- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.481
zaten okula gidene kadar belim ağrıyo,okulda hissetmiyorum bişey ,okuldan gelincede yatana kadarr...( neyse sen nasılsın bugün?
iyi iyi maşşalhh ..bende okula 12:30 da gidiyorum ,önceden 10 a kadar rahat uyurdum ama benhde bi kaç gündür eşimle birlikte uyanıyorum ,dahada uyuyamıyorum
inşallah defnecim ,ben bu tedevi sürecine hiç başlamadım ,inşallahda başlamama gerekk kalmazz ..seninde tedavin mutlu sonlanır inşallahhh :Saruboceq:
inşallah defnecim ,ben bu tedevi sürecine hiç başlamadım ,inşallahda başlamama gerekk kalmazz ..seninde tedavin mutlu sonlanır inşallahhh :Saruboceq:
a.s defnecim nasılsın hala gribi atlatamadın mı :2:
hadi hayırlısı cnm sevindim senin adına inşş klomen vesile olur bebişin için:Saruboceq:
bende klomene başladığım ay hamile kalmıştım inşş rabbim senide çok bekletmeden hemen kavuşturu meleğine:Saruboceq:
sağol canımcım valla gittikçe kötü oluyorum çok fena grip oldum :gitme:
ayyyy var ya nasıl moral oldun bana anlatamam canımm. geldiğimden beri içim içimi yiyiyor acaba klomen işe yarar mı hemen olur mu diye? müsaitsen anlatsan canım neler yapmam lazım? cuma başlıyorum klomene. bittikten 2 gün sonra kontrolüm var.
cnm tabiki bir yılı geçince ve hala hamile kalamayınca klomen tedavisine başladı dktrum eşimdede bendede hiçbi sorun yoktu ama genede olmadı defnecim 14 ay neyse dktr klomen verdi adetin 5 ci günü başladım günde 1 tane al dedi ve hergün aynı saatlerde kullanmaya çok dikkat ettim cnm ama beni arada kontrele çağırmamıştı hatta korkmuştum ya kist olduysa diye adet olunca yeniden gel rahim filmi çekelim dedi ben klomeni kullandığım ay adet olmayı beklerken film için kızım gelmiş cnm ama herşeyden önce eşimle konuştum cnm ben ilaç tedavisine başlıyorum bana destek olucaksan başlıyalım yoksa hiç kullanmıycam dedim neyse o ay kk yada girmedim eşimde çok yardımcı oldu o ay hiçbişey için stres yapmadım kafamı doldurmadım defnecim gün aşırı ilişki kafamı dağıtıcak şeylerle uğraştım stres yapıcı şeyler yerine klomeni de kullandım yaptığım başka birşey de yoktu cnm ha bide özellikle yok ayağını havaya kaldır bilmem ne derler ya her ay denerdik o ay ben bacaklarımı hep karnıma doğru çekmiştim rahim ağzının tam denk gelmesini sağlarmış bide kalçamın altına yastık bu kadar cnm tabi hepsinden önce rabbim kısmet edicek neyse fazla uzattım cnm ayrıca merak ettiğim her ne olursa olsun sorabilirsin özelden de cnm çekinmeden :1hug:
cnm ilk olarak şuna karar ver sonuçta ben ilaç kullanıcam stres yapıp ta neden aylarca kullanıım kendime zarar veriim demii tamamen mutlu olucaksın hiç bişeyi takmıycaksın stres yapmıycaksın öncelikle kafanda bazı şeyleri bitir cnm kendini hazırla bence......
canım benim ya çok sağol. benimde 24 ay oldu bu ayhiç bişey kullanmadım daha önce bizde de bir sorun bulamadı doktorlar benim rahim filmi de çekildi üstelik. ben inanıyorum zaten klomen ile olacaktır. çünkü hiçbir sorunumuz yokken olmuyor. bende neler denedim ama olmdı olmadı.bacaklarımı çekerim canım bakalım inş işe yarar bende de. birkaç aydır çok stresliydim. dün karar aldım zaten artık bişeyi kafama takmayacağım. stres olmayacağım. bende akşama eşimle konuşayım dediğin gibi destek olsun bana sakin bir ay geçireyim inş benim meleğimde gelsin. yine bişey olursa özelden sorar rahatsız ederim canımcım seni :kedi: çoook sağol tekrar dualarını da bekliyorum.
ne demek cnm her zaman yanındayım sormak istediğin her ne olursa olsun istediğin zaman sorabilirsin .çok şükür cnm bak hiçbi sorununuz da yok inşş vesile olur klomen .cnm 24 ay oldu diyosun neden şimdiye kadar klomen vermedi ki dktrun bu kadar bekledi.?defnecim en önemlisi eşinin desteği.ve illa bu ay olucak diye şartlandırma kendini oda ayrı bi stres yapıyo ben elimden geleni yapıyorum takdir rabbime kalmış de hayırlısı de olmazsa bund da bi hayır vardır de illa olucak diye bekleme daha az strese girersin kendine daha az zarar verirsin .her zaman yaındayım cnm dualarımız seninle teyzesi :Saruboceq:
ayyy canım benim yaaaa çok sağol Şeniz teyzoşumda sağolsun Şeniz canım ben çok doktor değiştirdim aslında şimdiye kadar çoktan başlayacaktı tedavi ama ben beklemek istedim sorun yok olur dedim ama olmadı maalesef. Rabbimin takdiri. demek ki daha zamanı gelmmiş diyorum. inş bu ay klomen olurda bende bebişime kavuşurum artık beklemek çok zor. tekrar sağol kuşummm Şeniz
anladım cnm tabi herşeyden önce vakti saati depilmiş ..
peki dktr sana hangi dozda adetin kaçıncı günü başla dedi ?
rabbim hiçkimseye evlat hasreti çektirmesin cnm hiç zor olmaz mı ama elimizden geleni yaptıktan sonra sabretmekten başka çaremiz yok inşş rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnn canım :Saruboceq: :Saruboceq:
ben adetin 5.günü başlayacağım. sabah akşam iç dedi. günde iki tane. 5 gün içecekmişim.
sonra kontrole gel bakalım duruma göre günleri belirleyeceğiz dedi.
anladım cnm yumurtalarına bakıcak büyüdümü diye ilişki için de gün verir size hadi bakalım hakkınızda hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ee güzel anne adayı bu ay kendini yormadan tabi güzel bi saç bakımı yaptır alışveriş yap kafanı dağıt zemuszemus
inşş meleğin kısmet olursa benim gibi ortada kalırsın kesilmeye ve boyaya ihtiyacı olan berbat bi saç :sinifsinif:
ayyyyy inş bebişim gelsinde ben ortada kalayım razıyım valla :roflol: :roflol: ayy anne adayı kelimesi bile ne güzel nasıl mutlu etti beni yarabbim yaa bi de anne olsam demekki sevinçten ölücem
bende röfle vardı. bebek olurda dip boyası yaptıramam diye kahverengi yaptım saçları 2 senedir böyle dolaşıyorumgidip kırıklarını da aldırayım bari bu ay spora başladım zaten. hocayla konuştum kendimi yormadan bir program yaptım haftada iki gün çalışacağım. çok iyi geliyor spor yapmak. bir de bu ay sonu kızkardeşimin düğünü var zaten elbise alayım saç modeli bakayım derken bebek fikrine yoğunlaşmayacağımı düşünüyorum. hakkımda hayırlısı inş kuzucum :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?