- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.421
sanada hayırlı bi doğum diliyorum aşk meleği..ama kasılmalar falan diyosun ..bi problemmi varr??
ben şimdi işe gidiyorum ,6 da burdayım:)
sağol tatlım amin inşş :Saruboceq:
artık kızım iice büyüdüğü için cnm baya canımı yakıyo artık doğum kanalına da döneceği haftalarda hatta döndü galiba baya sıkıntı yapıyo dün gün boyu kımıldıyamadım sürekli uzandım sanki miğdemin sağ tarafına ayağını sıkıştırdı nasıl canımı yakıyo bide hareket ettiriyo orda sanki çatlıycam sandım sancılar kasılmalar da cnm artık normal diyolar yalancı doğum sancıları vücut kendini doğuma hazırlarmış artık sık sık olurmuş birazda dediğim gibi artık ağırlaşıyorum cnm sancıların nedeni ..
grş cnm 6 dan sonra her zaman bekleriz k.i.b byy
canım ben 2-3 haftadır falan gidiyorum ,görümcem eczacı ve illa devlet hastanesine git orda daha çok vaka var dedi ,yoksa ben kartal umutta bi doktor var ona gidiyodum ...zeynep kamile gelince muayene için gidince sadece asistanlar ilgileniyo ,hatta başından savıyo desem daha doğru ,bende baştan savulmanın ardından ,o gün işe gitmediime dair belgeyi başhekime imzalatcaktım kiii uzman doktorun imzasını istediler ve bulacaım yeri söylediler ,bende gitmişkn önce bi kaç uzamana ,sonra kendi doktoruma sordum durumlarımı,kadım çok hanım ve benle gayet güzel ilgileniyo ,biraz ayaküstü oluyo,ama tahlilllerime bakıp beni yönlendiriyo ,bende artık asistanla diil direk onla muhatap oluyorum ,hatta bidahakine direk benim yanıma gel ben yönlendiririm seni dedi ,sadece onun söylediklerimi asistana iletiyorum vve işlemlerimi yaptırıyorum..ama doğum falan söz konusu olursa özelde yaparım bende ,benim bi velim orda doğum yapmıştı mmemnundu ama ben tercih etmem ,hiç değilse özel muayenehaneye giderim ..ilgi alaka beklerim:)
sanse cok sasırdım acıkcası canım ınş onemlı bişi deildir ınsan adetlerı duzenlı olpta sorun cıkınca daha cok uzuluyor
defnecgım sagolasın canım
askmelegım hosgeldın melegımız huysuzluk yapıor heralde bugun :)
oooo topik baya kalabalık olmuş .
hoşgeldiniz kızlar .
esra cnm bende en kısa zamanda mutlaka okıycam bi kaç gündür sancılarım oluyo ve oturamıyorum bile sürekli uzanıyorum ev işleri bile eşimi bekliyo cnm ama mutlaka en kıs zamanda okıycam cnm okuduktan snra sana haber veririm .
esra ve defne geçmiş osun kızlar ya havalardan heralde herkes hasta çok şükür gribe yakalanmadım ama artık sancılar kasılmalar başladı .....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşş en kısa zaman da sizlerden de güzel haberleri alırız.
kızlar bana müsade sağlık ocağına gitmem gerekiyo k.i.b grş byy.
hoşbulduk tatlım :1hug:
aslında bu hafta baya zor geçiyo esracım ya artık hep böyle mi geçicek bilmiyorum inan oturamıyrum bazen öle bi geriyo ki karnımı leptop sehpanın üstünde bende kanepede uzanıyorum öle netteyim
sen nasıl oldun ya ben geçmişe bakarken tuğbaydı galiba dikkatimi çekti de mesajlarınız bu hacdan getirtilecek ot ne otu adı ne merak ettim de..
zelalca, sen ne yaptin canim. doktora gidiecktin gittinmii ???
ALLAH hepimizin isini gücünü rast getirsinnnnnnn :Saruboceq: emeklerimiz bosa gitmesinn kizlaarrrrrrrr :Saruboceq:
öpöpöp. bbbbb
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza.1 yıl önce gebelk geçrdm 3 aylkken düştü.testler falan hiç bir neden bulunamadı kopmş dediler.kürtaj oldum.1 yıldan beri hamile kalamıyorm.sperm testi hormon testi yumurtlama takibi rahim filmi çekildim hepsi temz.doktorm zamana bırakmamızı söledi.yapılacak hiç bişeyim yok bndan sonra sadece dua edicem we kafaya takmamaya calşıcam(nasıl takmıcaksam) allahım isteyen herkese hayırlı ewlatlar nasip etsin..işte bnm durumumda böle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?