Gebe kalamayanlar buraya.....

hos geldin canimm olumunekankayizsmile cooook gecmis olsun. cok zor dimi önce seviniyorsun. sonra onu kaybediyorsun.
ALLAH bidahikline yüzünü güldürsünnnn :Saruboceq: bebk konusu yook stresli. nasil rahat olucagiz bilmiyorumm :umursamaz:

slm tüpbebekmi yaptırcaksınız benm kuzenimde yaptırcak işlemlere basladılar hayırlısı olur inş. tiroid bezlerinde sorun cıktı ilaçla düzelttiler umarım baska bişey cıkmaz

hadi ya demek o da yavs yavas gelmeye hazirlaniyor. sana sinyal gönderiyor kaydirigubbakcemile3
eeeeee ne demisler yolcu yolunda gerek dimi ama hos gelsin sefalar getirsinnnnnnnn opuyorumnanaktan
söyle yiyenime deki. yaramaz teyzen diyorki fazla yarmazlik yyapmasinnn akaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben aslında doktordan randevu alıcaktım adet olunca almadım eğer fark etmiyosa yarın alayım ben randevuyu bakalım ne cıkcak eyvahedigeldismile

canım ovulasyon testleri war eczanelerde onlarda deneyeceğim bnde.yumurtlama günlerini öle daha iii hesaplayabiliriz diye düşünüyorum.bide vakit saat gelmedi mi bunlar bahane bence..

ALLAH razi olsun canimmm :Saruboceq: ALLAH bagislasin evledini. acisini hic göstermesinnn :Saruboceq:
bize randevz verdiler gittik kan aldilar. yanlis hatirlamiyorsam fark etmiyrdu.
yine baska arkadaslar da cevap yazarlar.
inan unutuyor insan. kafamiz o kdarad dolukii kafamçokkarıştı

slm tüpbebekmi yaptırcaksınız benm kuzenimde yaptırcak işlemlere basladılar hayırlısı olur inş. tiroid bezlerinde sorun cıktı ilaçla düzelttiler umarım baska bişey cıkmaz

evet canim tüp bebk yaptiricagiz. hayirlisi olur INSALLAHH :Saruboceq:
Kuzenin de mutlu sona ulasir INSALLAHHH :Saruboceq: hepimizin yüzü gülsün. saglikli, hayirli bool rizikli evlatlar nasip etsin YARADANIMMMMMMMMM :Saruboceq:

zor tatlım ama çok güzel bi duyguydu.allah bi daha nasip etsin hepimize sağlıklı bi şekilde.aslında rahat olsak şıp die olcak ama olamıyoz ki

guldurdun benı kız :)
ınş ederler senı yurtdısı o zamn :)

yarın ben bakalım anestezi alabılecekmıyım cok hastayım cunku gırbım

slm kızlar bir sürü işim var geçmişi okuyamadım.ara ara gelirim bilg.başına şimdi işim varr.

slm arkadaşlar ben yeniyim sitede 4 yıllık evliyim. yazılarınızı okuyorum allah gönlünüze göre versin Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inş.. bakalım bu ay bende adet olcammı sabırsızlıkla beklliyorum gerçi bazılarında hamileyken adet oluyomuş ama hayırlısı

hoş geldin cnm.
senin problemin ney???tedavi gördünmü

evliliğimiz rayına otursun bi kaç yıl bekleyelim istedik.daha yeni bi kaç aydır düşünüyoruz yinede bi doktora gittik..düşünmeye başlamadan muayene olalım diye herşey temiz dedi vitamin verdi folik asit kullan adetin geçerse gel dedi bakalım hayırlısı olur inş..Allah isteyen herkese çifter çifter versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…