Gebe kalamayanlar buraya.....

ya oldu işte bundan sonra napabilirim kullandığım hap norlevo yeterlimi acaba tam kesin değil diye duydum 12 saat gecmeden kullanabilseydim

canım benim çok fazla giremiyorum malum internetim yok fırsat buldukça kaçamak işte hamileliğim iyi çok şükür sadece çok bulantım oluyo ama 3. ayımdayım geçer inş. artık birde enfeksyon kapmışım ilaç kullanıyorum ama herşeye rağmen çok güzel duygu allahım isteyen herkese bian önce nasip etsin cinsiyeti belli değil daha tatlm4. ayda belli olur dedi dr gelecek ay inş. bildiririm size

topiğimiz bu aralar ıssız topik

ne zirve var ne umutlubirben nede biz kimse yok die durmuyoruzzz.

kızlar gelin gayrii sohbetinizi özledikkk.

iyi olmaya çalışıyorm canm 15gün sonra tedaviye başlıyoruz canm bilmiyorm şimdidedn çokyoruldum insanların sormalarından ben gidince bebek konusu açılıyor ben odaya girince hemen sessizlik oluyor yıpranıyorm allah razı olsun eşim çokdestek oluyor o lmasa bu yükün altından kalkamazdım heralde eşimin yüzüne bakarken gözlerim doluyor bende yanından kalkıyorm yatakya sessiz sessiz aglıyorm eşim görürse kızacagını biliyorm çünkü boşver beni tugbacım sen nasıl oldun senin güzel haberlerini alınca bizde mutlu oluruz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canımmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydın canımmmmmm
günaydın canım bebiş nasıl sende iyisinizdir inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınızzzzzz
günaydın canım biz burdayız sen nerdesin kuşumolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

şimdiden hayırlı ugurlu olsun bitanem benim inşallah hep beraber hamile kalırız hayırlısıylaaaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…