- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.561
kac tane ??????????
kızlar odktora gidicem sizden ricam 3ihlas 1fatiha 1 ayetül kürsü okuyun adım tuğba biliosunuz benim niyetime okuyun bana dua edin lütfennnneyvahedigeldismile
kızlar odktora gidicem sizden ricam 3ihlas 1fatiha 1 ayetül kürsü okuyun adım tuğba biliosunuz benim niyetime okuyun bana dua edin lütfennnneyvahedigeldismile
canım 100 tane okudum..
ne zaman bitirmen gerek zamanı varsa yine okurum..
sabah 6.30kalktımm yatakta ağladım ağladımm kendimi tutamıyrmm.senağlama
kaynıma kahvaltı hazırladım okulunu yolladımm.sonra eşim kalktı onuda işe yolladım.onlara belli etmemeye çalıştım hüznümü.
sonra annemle küstüm ya annem aradıı beni doktora beraber gidelim diesevindimmm gün içinde beni tek mutlu eden şey o oldu.
okula gittim yüzüm bi karış dersten erken çıktım doktor için kızlar şüpelendi ama ben onlara dişçiye gidicem dedimm.
annemle doktora profun ofisine gittik.ben beklediğim yerde onca insanın içinde kendimi tutamadım ağladımm annemde ağladıısenağlamarabbim isyan etmiyorumm ama şu yaşta yaşadığım şeylere bak.elimde raporlarım filimlerim ben ağlıyrm herkes bana bakıo.
doktorun yanına girdik.ocesaretli benden eser yok tabi elim ayağımtir tir titrio.
doktor dedi bu kadar stres yapacak bişi yok yaşın kaç senin dedii.
sonra filimlerimi inceledii.beni jinokolojik muayene etti.kalın demir parçası soktu şeyime baktıı.parmağıyla baktı sonra,ondan sonraa herzmanki baktıkları bilgisayara bağlı aleti sokto baktıı.göüğslerime baktıı.tüplerin harici hiç biyerinde sorun yok dedii.o işlemleri yaparken çok zorlandım ama
sonra laparoskobiden başka çözüm yok dedi.en sn aşamaya gelmişsin sol tüpünden umudumuz yok çünkü o tamamen kapanmış dedi.sağdakini açmaya çalışıcaz ama%100 açılır die bişi yok.laparoskobi hem teşis hem tedavi yöntemi dedii.açılmazsa tüp bebeğe yönlendiririz dedi.
salı günü laparoskobi günü verdi.endestobidemi, yapacakmış ne??o neyse artık.yrn gidip kan tahlilerimi vericem anestezi için vücudum uygunmu ona bakacaklar.pzrt doktora gidip 1.2000 ytl vericem prof die.eğer tahlillerimde bişi çıkmazsa pzrts vajinama yumuşatıcı bi ilaç koycakmış.onu yaptırıcam .salı günü laparoskobi olucam.1günde hastanede kalacambaşım çok fena kızlar.ben bunları hak edecek napptımmm.eşimi görmeniz lazımm nasıl perişan oluo onu öyle gördükçe ben daha kötü oluyrmmsenağlama
bu arada ben salağı hala umut ediyorum.doktor birde sen zaten gebesin dese die dua ediyrm.2aydır doktora gitmedim yaa belki mucize olmuştur üstüne görme olmuşumdur diee
((((( bugun bende cok agladım
dundeeeee cok agladım
hemde babamı aradım hckıra hıckıra agladım
dun senın dusundugun seyı bende dusundum
bu genc yasta gordugum ıslemlere bak dedim...
merkezdekıler ay cok kucuksun hemde cok erken evlısın dıolar
bekle dıolar halbukı beklemeye deger bırsey yok oratada
bugun 1 aylık evlı olan kuzenım hamıleymıs
öle secındımkı hungur hungur agladımmmmmm
galıba sınırlerım bozuldu gene benım......herkesı anlıorum
rabbım bu gunlerı gerıde bırakacak bılıorum
bu gunlerde gosetrdıgım sabrın meyvesını bana cok gusel bır sekılde verecektır ınşşşşşşşş
bırbırımıze dua edelım tek cozum yolu bu.....
kaç yıllık evlisiniz??? yaa bende yeni bebek görmeye gitmekten nefret ediyorum zaten ,benim kayınlar ,görümceler büyük olmalarına rağmen hepsi 40 küsür yaşında evlenmemişler ve hiiiç torun yok ,bide kayın peder vefat etti ,millet başladı ,illa kaynanana bi torun var ,o eğleşsin ,yaa manyak bu insanlar kaynanam için değil kendim için doğurmak istiyorumdaa nerdeee...zaten herkesin derdi kaynanam ...kim bakcak bu çocuğa ,yarın montunu ,kabanını ,bi ayakkabısını al desen kenar durur millet ..çenesizler!!geçen gün yengem bana dioki;çoçuğun olmuomu sizmi istemiosunuz dio.
millete malzeme çıktıklava:
olabilir cnm..
hmemen soğan kürüne başla bencee.
ama haline şükret tüp kaplılığı gibi kötü bişi değil
2yıllık evliyim 22 ytaşındayım.
tüplerim kapalı olmasa bu kadar takmam.
slm arkadaşlar aranızda polikistik over pko olan varmı
2yıllık evliyim 22 ytaşındayım.
tüplerim kapalı olmasa bu kadar takmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?