Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydın kızlar a.s.

günaydın kuşummmmm

gunaydın kızlar
bugun dunden daha kotu durumdayım
yarın nasıl gıdecegım bılemıorum

geçmiş olsun canım ya bende çok hastayım ve yarın doktora gidicem

slm günaydım kızlaar nasılsınız:)

günaydın canım

gunaydın canım ,,,,,,,,,

ya kızlar benım duama katılacak olan yokmu?

defnecegımım okudunmu

ben okuyamadım henüz haftasonu yatılı misafirim vardı. Allah nasip ederse bu akşam okumaya niyetim var canım. kesin okuyacağım ben 100 tane. sonra ilave gene okuyacağım. okuduğum sayıyı ben haber vericem kuşum sana

merhaba bayanlar aranıza yeni katılıyorum 5 aylık evliyim 2 aydır bebiş için uğraşıyoruz ama henüz olmadı rrabbim hepimize hayrılı evlatlar versin

slm bende yeni geldim ,2 yıldıır evliyim ,2 gebelik oldu bende 1 düşük ,1 zorunlu krtj((( 3 aydır çocuk düşnmeye başladık ama doktor pko teşhisi koydu halbuki adetlerim düzenli ve kıllanma ,kilo yok ,yani aşırı yok ,61 kilo yum ama diyete başladım genede( normalde 28 olan adet düzenim 2 aydır 26 ya düştü ,bu ay 28 . günümdeyim tekrar ,adet belirtilerim var biraz belim ağrıyo amaa ..inşallaaaah hamişimdirr(

sende aramıza hoşgeldin canım. inş hamilesindir :Saruboceq:

adetlerın duzenlıyse nasıl pko oluorsun ?
benımde 24 gunde bır adetım

adetlerın duzenlıyse nasıl pko oluorsun ?
benımde 24 gunde bır adetım

bizde ona şaşırıyoruz zaten ,yumurtalarımda minik mink kistler görülüyomuş ,ama daha dateylli tetkik için zeynep kamile gitmeye başladım ,bu hafta içi adet olunca test yaptırmaya gitcem ozaman kesinleşcek , özeldeki dr 6 ay bekleyin ,daha önceden gebelik yaşadığın için korkmuyoruz bu durumdan dedii..ama ben teşhis konulduysa tedavi başlasın diyoruum..

oooo topik baya kalabalık olmuş .
hoşgeldiniz kızlar .
esra cnm bende en kısa zamanda mutlaka okıycam bi kaç gündür sancılarım oluyo ve oturamıyorum bile sürekli uzanıyorum ev işleri bile eşimi bekliyo cnm ama mutlaka en kıs zamanda okıycam cnm okuduktan snra sana haber veririm .
esra ve defne geçmiş osun kızlar ya havalardan heralde herkes hasta çok şükür gribe yakalanmadım ama artık sancılar kasılmalar başladı .....

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşş en kısa zaman da sizlerden de güzel haberleri alırız.

sanse cnm hoşgeldin aramıza inşş en kısa zaman da bebiş haberini alırız .
zeynep kamil dedin de bi an tırstım eyvahedigeldismile
doğum için araştırıken etrafımdaki herkes zeynep kamilden şikayetçi de ama dktrları nasıl bilmiyorum sen uzun zamandır zeynep kamile mi gidiyosun merak ettim de sen memnunmusun dktrları nasıl .

sanada hayırlı bi doğum diliyorum aşk meleği..ama kasılmalar falan diyosun ..bi problemmi varr??

ben şimdi işe gidiyorum ,6 da burdayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…