- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.061
canım benim çok fazla giremiyorum malum internetim yok fırsat buldukça kaçamak işte hamileliğim iyi çok şükür sadece çok bulantım oluyo ama 3. ayımdayım geçer inş. artık birde enfeksyon kapmışım ilaç kullanıyorum ama herşeye rağmen çok güzel duygu allahım isteyen herkese bian önce nasip etsin cinsiyeti belli değil daha tatlm4. ayda belli olur dedi dr gelecek ay inş. bildiririm size
gecmis olsunn. hamilelikte enfeksiyon zor yaa.
benim kardesim kapmisti.cook zorlandi kiz cagiz. INSALLAH tez zamanda iyilesirsinn canimm :Saruboceq: miden bulaniyor demek himm. neyse buda hamleligin olmazsa olmaz tatli belasi diyelimmm kaydirigubbakcemile3 darisi bizim basimiza canimm.
sen ne hissediyorsun cinsiyetiyle ildili. kizmi olur dersin erkekmii.
tabiki önce saglikli olsun tatlimmmmmmmmm Şeniz
günaydın canımmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
günaydın canım bebiş nasıl sende iyisinizdir inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
günaydın canım biz burdayız sen nerdesin kuşumolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
şimdiden hayırlı ugurlu olsun bitanem benim inşallah hep beraber hamile kalırız hayırlısıylaaaolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
merhaba öncelikle söyliyeyim bende evlilğimin ilk ayında norvelo kullandım korkma birşey çıkmaz ama sakın bunu kendine adet edinme sonuçta hormon hapları ileride sana ciddi zararlar bırakabilir ama birkereden de birşey olmaz.umarım biraz rahatlamışsındır.ya ben bilemiyorum buraya yazmam uygunmu dün gece erkek arkadasımla ilişki yaşadım ve sonrasında cok korktum sabah kalktığım gibi eczaneye gittim NORLEVO diye bir hap verdi 2 adet çok zor durumdayım etkisi olurmu yada baska bi sey kullanmalımıyım kimseye anlatamıyom bilen varsa lütfen yazın napıcamı bilmıyom
slm mıllet kac aydan berı gırmıyodum sıteye bu mutlu haberı de vermemek olmaz dıye gırdım sıteye kızlarr ben hamiş oldum yaaa nıhayet sonun da 43 gunluk hamileyım kızlar yaaa darısı olmayanların basına kızlar melike_ecesu, esinte ve dıger arkadaslarımla benı tanıyan neyse sevıncımı sıznlede paylasmak ıstedım
slm mıllet kac aydan berı gırmıyodum sıteye bu mutlu haberı de vermemek olmaz dıye gırdım sıteye kızlarr ben hamiş oldum yaaa nıhayet sonun da 43 gunluk hamileyım kızlar yaaa darısı olmayanların basına kızlar melike_ecesu, esinte ve dıger arkadaslarımla benı tanıyan neyse sevıncımı sıznlede paylasmak ıstedım
merhaba
ben 5 aylık evliyim.herhangibir problem olmadığı halde hamile kalamadım.2 ay önce doktora gittiğimde muayenede hiçbir problem yokama prolaktinin çok hafif yüksek dedi.dostinex başladı haftada 1 kere yarım al dedi.ayrıcada sağ yumurtalığında kist var bu ayki adetinde çatlayabilir onu bekleyelim dedi.şimdi adet olmayı bekliyorum.bu durum sinirlerimi çok bozuyor.kafayı yemek üzereyim
benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
merhaba
ben 5 aylık evliyim.herhangibir problem olmadığı halde hamile kalamadım.2 ay önce doktora gittiğimde muayenede hiçbir problem yokama prolaktinin çok hafif yüksek dedi.dostinex başladı haftada 1 kere yarım al dedi.ayrıcada sağ yumurtalığında kist var bu ayki adetinde çatlayabilir onu bekleyelim dedi.şimdi adet olmayı bekliyorum.bu durum sinirlerimi çok bozuyor.kafayı yemek üzereyim
benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
bilmiyorum canım ya tahminim yok açıkçası ama bian önce bellşi olsa merak ediyorum
allahım sizlerede tez günde nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?