- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.441
slm arkadaslar yumurta tembelliği için test yaptırcam ama adetliyim adetliyken oluyomu bilginiz varmı acaba
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza.1 yıl önce gebelk geçrdm 3 aylkken düştü.testler falan hiç bir neden bulunamadı kopmş dediler.kürtaj oldum.1 yıldan beri hamile kalamıyorm.sperm testi hormon testi yumurtlama takibi rahim filmi çekildim hepsi temz.doktorm zamana bırakmamızı söledi.yapılacak hiç bişeyim yok bndan sonra sadece dua edicem we kafaya takmamaya calşıcam(nasıl takmıcaksam) allahım isteyen herkese hayırlı ewlatlar nasip etsin..işte bnm durumumda böle..
slm tüpbebekmi yaptırcaksınız benm kuzenimde yaptırcak işlemlere basladılar hayırlısı olur inş. tiroid bezlerinde sorun cıktı ilaçla düzelttiler umarım baska bişey cıkmazslm kizlarrrrrrr. bu gün bizim icin cook yorucuydu. benim pasaportun süresi uzatilma isi nerdeyse 2 aydir. gecikmisti. bu gün yarin derken 2 ay oldu. bür sürü ugrastik. eger ben 1 ay daha gitmeseydikk uzaalkma isini yaptirmasaydik. benim oturma isim iptal edilip. t¨rkiyeye posataliyicaklardi
ALLAH korusun tam tüp bebn yapildigim zamana denk gelirdi.
sağol tatlım amin inşş :Saruboceq:
artık kızım iice büyüdüğü için cnm baya canımı yakıyo artık doğum kanalına da döneceği haftalarda hatta döndü galiba baya sıkıntı yapıyo dün gün boyu kımıldıyamadım sürekli uzandım sanki miğdemin sağ tarafına ayağını sıkıştırdı nasıl canımı yakıyo bide hareket ettiriyo orda sanki çatlıycam sandım sancılar kasılmalar da cnm artık normal diyolar yalancı doğum sancıları vücut kendini doğuma hazırlarmış artık sık sık olurmuş birazda dediğim gibi artık ağırlaşıyorum cnm sancıların nedeni ..
grş cnm 6 dan sonra her zaman bekleriz k.i.b byy
hosgeldin cnm ALLAH hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese benm 5 yasında oğlusum var 2. cocuk için 1 seneden beri uğrasıyoruz ama bende hamile kalamıyorum bugün yine adet oldum mafoldumben yumurtlama gününe denk getirmeye calısıyoruz ama olmuyo bende doktora gitmeyi düşünüyorum yumurta tembelliği varmı acaba diye ama adetliyken oluyomu bilmiyorum bi bilgin varmı senin
hosgeldin cnm ALLAH hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese benm 5 yasında oğlusum var 2. cocuk için 1 seneden beri uğrasıyoruz ama bende hamile kalamıyorum bugün yine adet oldum mafoldumben yumurtlama gününe denk getirmeye calısıyoruz ama olmuyo bende doktora gitmeyi düşünüyorum yumurta tembelliği varmı acaba diye ama adetliyken oluyomu bilmiyorum bi bilgin varmı senin
slm tüpbebekmi yaptırcaksınız benm kuzenimde yaptırcak işlemlere basladılar hayırlısı olur inş. tiroid bezlerinde sorun cıktı ilaçla düzelttiler umarım baska bişey cıkmaz
hos geldin canimm olumunekankayizsmile cooook gecmis olsun. cok zor dimi önce seviniyorsun. sonra onu kaybediyorsun.
ALLAH bidahikline yüzünü güldürsünnnn :Saruboceq: bebk konusu yook stresli. nasil rahat olucagiz bilmiyorumm :umursamaz:
slm arkadaşlar ben yeniyim sitede 4 yıllık evliyim. yazılarınızı okuyorum allah gönlünüze göre versin Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inş.. bakalım bu ay bende adet olcammı sabırsızlıkla beklliyorum gerçi bazılarında hamileyken adet oluyomuş ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?