Gebe kalamayanlar buraya.....

kaydirigubbakcemile3evet canım valla bağımlılık yapıyo memeleketten geldim neti açtım eşim diyoki haber ver kızlar ben geldim diye kaydirigubbakcemile3

ALLAH razı olsun canım cümlemize iyilik sağlık versin rabbim inşalla...
gel beraber afiyet olsun canım..

kayınvalidemde öyle dio duulaelaelaelaelaehazırlımda gelin yesin diodu.dün zorla patlıcan kebabbı yolladı fazlaydı onu yedimmcokacimcoook

kaydirigubbakcemile3ay ne biliyim canım belki kadın insafa gelmiştir okula gidip yoruluyosun diye benimkide laf işte..
yorma çok kendini dinlen okul nasıl gidiyo.. havan değişir ne iyi akıl etmişsin okulu canım ya

kaydirigubbakcemile3evet canım valla bağımlılık yapıyo memeleketten geldim neti açtım eşim diyoki haber ver kızlar ben geldim diye kaydirigubbakcemile3

bizimkide öyle diyo. bir sey oldumu hadi kos kizlara yazz kaydirigubbakcemile3

ALLAH razı olsun canım cümlemize iyilik sağlık versin rabbim inşalla...
gel beraber afiyet olsun canım..

AMINNNNNNNN canimmmmmmmmm :Saruboceq: cümlemizeee
tesekkürler canim size afiyet olsunnnnnnn cokacimcoook

canlarım sizi bırakmak istemiyorum ama ben pilavımı salatamı yapıyım damlar bizimki..
kendinize iyi bakın ALLAHa emanet olun hayırlı akşamlar..

hos geldin canimmmmmmmm Şeniz
saldirdim derken. yemek yemek icinmi, yapmak icinmi bilmiyorumkismile
kolay gelsin canimm. hem is hem okul zor oluyormuu ??

açlıktan gözüm dönmüştü.ben öyle okuldaki bisküvü tost tarzı şeylerden doymuyrmmm.illam yemek olacakkcokacimcoook

kızlar hacca gıdecek bırı var tesbıhe dua cekıp oraya yollamak ıstıyorum 3 ıhlas 1 elhammı okumalıyım hepınız adına dua edecegım

cnm benim çok saol.allah razı olsun.hacca giden birini bulsam ordan çoçuğu olmayanlar içim bişeyler getiriolarmış.ot gibi bişi.sen istetsene araştırıp

inşllh cnm sende kurtulursun hayırlısı kuzum ya çok acılar çekioruz ya rabbim ondan şefaatçi olsun bize.
yaptırabiliorsan anestezi altında yaptır bnm çok ağrıdı bide kıpırdama diolar ya ahhh bi hareket etsem biraz dayanacam ama hareketsizlikte kötü
cnm ben özel yaptırmadın doğum hastenesi devletten yaptırdım bağkurdan kesilior..

bnde öle bişi duydum ama ısteyemem
dua etesını ısteyebılırım sadece
sen arastır bakalım
getırtebılırsen banada getırt parasını ben burdan san yollayabılırım

ben tup bebek merkezınde yaptıracagım bakalım ne kadar dııcek

ewt kurtuldum cnm saol inş..seninde tüplerin açıktır ben devletten çektirdim özlel değil anestezi yaptırabiliosan yaptır valla çok ağrıyor acısı fena...
cnm bens ana demedimmi anestezili çektir dieeee.
neyseki önemli olan sonuçç:lepi:
cnm çekmedi dr.anestezili bilmem neden çekmedi ilaç verdi 1 gün önceden hem ağızdan hem hazneden ilaç verdi film çekinmeden 1 saat önce de rahimden ilaç koydu bunlar ağrıtmayacak dedi ama çok ağrıdı ya inş..son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…