- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.401
günaydın kızlar a.s.
gunaydın kızlar
bugun dunden daha kotu durumdayım
yarın nasıl gıdecegım bılemıorum
slm günaydım kızlaar nasılsınız:)
gunaydın canım ,,,,,,,,,
ya kızlar benım duama katılacak olan yokmu?
defnecegımım okudunmu
gunaydın canım ,,,,,,,,,
ya kızlar benım duama katılacak olan yokmu?
defnecegımım okudunmu
merhaba bayanlar aranıza yeni katılıyorum 5 aylık evliyim 2 aydır bebiş için uğraşıyoruz ama henüz olmadı rrabbim hepimize hayrılı evlatlar versin
slm bende yeni geldim ,2 yıldıır evliyim ,2 gebelik oldu bende 1 düşük ,1 zorunlu krtj((( 3 aydır çocuk düşnmeye başladık ama doktor pko teşhisi koydu halbuki adetlerim düzenli ve kıllanma ,kilo yok ,yani aşırı yok ,61 kilo yum ama diyete başladım genede ( normalde 28 olan adet düzenim 2 aydır 26 ya düştü ,bu ay 28 . günümdeyim tekrar ,adet belirtilerim var biraz belim ağrıyo amaa ..inşallaaaah hamişimdirr (
canım benimkini okundu yaz..
ALLAH kabul etsin inşallah..
slm bende yeni geldim ,2 yıldıır evliyim ,2 gebelik oldu bende 1 düşük ,1 zorunlu krtj((( 3 aydır çocuk düşnmeye başladık ama doktor pko teşhisi koydu halbuki adetlerim düzenli ve kıllanma ,kilo yok ,yani aşırı yok ,61 kilo yum ama diyete başladım genede ( normalde 28 olan adet düzenim 2 aydır 26 ya düştü ,bu ay 28 . günümdeyim tekrar ,adet belirtilerim var biraz belim ağrıyo amaa ..inşallaaaah hamişimdirr (
defnecıgım sanada gecmıs olsun
ıhlamur elma kabugu prtakl kabugu cok ıı gelıomus sımdı onu yapacagım
adetlerın duzenlıyse nasıl pko oluorsun ?
benımde 24 gunde bır adetım
yarın mecburıyetten cıkıcagım krkuyorum bıraz yha
bizde ona şaşırıyoruz zaten ,yumurtalarımda minik mink kistler görülüyomuş ,ama daha dateylli tetkik için zeynep kamile gitmeye başladım ,bu hafta içi adet olunca test yaptırmaya gitcem ozaman kesinleşcek , özeldeki dr 6 ay bekleyin ,daha önceden gebelik yaşadığın için korkmuyoruz bu durumdan dedii..ama ben teşhis konulduysa tedavi başlasın diyoruum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?