Gebe kalamayanlar buraya.....

defne inanmıycaksın ama ben büyük bi düşüncesizlikle kızıla boyatmıştım saçımı :sinifsinif:
ve saçlarım kıvırcık çok fazla bakım gerekiyo düşün artık mart ayından beri ne hale geldiğimi-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol:

inşş canımcım :Saruboceq: :Saruboceq: ben zaten alışveriş falan dedimi hemen zıplarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biraz moralim bozuk olunca eşim diyo hadi karıcım git sen bi alışveriş yap kendine yeni kıyafetler al kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anında düzelme sağlıyorum :roflol:

akannehir akannehir akannehir ne akla hizmet kızılı seçtin bacımm kaydirigubbakcemile3 benimde kıvırcık anam uzadıkça daha fena oluyor dipler. ama sen annesin yahu hamileliğin verdiği güzellikle çok güzel göründüğüne eminim kuşumm bayanssulusmile bayanssulusmile

tabi tabi kendimi öle avutayım barii-tatlicadiarzu-
napim eşim çok istedi kızılı:kedi::kedi:
bende kıramadım ama çok yakışmıştı sonu felaket oldu:roflol:
kıvırcık saç ayrıca başa bela demek sende bendensin ya tmm bakımını yapınca çok güzel duruyo çok kolay şekil alıyo ama bakımsız da sokağa çıkamıyosun inşş kızımın saçı bana çekmez babasına çeker:Saruboceq:

ay bu derdi çeken bilir bacım bende hep dua ediyorum Allahım kızım olursa saçları pırasa gibi olsun diye :jeyyar: benim bi de iri bukle Allahım bir gün yıkayıp köpük sürmesem cadaloz gibi duruyor. yıkadımı kurumak bilmez. onun için pek uzatamam saçlarımı sık sık kestiririm. inş kızın babasına çeker canım valla dua edicem sizin için

slm kuzular nasılsınız ben bu hafta pek giremedim halada vaktim yok bide az biraz stresliyim ilaçta beni sinir ediyo galiba o yüzden eskisi gibi gelipte sohbette edemiyom ne olduysa bana anlamadım çok hassasım bu günlerde dokunsalar aglıcam allahım yar ve yardımcım olsun inşallahh......senağlama senağlama

pırasa gibi hiç aklıma gelmemişti bayıldım bu fikre:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol cnm buna çok ihtiyacımız var dualarında unutma kızımı saçlarını bizim gibi oda çekmesin :roflol::roflol:
kıs bizim saçlar ne oluyo düşündüm düşündüm aklıma gelmedi kıvırcık marul mu oluyz bizde:roflol::roflol::roflol:

a.s melike hoşgeldin ........
inşş en kısa zaman da geçer bu ruh halin ..

defne şu topiğe bi baksana gülmekten öldüm yaa kaydirigubbakcemile3

alıntı yapmayın kızlar daha sonra silicem adresi bi sorun çıkmasın ok ...

Son düzenleme:

gülmekten öldüm kızlar yaaa:roflol:
ama hem çok komik hemde çok güzel anılar inşş hepimize kısmet olur böle güzel anılar:Saruboceq:

ayyy en çok gaz çıkaramayan arkadaşa güldüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah bize de böyle anılar nasip etsin inş aminnnnn :Saruboceq:

DoGum yapali 4 gun olmustu ve bebegim ememiyordu gogus ucum cikmadigi icin, esimi aradim gorumcemi getirmesini bebegi emzirmesini soyledim esimde arabada arkadaslarina hava atiyormus o sirada oglum oldu diye kutlamaya gidiyorlarmis, esim cook uzuldu ses tonu degisti tabi Yanindaki arkadasi sormus ne oldu diye benimkinin cevabi bebek ememiyor elifin gogsunun ucu yokmus.. Bi ciglik duydum tlfnda neee gogsunun ucumu yokkk....

ben en çok buna güldüm defne

ayyy evet bu da süperdi

a.s melike hoşgeldin ........
inşş en kısa zaman da geçer bu ruh halin ..

inşllah bitanem çok saolllllll yaaaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…