Gebe kalamayanlar buraya.....

Arkadaşlar biz geçen sene kasım ayında evlendik 1 yıl olcak şubat ayından itibaren çocuk düşünüyoruz .yaz döneminde doktora gittim iltihap var dedi. 12 tane igne yazdı sonra geçmiş dedi duphaston kullandım konya vakıfa gittik eşime sperm testi yapılcak çok endişeli tedirgin sende gel diye ısrar ediyor. okulum var bakalım hayırlısı sonucu cumartesi söylecegim dedi doktor herkese göz aydınlıgımız olacak hayırlı evlatlar ...

hoş geldin şeker kızzz
nerelerdesinn kızzz

hosbulduk canım benım sorma kuzum yaaa hastaydım 1 hafta basıı kaldıramadım yataklardan otle gırıyodum topıge ama yazmıyodum bakınıodum nevar neyok dıe bıde bız tekrardan bebek dusunmeye basladık ve bunun ıcın doktora gıdıoz tum testlerden gecırıom kendımı işte iyicene bı muane olalım dıoz hayırlısı artık

bence rahim filmide çektir cnmm

hayırlısı olsun cnm bende ameliyat oldum bi kaç sayfa ilerde detayları yazıoo

kizlar aklima gelmisken yaziyim. dün seda sayanain programin da . IBRAHIM SARACOGLU dediki
nar, yemek yada suyunu icmek düsük sebebi sayilabilir. ilk 3 ay cok tehlikel aylar dedi. nar, suyu icmein. na,r yemeyin dedi kizlar.

çokiyi odu bu bilgi..saol umutluu:))) adın ne bu arada:)yoksa umutlu diyerek devammı edeyim ,maonyayıda merak ediyorum,olumunekankayizsmile

selam bende aranızda yeni sayılırım bende hamile kalamıyorum 1 tane kızım var 7 yaşında spiral vardı çıkarttım 1buçuk senedir denemeler başarısız doktor rahim filmi dedi ama çektirmedim şansa bıraktım biraz daha beklicem sonra çektiricem inşallah ama hamilede olabilirim belki kasım 1 de adet günüm inşallah olmam aynı dileklerim hepinize gelsin sağlıklı mutlu hamilelikler::CüvCüv:

inşş gebesindir cnm.benimde tüplerim tıkalıydı bu hafta ameliyat oldum.benle bilikte ameliyat olan bi kaıdnın 8yaşında kızı varmış doğumda tüpleri kapanmışş bence hemen rahim filmi çektir cnm

ya ben bilemiyorum buraya yazmam uygunmu dün gece erkek arkadasımla ilişki yaşadım ve sonrasında cok korktum sabah kalktığım gibi eczaneye gittim NORLEVO diye bir hap verdi 2 adet çok zor durumdayım etkisi olurmu yada baska bi sey kullanmalımıyım kimseye anlatamıyom bilen varsa lütfen yazın napıcamı bilmıyom

NORLEVO hapı kullandım ama hala korkuyorum baska bir sey daha kullanmam lazımmı 12 saat etkılı oluyor gerci 72 saate kadar diyor ama berbat durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…