Gebe kalamayanlar buraya.....

ii aksamlar kızlar geldım bennnnnn
rahmıme baktılar ultrasonlan o yuzden suluya gerek duymadılar
sonra rahım fılmı cekıldım hemdeeeeeeeeeeeee
anestezi olmadan
bence abartılacak agrı sızı yok sadece kasmadan vede sabırlan yaptırınca
benım gıbı catısı dar olan bırı rahatlıklan cektırdıyse herkes cektırebılır
kanamam agrım sızım olmadı 2 3 sanıye ılac yakıor sdce o kaadr
hersey temız cıktı cok sukur ........

neden olmadı ki sende-ben 3 gün oldu film çektireli hala ara ara kanamam oluor bildiğin kırmızı da değil siyah herhalde burdakilerin dediği gibi pis kandır...

nedenini blemicem canım ama hiç kanama olmadı verilen ilacın geri geliceğini söyledi doktor onun rengide çok açık sarıydı

kız ne diosun şimdi sen ben abartıormuyum.....valla daha bugün kendime geldim hatta öle bi de bi kanamam var ki kırmızı da değil siyah...valla bnmki ni 2-3 sanıye felan yakmadı biara sol bacağımı bile hissetmedim ---ama sende haklısın kimi diodu hiç bilmedim die sende onlardansın işte şans valla ne deyim benim herşeyim aksi oluor zaten herşeyin temiz çıkmasına çok sevindim hadi gözün aydın...

hadi hayirlisi canimm. olumunekankayizsmile INSALLAH müjdeli haberi alirsin :Saruboceq:
ne güzel olur. coktandir topikte hamile kalan oolmuyor. en son betüss hamileydii.
bize haber ver ama. ben merak edrimm eyvahedigeldismile

gözün aydin olsun canimmm Şeniz bak o kadar korktuguna deymedi canim.
INSALLAH bundan sonrada isin gücün rast giderrrrrrrrr :Saruboceq:

slm kızlarrr.akşama davetteyiz onun için yokumm

ohh ne güzel canim. dügün görmüyeli o kdar uzun zaman oldukii :gitme:

hiç özenme cnmm.bana işgence gibi gelioo.kayınvalidem yok biz onun akrabalarına gidiozzzzzzzklava:

bende cook özendimm. kiz kardesimin dügününü görmedim. simdi yiyenler evleniyor yine gidemiyicem. tüp bebn yüzünden.
anliyicagin canim. birikmis cook kurdum var.
bu gidisle benim daha cook kurtlarim birikirr kaydirigubbakcemile3 ben ne zaman bir dügünde oynuyup kurtlarimi dökücem yafffffff eyvahedigeldismile

bunyeden bunyeye fark edıor elıfcıgım bence.dyanıklılıklan alakası var bence bunun.benden once 3 kısı vardı 1. gıren kız gayet benım gıbı rahat bır sekılde cıktı.2. gıren kız cıglık cıglıgaydı onun sesını duyunca ben fenalastım orda zaten sonra 3. gırdı ay aletı sokuolar cok agrıor dedi bende cok sınırlendım onun öle söleyısıne cunku kapıda benım cok korktugumu goruordu dahada cok korkuttu dua ettım rabbım sen yardım et dıe....elifcıgım ben 6 ay vajınısmus hastasıydım jınekolojık muayeneden bıle korkan bıryım jelsız cısel ılıskıye bıle gıremıorum catım o kadar dar.dogumdan beter ay cok kotu narkozsuz asla falan fılan dedıler bnce o kadar deıl....doktordan doktorada fark eder agrı olması.ben ordan cıkar cıkmaz hemen kalktım 3 saatlık yolculuk yaptım.ara ara kasıgıma agrı gelıor vede sadece yaptıkları ılac cıktı.neyse ya kurtulduk sonucta temız cıkınca agrı sızı herseye değior.

tubacıgım rahım fılmı cekılırken sen aklıma geldın dua ettım rabbım sıfa ver die amelıyatlan ac dıe.ardından salıh evlatlar ver dedım hepımıze.......

ayrıca gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))

hadi hayirlisi canimm. olumunekankayizsmile INSALLAH müjdeli haberi alirsin :Saruboceq:
ne güzel olur. coktandir topikte hamile kalan oolmuyor. en son betüss hamileydii.
bize haber ver ama. ben merak edrimm eyvahedigeldismile

teşekkür ederim dileklerin için canım ,ben dayanamadım dün akşam yaptım tahlili ama ne gatif çıktı ,bende ne yapcamı şaşırdım ,ağladım ağladım uyudum ,hamile değilsem niye adet olmuyorum ozaman ,şimdiye kadarçook düzenli olan adetim niye böyle bi anda değişti ,doktoramı gideyim bekleyeyimmi?gidipte ne diyeyim(( offff çok moralim bozuk çook...

ESRAAAAAAAAAAAAAAAAA
TEMİZ ÇÇIMASINA ÇOK SEVİNDİMMMM.
RABBİM BU AY SENİ GEBE YAPAR İNŞŞŞ:dance:

ESRAAAAAAAAAAAAAAAAA
TEMİZ ÇÇIMASINA ÇOK SEVİNDİMMMM.
RABBİM BU AY SENİ GEBE YAPAR İNŞŞŞ:dance:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HEPIMIZIhihoyyythihoyyyt

canımm çok sevindimmmmm hadi gözün aydın zemuszemus zemuszemuszemuszemus

üzülme be canım belki havalardandır. bu ay benimde 5 gün gecikmeli oldu. kendini üzüp moralini bozma canımcım. adet olunca da doktora gidip bir kontrol ol derim ben. doktor takibinde ilerlemek daha sağlıklı kuşum.

kızlar odktora gidicem sizden ricam 3ihlas 1fatiha 1 ayetül kürsü okuyun adım tuğba biliosunuz benim niyetime okuyun bana dua edin lütfennnneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…