- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.041
ya ben erkek arkadasımla dün gece ilişkı yasadım norlevo ertesi gün hapı kullandım 14 saat gecmıstı bilgin varmı çok korkuyorum
tubişimm naber canımmm olumunekankayizsmile
iyidir cnm senden nbrrrrr
canim yazdim ciktimm cokk kalmadimm :umursamaz: biraz anlatsana simdi nasilsinn ?
kendine 3, 4 ay zaman ver ye ic gez stres yapma. INSALLAH anne olucaksinn :Saruboceq:
hadi INSALLAH canim hislerin tutar canimmm :Saruboceq: bende tüp bebkten cook umutluyum bu sefer tutcak diyorumm :Saruboceq: inanarak yedikten sonra niye olmasinkii dimi.
hos geldin betüss olumunekankayizsmile nerelrdesin kizz. bebisin nasil. az gelde hamileligini anlat bizlere. merak ediyoruz. cinsiyeti belli oldumu ?? canim ilk ne cekti ??
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım bebiş nasıl sende iyisinizdir inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktangünaydın canımmmmmm
günaydın canım biz burdayız sen nerdesin kuşumolumunekankayizsmile opuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınızzzzzz
iyi olmaya çalışıyorm canm 15gün sonra tedaviye başlıyoruz canm bilmiyorm şimdidedn çokyoruldum insanların sormalarından ben gidince bebek konusu açılıyor ben odaya girince hemen sessizlik oluyor yıpranıyorm allah razı olsun eşim çokdestek oluyor o lmasa bu yükün altından kalkamazdım heralde eşimin yüzüne bakarken gözlerim doluyor bende yanından kalkıyorm yatakya sessiz sessiz aglıyorm eşim görürse kızacagını biliyorm çünkü boşver beni tugbacım sen nasıl oldun senin güzel haberlerini alınca bizde mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?