- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.341
hepinize günaydın arkadaşlar. bu sabah namazdan sonra hepiniz için dua ettim. esracım, melikecim, birbencim, maonyaa, elif ve diğer arkadaşlarım inş bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar rahim filmini çektirdim çok fena bişeymiş halen ağrılarım var yattıorum belim karnım bacaklarım nası ağrıyo nası....yumurtalarımın ağrısı bile hissediorum...etrafımdaki herkes çok zor dedi kimi de kolay hiç bilmiosun dedi amanıııın nası fenaymışşş
AMA ÇOK ŞÜKÜR Kİ SONUCU TEMİZ ÇIKTI TÜPLERİM AÇIK- HİÇ BİR PROBLEM YOK DEDİ DR'UM...canım doktorum o kadar yardımcı oldu ki bana ben çok ağladım ya hem çektiğim acıya hemde ağladıkça ağlayasım geldi inanın iyi bir boşalttım kendimi..
yemek yapacaktım bi topiğe bakayım dedim iyiki bakmışım nasılsın birben iyimisin canım..
hos geldin tatlimmmmmmmmmm Şeniz
iyim cook sükür sen nasilsinnn
iyikide bakmissin zirvecigimmmm olumunekankayizsmile bende yalinlizdim.
sormasi ayip ne pisirmeyi düsünüyorsunn ??
kiz yienim istanbula gitmisti alis veris icin. bool bool resim cekmis nisanlisiyla birlikte. oturucagi evi. bende resimlere bakiyordumm.
ahhhhhhhhh ahhh ebn hic yasamiyormusum burda. hep evdeyim. onlari kiskandim yaaaaaaaaaaa :gitme:
ALLAHa şükür iyiym canım..
havalar soğudu kombiyi açtım yemek yapacaktım topiğe bakım dedim..
boynum agirdi bende cikiyim yemek yapiyim.
ne yapicagima karar veremdimmmm cook kararsizim coookkk
kızlar rahim filmini çektirdim çok fena bişeymiş halen ağrılarım var yattıorum belim karnım bacaklarım nası ağrıyo nası....yumurtalarımın ağrısı bile hissediorum...etrafımdaki herkes çok zor dedi kimi de kolay hiç bilmiosun dedi amanıııın nası fenaymışşş
AMA ÇOK ŞÜKÜR Kİ SONUCU TEMİZ ÇIKTI TÜPLERİM AÇIK- HİÇ BİR PROBLEM YOK DEDİ DR'UM...canım doktorum o kadar yardımcı oldu ki bana ben çok ağladım ya hem çektiğim acıya hemde ağladıkça ağlayasım geldi inanın iyi bir boşalttım kendimi..
slm kızlar okuldan geldimmm.hemen yemeye saldırdımm.şimdide temizlik yapıcamm
canın çekmesin üzülürüm bak etli mantar soteyi yaptım pilavı koyucam bide salata yaparım canım..
hala eve alışamadım memleketteyken evi özledim şimdide annemleri özledim yine..
hoşgeldin canım yemek yapıyomusun yoksa kayınvaliden falan yapmış hazırlamış yiyomusun canım..
okul açıköğretimmi canım bende seneye girmeyi düşünüyorum sınava bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?