- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.541
kızlar bişe soracam ya!!:bu rahim filmimden sonra kanamam oldu normalmiş ama hep siyah renkte bu normal mı??kapkara kanama oluor...
bende rahim filmi çektirdim hiç kanama olmadı
saol cnm ewt hiç bir problem çıkmadı tüplerimde açıkmış ama çok acı çektim neyse ki sonuc iyi..gecmis olsun canim bi sorun cikmadigina cok sevindim:)
normal cnmm.
kaç gün kasık ağrın olur.bende olmuştuu.siyah lekelenme.bırak içindeki mikroplar çıksınnn
neden olmadı ki sende-ben 3 gün oldu film çektireli hala ara ara kanamam oluor bildiğin kırmızı da değil siyah herhalde burdakilerin dediği gibi pis kandır...
ii aksamlar kızlar geldım bennnnnn
rahmıme baktılar ultrasonlan o yuzden suluya gerek duymadılar
sonra rahım fılmı cekıldım hemdeeeeeeeeeeeee
anestezi olmadan
bence abartılacak agrı sızı yok sadece kasmadan vede sabırlan yaptırınca
benım gıbı catısı dar olan bırı rahatlıklan cektırdıyse herkes cektırebılır
kanamam agrım sızım olmadı 2 3 sanıye ılac yakıor sdce o kaadr
hersey temız cıktı cok sukur ........
selammm..bende geldim kızlarr..benim bel ağrısı devam etmekle beraber henüz adet olmadım zemuszemus yarın sabah test yapcammm..heyecan dorukta..acaba hayal kırıklığına uğramamak için cumayımı beklesemm??
selammm..bende geldim kızlarr..benim bel ağrısı devam etmekle beraber henüz adet olmadım zemuszemus yarın sabah test yapcammm..heyecan dorukta..acaba hayal kırıklığına uğramamak için cumayımı beklesemm??
anestezi olmadan
slm kızlarrr.akşama davetteyiz onun için yokumm
hiç özenme cnmm.bana işgence gibi gelioo.kayınvalidem yok biz onun akrabalarına gidiozzzzzzzklava:
oh canim cook sevindimm Şenizyumoslarinda sorun olmadiginaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
ALLAH isini gücünü rast getirsin :Saruboceq: gec olsun güc olmasin tatlimm. olumuneka nkayizsmile
evet adet oldum. dogum kontrol iciyorum. 22 ekimde randevum var o zaman belli olucak ineleri ne zaman yapicagim canimmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan[/QUO ohhhhhhhhhhhh çok sevindim canım herhalde adetinin 2 günü başlarsın ilaca innnnnnnnnnnşallllllllahhhhhhhhhhh:Saruboceq:bunlar güzel heyecanlar rahat olmaya bak sen ne kadar rahat olursan meleğinde okadar rahat olur o bir yerlerde seni bekliyor annesinin gelip onu almasını bekliyorben çok inanıyorum sende inan inşallah bunlar son sıkıntı olcak allahın izniyle sen önden git bizlerde arkandan sırayla geliriz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım inşallah bu işe çok inanmak lazım iyi geceler canım öpt.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
hadi hayirlisi canimm. olumunekankayizsmile INSALLAH müjdeli haberi alirsin :Saruboceq:
ne güzel olur. coktandir topikte hamile kalan oolmuyor. en son betüss hamileydii.
bize haber ver ama. ben merak edrimm eyvahedigeldismile
ESRAAAAAAAAAAAAAAAAA
TEMİZ ÇÇIMASINA ÇOK SEVİNDİMMMM.
RABBİM BU AY SENİ GEBE YAPAR İNŞŞŞ:dance:
anestezi olmadan
teşekkür ederim dileklerin için canım ,ben dayanamadım dün akşam yaptım tahlili ama ne gatif çıktı ,bende ne yapcamı şaşırdım ,ağladım ağladım uyudum ,hamile değilsem niye adet olmuyorum ozaman ,şimdiye kadarçook düzenli olan adetim niye böyle bi anda değişti ,doktoramı gideyim bekleyeyimmi?gidipte ne diyeyim(( offff çok moralim bozuk çook...
kızlar odktora gidicem sizden ricam 3ihlas 1fatiha 1 ayetül kürsü okuyun adım tuğba biliosunuz benim niyetime okuyun bana dua edin lütfennnneyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?