- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.081
slm sekerlerrrrrrr
nasilsinizzzzzzzzzzzzz
ohh canım ohh maşallah rabbim bizede nasip etsin inşallah bu günleriii dualrını eksik etme tamammııı olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktaniyiyiz canım çok şükür bide ikili taramanın sonucunu alsam rahatlıycamda
melike canm çok sagol sen çıkıyorsun ben giriyorm sen giriyorsun ben çıkıyorm birtürlü buluşamadık düşündügün için çok sagol.....
burdayız canım naber nasılsınnnnolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktankizlaaaaaaaarrrrrrr nerdesiniz yahu bakiyorum hep kimsecikler yok issiz olmus buralar gelin de canlansin aglarim:sinifsinif: sonra yanliz birakmayin beni mirmirmirmir
slm kızlar artık pek gıremıorum gelen gıdenım cok yogun yada benım ısım oluor sız nasılsınız
slm mıllet kac aydan berı gırmıyodum sıteye bu mutlu haberı de vermemek olmaz dıye gırdım sıteye kızlarr ben hamiş oldum yaaa nıhayet sonun da 43 gunluk hamileyım kızlar yaaa darısı olmayanların basına kızlar melike_ecesu, esinte ve dıger arkadaslarımla benı tanıyan neyse sevıncımı sıznlede paylasmak ıstedım
allahım isteyen herkese anneliği tatdırsın duam sizinle kızlar
bu arada kızlar sizede bi danışayım ben bu ay ilk defa klomen kullandım biliyosunuz dr gitmeye basladım sonra suan 18.günüm dr pazardan sonra yumurtan catlayabilir demişti inanki kasıklarım öle bi agrıyoki sanki yırtılıcakkk çok rahatsızım doktorumu arıcaktım eşim gec oldu diyo yarın ararım artık sizce yumurtam mı catlıyoooo????
a.s cnm hoşgeldin :1hug:
bizde seni merak ediyorduk nerelerdesin senklava:
neyse iyisiniz çok şükür .......
bizlerde iyiyiz cnm pek bi değişiklik yok tüm kızlar bu ay tedaviye başladı
inşallah topluca hamiş haberi alıcaz bu ayda ve kasımda ..
dktr doğum için gün verdimi neler yaptın grşmeyeli.......
günaydınlar herkese kızlaaaarrr..heyecan dorukta yarın gidiyorum doktora,bakalım kese görecekmiyim:) inşallah bi sıkınktı çıkmaz kızlar dua edin banaa:Saruboceq::Saruboceq: :lepi:
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
evet klomen böyle bir etkiyle kendini gösteriyo yumurtalıkların çatlıyo.Hayır olsun inşallah önümüzdeki ay hepimiz güzel haberler yazarız
daşlar.bi bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın.1 senelik evliyim.Son üç ay klomen kullandım ve yumurta takibi yaptırdım .yumurtalar güzel gelişti ama hamilelik elde edilemedi.Bu ayın 11inde hsg çektirdim ve sonuç çok güzel çıktı.Doktorum bu ay yumurtalıklara müdahale etmeyelim belki kendiliğinden gelişir dedi.ayın 20si ve 21inde kasıkların çok ağırdı.ayın 22sinde afedersiniz beyaz sümükümsü bir sıvı geldi.20sinden bu yana gün aşırı ilişkiye girdim.7 ekimde adet görmüştüm.ayın 23ünden bu yana gögüslerim çok ağrıyo,batmalar oluyo,kasıklarım ağrıyo,özellikle bir iş yaptığım zaman daha çok ağrıyo.Bunlar adet belirtiside olabilir ama erken değil mi?adete 14 15 gün kala olur mu bu belirtiler?mide bulantısı yok bende.halsizlik var bide tansiyon düşmesi yaşıyorum.ağzımın tadıda değişti.Şuan adetime 12 gün var ne zaman kan testi yaptırsam sonuç çıkar?Erken ama bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.lütfen yhardımcı olun.şimdiden teşekkürler..
ayy hadi inşallah canım yaa simdi doktorumu aradım agrın gectimi dedi bende evet bugün biraz daha iyiyim dedim yumurtan catlamış olabilir dedi bakalım canım yaa hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bi ümit bekliyoz hep içimizde rabbim hepimize hayırlı hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhhhhhhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İNŞALLAH CANIM.SENİNLE HEMEN HEMEN TARİHLERİMİZ AYNI İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY GÜZEL HABERLER VERİRİZ BURADAN HEPİMİZ:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?