:

slm kızlar okuldan geldimmm.hemen yemeye saldırdımm.şimdide temizlik yapıcamm

hoşgeldin canım yemek yapıyomusun yoksa kayınvaliden falan yapmış hazırlamış yiyomusun canım..
okul açıköğretimmi canım bende seneye girmeyi düşünüyorum sınava bakalım hayırlısı..

canın çekmesin üzülürüm bak etli mantar soteyi yaptım pilavı koyucam bide salata yaparım canım..
hala eve alışamadım memleketteyken evi özledim şimdide annemleri özledim yine..

oyyyyyy kiyamam annsinimi özlermisss :teselli: ALLAH annene ailene saglik versinn :Saruboceq:
menünde pek lezzetliymiss. cokacimcoook benimde mantarim vardi aklimdan gecirdim. ama kabak almisti herif kac gün önce onlari kurtariyim diyorumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
araya gitmesin dimi afiyet olsunnnnnnn buyrunnnnnnnnn

kayınvalidemde öyle dio duulaelaelaelaelaehazırlımda gelin yesin diodu.dün zorla patlıcan kebabbı yolladı fazlaydı onu yedimmcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…