Gebe kalamayanlar buraya.....

oh canim cook sevindimm Şenizyumoslarinda sorun olmadiginaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
ALLAH isini gücünü rast getirsin :Saruboceq: gec olsun güc olmasin tatlimm. olumuneka nkayizsmile
evet adet oldum. dogum kontrol iciyorum. 22 ekimde randevum var o zaman belli olucak ineleri ne zaman yapicagim canimmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

selammm..bende geldim kızlarr..benim bel ağrısı devam etmekle beraber henüz adet olmadım zemuszemus yarın sabah test yapcammm..heyecan dorukta..acaba hayal kırıklığına uğramamak için cumayımı beklesemm??

hoşgeldin cnm .
sevindim senin adına inşş nedeni bebiştir:Saruboceq:
sabah testi yaptıktan sonra mutlaka haber ver olurmu:1hug:

tabi canım kaçarmıı..bu arada sittedeki ilk arkadaşım sen oldun:))olumunekankayizsmile

evet cnm memnun oldum arkadaşım :1hug::1hug:
burda arkadaşlıklar sohbet çok güzel cnm zor günlerinde bi çok arkadaş destek oluyo üzüntünüde sevincinide paylaşıyoruz cnm burda her zaman gel arkadaşlıklar süper kısaca .....

kızlar bişe soracam ya!!:bu rahim filmimden sonra kanamam oldu normalmiş ama hep siyah renkte bu normal mı??kapkara kanama oluor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…