- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.361
iyi ALLAH daha da iyilik versin canimmm olumunekankayizsmile
bende mutlaka bakicam. bazen canima tak ediyor, yemek esnasin da bile gelp bakip cikyiorumm. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizde topik bagimlilik yaptiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
oyyyyyy kiyamam annsinimi özlermisss :teselli: ALLAH annene ailene saglik versinn :Saruboceq:
menünde pek lezzetliymiss. cokacimcoook benimde mantarim vardi aklimdan gecirdim. ama kabak almisti herif kac gün önce onlari kurtariyim diyorumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
araya gitmesin dimi afiyet olsunnnnnnn buyrunnnnnnnnn
slm kızlar okuldan geldimmm.hemen yemeye saldırdımm.şimdide temizlik yapıcamm
kayınvalidemde öyle dio duulaelaelaelaelaehazırlımda gelin yesin diodu.dün zorla patlıcan kebabbı yolladı fazlaydı onu yedimmcokacimcoook
kaydirigubbakcemile3evet canım valla bağımlılık yapıyo memeleketten geldim neti açtım eşim diyoki haber ver kızlar ben geldim diye kaydirigubbakcemile3
ALLAH razı olsun canım cümlemize iyilik sağlık versin rabbim inşalla...
gel beraber afiyet olsun canım..
hos geldin canimmmmmmmm Şeniz
saldirdim derken. yemek yemek icinmi, yapmak icinmi bilmiyorumkismile
kolay gelsin canimm. hem is hem okul zor oluyormuu ??
canlarım sizi bırakmak istemiyorum ama ben pilavımı salatamı yapıyım damlar bizimki..
kendinize iyi bakın ALLAHa emanet olun hayırlı akşamlar..
açlıktan gözüm dönmüştü.ben öyle okuldaki bisküvü tost tarzı şeylerden doymuyrmmm.illam yemek olacakkcokacimcoook
kızlar hacca gıdecek bırı var tesbıhe dua cekıp oraya yollamak ıstıyorum 3 ıhlas 1 elhammı okumalıyım hepınız adına dua edecegım
inşllh cnm sende kurtulursun hayırlısı kuzum ya çok acılar çekioruz ya rabbim ondan şefaatçi olsun bize.
yaptırabiliorsan anestezi altında yaptır bnm çok ağrıdı bide kıpırdama diolar ya ahhh bi hareket etsem biraz dayanacam ama hareketsizlikte kötü
cnm ben özel yaptırmadın doğum hastenesi devletten yaptırdım bağkurdan kesilior..
ewt kurtuldum cnm saol inş..seninde tüplerin açıktır ben devletten çektirdim özlel değil anestezi yaptırabiliosan yaptır valla çok ağrıyor acısı fena...haklısınız hava bırden sogugunca kotu oldum ...
elıf kız sen ne gusel kurtulmussun
ben hem sulu ultrasona gırecem ondan cıkıp rahım fılmıne gırecegım ınş bnımde tuplerım acıktır
carsamba gunu..........ben anestezi istıcem kesın
ne kadara cektırdın
cnm çekmedi dr.anestezili bilmem neden çekmedi ilaç verdi 1 gün önceden hem ağızdan hem hazneden ilaç verdi film çekinmeden 1 saat önce de rahimden ilaç koydu bunlar ağrıtmayacak dedi ama çok ağrıdı ya inş..son olurcnm bens ana demedimmi anestezili çektir dieeee.
neyseki önemli olan sonuçç:lepi:
ben tup bebek merkezınde yaptıracagım bakalım ne kadar dııcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?