Gebe kalamayanlar buraya.....

gecmis olsunn. hamilelikte enfeksiyon zor yaa.
benim kardesim kapmisti.cook zorlandi kiz cagiz. INSALLAH tez zamanda iyilesirsinn canimm :Saruboceq: miden bulaniyor demek himm. neyse buda hamleligin olmazsa olmaz tatli belasi diyelimmm kaydirigubbakcemile3 darisi bizim basimiza canimm.
sen ne hissediyorsun cinsiyetiyle ildili. kizmi olur dersin erkekmii.
tabiki önce saglikli olsun tatlimmmmmmmmm Şeniz

bilmiyorum canım ya tahminim yok açıkçası ama bian önce bellşi olsa merak ediyorum
allahım sizlerede tez günde nasip etsin inşallah

iyiyiz canım çok şükür bide ikili taramanın sonucunu alsam rahatlıycamda

merhaba öncelikle söyliyeyim bende evlilğimin ilk ayında norvelo kullandım korkma birşey çıkmaz ama sakın bunu kendine adet edinme sonuçta hormon hapları ileride sana ciddi zararlar bırakabilir ama birkereden de birşey olmaz.umarım biraz rahatlamışsındır.

melike canm çok sagol sen çıkıyorsun ben giriyorm sen giriyorsun ben çıkıyorm birtürlü buluşamadık düşündügün için çok sagol.....

kizlaaaaaaaarrrrrrr nerdesiniz yahu bakiyorum hep kimsecikler yok issiz olmus buralar gelin de canlansin aglarim:sinifsinif: sonra yanliz birakmayin beni mirmirmirmir

slm mıllet kac aydan berı gırmıyodum sıteye bu mutlu haberı de vermemek olmaz dıye gırdım sıteye kızlarr ben hamiş oldum yaaa nıhayet sonun da 43 gunluk hamileyım kızlar yaaa darısı olmayanların basına kızlar melike_ecesu, esinte ve dıger arkadaslarımla benı tanıyan neyse sevıncımı sıznlede paylasmak ıstedım

saglıklan kucagına al ınşşşşşşşşş

allahım tamamına erdirsin cnmmmm.bizede bol bol dua et lütfennn.

sorunun neydi cnm??

bu arada esınte hamıle zaten :)

merhaba
ben 5 aylık evliyim.herhangibir problem olmadığı halde hamile kalamadım.2 ay önce doktora gittiğimde muayenede hiçbir problem yokama prolaktinin çok hafif yüksek dedi.dostinex başladı haftada 1 kere yarım al dedi.ayrıcada sağ yumurtalığında kist var bu ayki adetinde çatlayabilir onu bekleyelim dedi.şimdi adet olmayı bekliyorum.bu durum sinirlerimi çok bozuyor.kafayı yemek üzereyim
benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Rabbim tamamina erdirsin. insallah saglikla alirsin kucagina. Tebrik ederim canim... :teytey:

canim üzülme, o kist bir tedavi olsun.. rabbim sanada verir yavrunu insallah, yeterki zamani gelsin., ne güzel iste, hic sorun yok sayilir. .. üstelik kendini bu seylerle germe canim. ne kadar rahat olursan, o kadar cabuk netice alirsin ., vücud stressliyken, bu hamileligi kaldiramam diye gebe kalmiyor canim, kendini rahatlat, sürekli bunu düsünme, baska bir mesgale bul kendine canim, biliyorum söylemesi kolay, ama hepimiz ayni durumdayiz, cok daralirsan, buraya gelir dertlesirsin, rahatlarsin canim..

rabbim sağlıcakla kucağına da almayı naip etsin canım

geçmiş olsun canım aynı dertten bende muzdaribim.benimde kistlerim vardı antibiyotik tedavisi gördüm gitti ama hala ufak birtanede daha varmış.prolaktinim de yüksekti her gece yarım dopergin kullanıyorum.bende 10 aylık evliyim.buradaki herkes gibi bende bir yavrum olsun istiyorum.ALLAH İSTEYEN HERKESE BİRAN ÖNCE NASİP ETSİN İNŞALLAH.

gözün aydin olsunn. kucagina lamakta nasip olur INSALLAHHHH :Saruboceq:
Darisi bizlerin basinaaaaaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…