- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.501
valla imrendim sana bu ay
zaten dünden hazırmış arkadaşım alışverişe kuaföre düğüne gezmeye:roflol::roflol::roflol:
spor fikri zaten ayrıca mükemmel alkisalkisalkisalkisalkisalkis
inşş cnm inşş anne olucağın günlerde gelicek hayırlısıyla vakti saati gelince:Saruboceq:
defne inanmıycaksın ama ben büyük bi düşüncesizlikle kızıla boyatmıştım saçımı :sinifsinif:
ve saçlarım kıvırcık çok fazla bakım gerekiyo düşün artık mart ayından beri ne hale geldiğimi-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol:
inşş canımcım :Saruboceq: :Saruboceq: ben zaten alışveriş falan dedimi hemen zıplarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biraz moralim bozuk olunca eşim diyo hadi karıcım git sen bi alışveriş yap kendine yeni kıyafetler al kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anında düzelme sağlıyorum :roflol:[/QUOT
eşin adına çok sevindim cnm bu huyunun olmasına :roflol::roflol::jeyyar:şakkıdışakkıdı
maddi açıdan değil tabii
inanmıycaksın ama bizde tam aksine eşimin canı sıkılsın mutsuz olsun soluğu alışverişte alıyo :sinifsinif:
akannehir akannehir akannehir ne akla hizmet kızılı seçtin bacımm kaydirigubbakcemile3 benimde kıvırcık anam uzadıkça daha fena oluyor dipler. ama sen annesin yahu hamileliğin verdiği güzellikle çok güzel göründüğüne eminim kuşumm bayanssulusmile bayanssulusmile
inşş canımcım :Saruboceq: :Saruboceq: ben zaten alışveriş falan dedimi hemen zıplarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biraz moralim bozuk olunca eşim diyo hadi karıcım git sen bi alışveriş yap kendine yeni kıyafetler al kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anında düzelme sağlıyorum :roflol:[/QUOT
eşin adına çok sevindim cnm bu huyunun olmasına :roflol::roflol::jeyyar:şakkıdışakkıdı
maddi açıdan değil tabii
inanmıycaksın ama bizde tam aksine eşimin canı sıkılsın mutsuz olsun soluğu alışverişte alıyo :sinifsinif:
valla bende senin için sevindim kuşum. alışveriş seven bir koca herkesin başına inşşşş aminnn :Saruboceq:
tabi tabi kendimi öle avutayım barii-tatlicadiarzu-
napim eşim çok istedi kızılı:kedi::kedi:
bende kıramadım ama çok yakışmıştı sonu felaket oldu:roflol:
kıvırcık saç ayrıca başa bela demek sende bendensin ya tmm bakımını yapınca çok güzel duruyo çok kolay şekil alıyo ama bakımsız da sokağa çıkamıyosun inşş kızımın saçı bana çekmez babasına çeker:Saruboceq:
valla bende senin için sevindim kuşum. alışveriş seven bir koca herkesin başına inşşşş aminnn :Saruboceq:
yok cnm hiçte sevinilecek bi durum yok çıldırtıyo beni alışverişte girmediği maza kalmıyo saatlerce modellere bakıyo bide deneme faslı üstünede market alışverişi tüm reyonları yavaş yavaş dikkatle geziyo artık banaaklinialirimsmilefenalıklar geliyo alışverişe gitmek istediği zaman ben kriz geçiriyorum yok diyorum küsüyo:sinifsinif:
ama sadece alışverişi değil gezmeyi seviyo adam ama o kadarı da inanın ii olmuyo alışveriş deyince ben artıkaklinialirimsmileaklinialirimsmilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştılaelaelaelaelaesempatiksalakcinni
ay bu derdi çeken bilir bacım bende hep dua ediyorum Allahım kızım olursa saçları pırasa gibi olsun diye :jeyyar: benim bi de iri bukle Allahım bir gün yıkayıp köpük sürmesem cadaloz gibi duruyor. yıkadımı kurumak bilmez. onun için pek uzatamam saçlarımı sık sık kestiririm. inş kızın babasına çeker canım valla dua edicem sizin için
slm kuzular nasılsınız ben bu hafta pek giremedim halada vaktim yok bide az biraz stresliyim ilaçta beni sinir ediyo galiba o yüzden eskisi gibi gelipte sohbette edemiyom ne olduysa bana anlamadım çok hassasım bu günlerde dokunsalar aglıcam allahım yar ve yardımcım olsun inşallahh......senağlama senağlama
yok cnm hiçte sevinilecek bi durum yok çıldırtıyo beni alışverişte girmediği maza kalmıyo saatlerce modellere bakıyo bide deneme faslı üstünede market alışverişi tüm reyonları yavaş yavaş dikkatle geziyo artık banaaklinialirimsmilefenalıklar geliyo alışverişe gitmek istediği zaman ben kriz geçiriyorum yok diyorum küsüyo:sinifsinif:
ama sadece alışverişi değil gezmeyi seviyo adam ama o kadarı da inanın ii olmuyo alışveriş deyince ben artıkaklinialirimsmileaklinialirimsmilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştılaelaelaelaelaesempatiksalakcinni
valla o zaman Allah kolaylık versin sana bacımmmm senin işinde zor ohaoldumsmile ohaoldumsmile :roflol:
slm kuzular nasılsınız ben bu hafta pek giremedim halada vaktim yok bide az biraz stresliyim ilaçta beni sinir ediyo galiba o yüzden eskisi gibi gelipte sohbette edemiyom ne olduysa bana anlamadım çok hassasım bu günlerde dokunsalar aglıcam allahım yar ve yardımcım olsun inşallahh......senağlama senağlama
kuzummm valla hiç konuşamıyoruz artık ya. inş bu ay ilaçlar iyi gelecek bize bebişlerimize kavuşacağız bu ay inş :Saruboceq: bak gülcüm taktikleri paylaştı geçnmişe bak sende uygula bitanemmm
pırasa gibi hiç aklıma gelmemişti bayıldım bu fikre:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol cnm buna çok ihtiyacımız var dualarında unutma kızımı saçlarını bizim gibi oda çekmesin :roflol::roflol:
kıs bizim saçlar ne oluyo düşündüm düşündüm aklıma gelmedi kıvırcık marul mu oluyz bizde:roflol::roflol::roflol:
evettt bizde kıvırcık marul kaydirigubbakcemile3
ayyy en çok gaz çıkaramayan arkadaşa güldüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah bize de böyle anılar nasip etsin inş aminnnnn :Saruboceq:
DoGum yapali 4 gun olmustu ve bebegim ememiyordu gogus ucum cikmadigi icin, esimi aradim gorumcemi getirmesini bebegi emzirmesini soyledim esimde arabada arkadaslarina hava atiyormus o sirada oglum oldu diye kutlamaya gidiyorlarmis, esim cook uzuldu ses tonu degisti tabi Yanindaki arkadasi sormus ne oldu diye benimkinin cevabi bebek ememiyor elifin gogsunun ucu yokmus.. Bi ciglik duydum tlfnda neee gogsunun ucumu yokkk....
ben en çok buna güldüm defne
a.s melike hoşgeldin ........
inşş en kısa zaman da geçer bu ruh halin ..
valla o zaman Allah kolaylık versin sana bacımmmm senin işinde zor ohaoldumsmile ohaoldumsmile :roflol:
kuzummm valla hiç konuşamıyoruz artık ya. inş bu ay ilaçlar iyi gelecek bize bebişlerimize kavuşacağız bu ay inş :Saruboceq: bak gülcüm taktikleri paylaştı geçnmişe bak sende uygula bitanemmm
evettt bizde kıvırcık marul kaydirigubbakcemile3[/QUOT]
evet canım moralim yok bugünler de pek konusasım ne gelmiyo zorluyom artık kendimi anca kuzu yaa noldu aban anlamadım bu hap beni sinir ettiii yaa nasıl bi hapmış bu rabbimmmolumunekankayizsmile :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?