- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.521
slm sekerlerr.
nasilsinizzzzzzz
slm yaramazım h.g ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
evet canım moralim yok bugünler de pek konusasım ne gelmiyo zorluyom artık kendimi anca kuzu yaa noldu aban anlamadım bu hap beni sinir ettiii yaa nasıl bi hapmış bu rabbimmmolumunekankayizsmile :gitme:
slm sekerlerr.
nasilsinizzzzzzz
canım nasılsın ben dün histerskopi oldum dr rahimde yumoşlarda sorun görünmüyor dedi benim doğum kontrol hapım kasımın 18 de bitiyor uzattılar bayramadenk geliyor diye biz iğnelere nasipse 22 kasım gibi başlarız nasipse transfer aralığa gelir inşallah sen ne yaptın adet olmuşsun sende doğum kontrolemi yoksa direk iğneleremi başladın allah yardımcın olsun canım kocamannnnnnnnnn öpt. a.e oopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
canım benimm yaa :1hug:
selam canımcım iyiyiz valla sen nasılsın?
bende iyim canim. doktora gitmeyi bekliyorum. 22 ekimde INSALLAHH
Sende ilaca baslamssin hayirli olsun tatlimmmmmmm Şeniz
selammm..bende geldim kızlarr..benim bel ağrısı devam etmekle beraber henüz adet olmadım zemuszemus yarın sabah test yapcammm..heyecan dorukta..acaba hayal kırıklığına uğramamak için cumayımı beklesemm??
tabi canım kaçarmıı..bu arada sittedeki ilk arkadaşım sen oldun:))olumunekankayizsmile
slm kızlarrr.akşama davetteyiz onun için yokumm
a.s cnm ....
ohhh tuğbacım düğünler kuaför davetler süper özendim sana ....
şaka yaptım cnm hadi sen gez bol bol kafanı dağıt iice ......
kızlar bişe soracam ya!!:bu rahim filmimden sonra kanamam oldu normalmiş ama hep siyah renkte bu normal mı??kapkara kanama oluor...
kızlar bişe soracam ya!!:bu rahim filmimden sonra kanamam oldu normalmiş ama hep siyah renkte bu normal mı??kapkara kanama oluor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?