Gebe kalamayanlar buraya.....

rabbim çabauk zamanda meleğini gönderir inş cnmm:ecrin_bebek:

gunaydın kızlar hayırlı sabahlar

bırazdan gıdıorum doktora ne olur duanızı eksık etmeyın cok tedırgınım ((

günaydın cnm sanada hayırlı günler:1hug:
hakkında hayırlısı cnm inşş güzel haberlerle gelirsin inşş cnm en kısa zaman da emeklerinin karşılığını hayırlı sağlıklı evlatlarla görürsün inşş :Saruboceq:

gunaydın kızlar hayırlı sabahlar

bırazdan gıdıorum doktora ne olur duanızı eksık etmeyın cok tedırgınım ((

günaydınn kızlar..

aşk meleği nasılsın cnmm.

esracım rabbim gönlündekini versinnn:CüvCüv:

iyiyim cnmm.yrn prof.la görüşmem varreyvahedigeldismile
onun stresi var üzerimd biran önce nolucaksa olsun bitsin istiyorumm

iyiyim cnmm.yrn prof.la görüşmem varreyvahedigeldismile
onun stresi var üzerimd biran önce nolucaksa olsun bitsin istiyorumm

cnm benim yaa:teselli:
hayırlısıyla çabucak geçer inşş şu ameliyat işin :Saruboceq:
ama durumunun ne olduğunu bilmeden beklemeden se böyle ne yapacağını bilmek daha ii bence cnm bunun için sevin bence bebiş için çok az kaldı hayırlısıyla :1hug:

ve ailenden hiç kimsenin seni üzmesine izin verme yeter artık ya sen nelerle uğraşıyosun hiçbi sorunun yok gibi bide onlar üzerine yükleniyoklava:klava:klava:klava:

günaydıııınnn..bende geldiiimm:)))bu arada dün adet olma günümdü ama olmadım ,ama bel ağrım mevcut,şu an çok az amaa...yaa korkuyorum ,bunun sebebi hamilelikse çok sevinirim ,ama ppolikistik over hastalarında görülen adet düzensizliği belirtisiyseeee..(((

slm cnm hoşgeldinnnnn:1hug:

inşş sebebi bebiştir cnm ama hayırlısı diyelim ...
bi test yapsan olmaz mı ?

herşeyini hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok sanırım cnmmm:1hug:

benim biraz işim var halledip geliyrmm

yaaa aşk melleği korkuyorum ,oyüüzden yapamadımm..ama çok beklemicem yarın eşim işe gitmeden yapcam..yanımda olması lazım)

cnm benim adım gül opuyorumnanaktan
evet o korkuyu çok ii biliyorum cnm adetim 4 gün geçmişti ancak öle test yapabilmiştim genede yapamazdım da eşim test alıpta gelmişti öğle vaktı öyle yapabilmiştim eyvahedigeldismile
kendini nasıl ii hissediceksen öyle yap cnm :1hug:

yaa evde testim var zaten ..ama geçmişim pek parlak diil bu konuda 2 kere pozitifi gördüm ,biri sabah 3-4 sularında ve röntgen çektirmemin ardından diğeride ,düşük belirtileri gösterirken ,bu yüzden elime alınca tütremeye başlıyorum ..pozitip çıkmazsa panik olurum ,çıkarsada olurumm DDDD

sanse cnm bekle o zaman en azından eşin yanında olursa sana destek olur ama böyle beklemek te sitres yapıyo insana sen düşünmemeye çalış kafanı dağıtıcak şeyler yap inşş meleğin de seninledir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…