- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.021
hoş geldin şeker kızzz
nerelerdesinn kızzz
bence rahim filmide çektir cnmmArkadaşlar biz geçen sene kasım ayında evlendik 1 yıl olcak şubat ayından itibaren çocuk düşünüyoruz .yaz döneminde doktora gittim iltihap var dedi. 12 tane igne yazdı sonra geçmiş dedi duphaston kullandım konya vakıfa gittik eşime sperm testi yapılcak çok endişeli tedirgin sende gel diye ısrar ediyor. okulum var bakalım hayırlısı sonucu cumartesi söylecegim dedi doktor herkese göz aydınlıgımız olacak hayırlı evlatlar ...
hosbulduk canım benım sorma kuzum yaaa hastaydım 1 hafta basıı kaldıramadım yataklardan otle gırıyodum topıge ama yazmıyodum bakınıodum nevar neyok dıe bıde bız tekrardan bebek dusunmeye basladık ve bunun ıcın doktora gıdıoz tum testlerden gecırıom kendımı işte iyicene bı muane olalım dıoz hayırlısı artık
kizlar aklima gelmisken yaziyim. dün seda sayanain programin da . IBRAHIM SARACOGLU dediki
nar, yemek yada suyunu icmek düsük sebebi sayilabilir. ilk 3 ay cok tehlikel aylar dedi. nar, suyu icmein. na,r yemeyin dedi kizlar.
selam bende aranızda yeni sayılırım bende hamile kalamıyorum 1 tane kızım var 7 yaşında spiral vardı çıkarttım 1buçuk senedir denemeler başarısız doktor rahim filmi dedi ama çektirmedim şansa bıraktım biraz daha beklicem sonra çektiricem inşallah ama hamilede olabilirim belki kasım 1 de adet günüm inşallah olmam aynı dileklerim hepinize gelsin sağlıklı mutlu hamilelikler::CüvCüv:
günaydın arkadaşlar
İyiyim canım bana kendini anlatsana B'ye
hayırlı akşamlar kızlarrrr a.s.
iyi akşamlar naber
melike ecesu mrb
İyiyim canım bana kendini anlatsana B'ye
mrb canım hoşgeldin iyiyim cok sükür ya sen nasılsınn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?