Gebe kalamayanlar buraya.....

kız sus daha cok korktma benı.......
hem sulu ultrasonum var hmde rahım fılmım....

benimde doktorum anestezili yapmama dedi.ağrımaz dedi.ama ben vajinusmustum keisnlikle anestesizsiz yaptıramam dedimm o şekilde anestezili oldum.150 hastaneye.100de anestezeciye verdim.250ytl ödedim yanii.

esracım giden birini bulsam istedicem parası mühüm değil.bu sene giden hiç yok çevremdee.

kız sus daha cok korktma benı.......
hem sulu ultrasonum var hmde rahım fılmım....

korkma ya bence korktukça daha kötü mü oluor ne?kasıyorsun ya kendini o halde de giriyorsun daha beter oluor hem 3 dk...fazla sürmedi bnm ki..sıkmamaya çalıştım kendimi filmin çekildiği an..sıkınca net çıkmıor hatta kpalı çıkar dedi dr.sıkmadım kendimi.

kızlar hacca gıdecek bırı var tesbıhe dua cekıp oraya yollamak ıstıyorum 3 ıhlas 1 elhammı okumalıyım hepınız adına dua edecegım

canim ne okuyucagin hakkinda hic bir bilgim yook.
istersen söyle yap. meryem süresini, ayetelkürsiyi, bakara sürasini, kafirun süresini,hars süresini. fatiha ve ihlas sürelerini okuyup yollsan .
nasil olur. dileklerimizi dilemden önce, saltu selam cekip, dilediktende sonra da yine selatu selam. cekip. teubihi versen. icimden bunlari demek geldi canim
ALLAH razi olsun. cümlemizi oralara gidip ziyaret etmek nasip olur INSALLAHHHHHHH :Saruboceq:
hangi yüzle gidiceksek. ALLAH bizi halis kullarindan eylesinn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…