Gebe kalamayanlar buraya.....

slm sekerlerrrrrrr
nasilsinizzzzzzzzzzzzz

slm tatlım benim iyi çok şükür sen nasılsın hiç karsılasmaz olduk yahuuu olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

iyiyiz canım çok şükür bide ikili taramanın sonucunu alsam rahatlıycamda
ohh canım ohh maşallah rabbim bizede nasip etsin inşallah bu günleriii dualrını eksik etme tamammııı olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

melike canm çok sagol sen çıkıyorsun ben giriyorm sen giriyorsun ben çıkıyorm birtürlü buluşamadık düşündügün için çok sagol.....

sende saol bebişim benim naber nasılsın hiç görüşemiyoz yaaaolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

kizlaaaaaaaarrrrrrr nerdesiniz yahu bakiyorum hep kimsecikler yok issiz olmus buralar gelin de canlansin aglarim:sinifsinif: sonra yanliz birakmayin beni mirmirmirmir
burdayız canım naber nasılsınnnnolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

slm kızlar artık pek gıremıorum gelen gıdenım cok yogun yada benım ısım oluor sız nasılsınız

esoşum nabaer nasılsın kuzuummmolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

oooooo süüppperrrrr bi haber buu yaaa bacımmmm çokkkkkkkk sevindimmm inanki yaaaaa harikasınnn allah tamamına erdirsin ve darısıda bizlere olsun inşallahhh hadi yaaa sanırım sıra bizlere geliyor bak esinte sen bebekanne betüş rabbim bizlerede hayırlı evlat nasip etsin hayırlısıyla bacım inşallah dualarını eksik etme olurmu kendine ve bebişine çok iyi bakkkkk olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: Şeniz opuyorumnanaktan :teytey: :teytey:

allahım isteyen herkese anneliği tatdırsın duam sizinle kızlar

amin canım aminnnnnnnn olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: opuyorumnanaktan

sekerkızzz naber nasılsın bitanemmmm yaaaa olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

tubişşşş sen napıyosun nasılsın kuzuuuuolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

bu arada kızlar sizede bi danışayım ben bu ay ilk defa klomen kullandım biliyosunuz dr gitmeye basladım sonra suan 18.günüm dr pazardan sonra yumurtan catlayabilir demişti inanki kasıklarım öle bi agrıyoki sanki yırtılıcakkk çok rahatsızım doktorumu arıcaktım eşim gec oldu diyo yarın ararım artık sizce yumurtam mı catlıyoooo????

evet klomen böyle bir etkiyle kendini gösteriyo yumurtalıkların çatlıyo.Hayır olsun inşallah önümüzdeki ay hepimiz güzel haberler yazarız

günaydınlar herkese kızlaaaarrr..heyecan dorukta yarın gidiyorum doktora,bakalım kese görecekmiyim:) inşallah bi sıkınktı çıkmaz kızlar dua edin banaa:Saruboceq::Saruboceq: :lepi:

bende sizleri çok özledim kızlar
rabbim herkese anneliği tattırsın
ben iyiyim oğlum iyi :)))

büyüyor... 8 aylık olduk artık 1 ayımız kaldı
heyecanla bekliyoruz bakalım cnm sen neler yaptın senin ufaklık ne kadar oldu. doğum i.çin gün vermedi doktorum. kasım 1 de gidicem belki o zaman söyler. sennki belli mi doğum

baskasıyla dene belki olur kaydirigubbakcemile3

evet klomen böyle bir etkiyle kendini gösteriyo yumurtalıkların çatlıyo.Hayır olsun inşallah önümüzdeki ay hepimiz güzel haberler yazarız

ayy hadi inşallah canım yaa simdi doktorumu aradım agrın gectimi dedi bende evet bugün biraz daha iyiyim dedim yumurtan catlamış olabilir dedi bakalım canım yaa hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bi ümit bekliyoz hep içimizde rabbim hepimize hayırlı hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhhhhhhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

daşlar.bi bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın.1 senelik evliyim.Son üç ay klomen kullandım ve yumurta takibi yaptırdım .yumurtalar güzel gelişti ama hamilelik elde edilemedi.Bu ayın 11inde hsg çektirdim ve sonuç çok güzel çıktı.Doktorum bu ay yumurtalıklara müdahale etmeyelim belki kendiliğinden gelişir dedi.ayın 20si ve 21inde kasıkların çok ağırdı.ayın 22sinde afedersiniz beyaz sümükümsü bir sıvı geldi.20sinden bu yana gün aşırı ilişkiye girdim.7 ekimde adet görmüştüm.ayın 23ünden bu yana gögüslerim çok ağrıyo,batmalar oluyo,kasıklarım ağrıyo,özellikle bir iş yaptığım zaman daha çok ağrıyo.Bunlar adet belirtiside olabilir ama erken değil mi?adete 14 15 gün kala olur mu bu belirtiler?mide bulantısı yok bende.halsizlik var bide tansiyon düşmesi yaşıyorum.ağzımın tadıda değişti.Şuan adetime 12 gün var ne zaman kan testi yaptırsam sonuç çıkar?Erken ama bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.lütfen yhardımcı olun.şimdiden teşekkürler..

hem kan testi hem de idrar testi için çok erken canım. yaşadığın belirtiler hsg'den dolayı da olabilir çünkü hamilelik belirtisi için çok erken. bence belirtilere fazla takılmamaya çalış. kan testini de en erken adetine 4-5 gün varken yaptırabilirsin. inş bebeğin seninledir :Saruboceq: :Saruboceq:

teşekkürler defne cevap yazdığın için.Zaten mide bulantısı,baş dönmesi,v.b belirtiler yok onlar için erken ama gögüs hassasiyeti ve kasık ağrıları ilk belirtiler diye yazmıştı bi doktor.o yüzden ümitlendim.doktorada yazmıştım böyle hsg çekimi ile ilgili değil demişti.hsg çekiminden 10 gün sonra başladı bu belirtiler.çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ve bu yüzden çok stresyapıyorum belkide hamile kalamamamın sebebi budur çünkü hiçbir problem yok.Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese versin inş.

İNŞALLAH CANIM.SENİNLE HEMEN HEMEN TARİHLERİMİZ AYNI İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY GÜZEL HABERLER VERİRİZ BURADAN HEPİMİZ:ecrin_bebek:

İNŞALLAH CANIM.SENİNLE HEMEN HEMEN TARİHLERİMİZ AYNI İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY GÜZEL HABERLER VERİRİZ BURADAN HEPİMİZ:ecrin_bebek:

aminnnnnnn bacım aminnnnnnnnn inşallahhhh hayırlısıyla hayırlı evlat hayırlı haberler vermeyi nasip etsin yüce rabbimmmolumunekankayizsmile :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…