Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar merhaba nasılsınız?
bu ay gebelik bölümüne taktım kafayı onun için pek buraya giremedim.
gebelik belirtileri yaşıyorum daha öncekilerden çok farklı belirtilerim var adetim 1 gün geçti dün olmalıydım olmayınca bu sabah test yaptım negatif çıktı ama halen belirtilerim var testi 2 3 gün sonra tekrarlasammı yoksa boşunamı heves yapıyorum.
belirtilerim şöyle:adete son 1 hafta kala karın bel bacak ağrısı
4 gün kala sabahları mide bulantısı ama çok belirgin ve aynı zamanda akıntı
2 gün kala sol kasıkta batma yanma ve seyirme
gögüslerimde şişlik hassasiyet halsizlik yorgunluk uyku hali canım hiçbirşey yapmak istemiyor ağzımın tadı yok tatlı krizine girmem gerekirken ekşi krizine girdim bi sıcak bi soğuk oluyorum bu sabahta idrar rengimin koyu ve kokusunun bi tuhaf olduğunu gördüm.
ama sonuç negatif ya.

merhaba neden kan testi yaptırmıyosun idrar testi hemen çıkmayabiliyo eğer yakınında klinik yada hastane varsa kan testi yaptırsana hemen alırsın sonucu

ccanım ben 1 ve 3 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım çıkmadı ama 5 gün kan testi yaptım pozitif çıktı, hattta normal olarak 2 gün sonra 2 ye katladı:)yarın kese görcem inşallah..darısı başına canım:):Saruboceq:

Melike ecesu sen kaç yıllık evlisin ve ne zaman başladın bebek istemeye?

canım benim ben 1,5 senelik evliyim gecen yıl eylül ayında düşük yaptım bebegim 5 haftalıktı hiç sorma ondan beridir de istiyorum ama tık yokk hayırlısı olsun gülüm napalım bizim duamız rabbimde zamanı gelince kabul eder inşallah bizede nasip eder hayırlı bir evlat canım saglık olsun olumunekankayizsmile :Saruboceq:

slmm canım yanılmıyosam gecen aydı yşne sölemiştin galia şimdide sonuc negatifmiş cok üzüldüm yaa inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürürrrrrolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

slm şekerler...... nasılsın bebemmm görüşmeyelikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kusummm iyiyim cok sükür canımın içi sen napıyosun nasılsınnnolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

Kısma canım benim ama bence hamile diilsin adet geçikince belirti verecek kadarsa üstelik kesin çıkardı...
slm canım nereelrdesin nasılsın bitanem ya hiç ugramıyosun artıkkkolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

canım sen hamilemisin ayy ne güzel yaa darısıda bize inşallah canımcım aminnnnnnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

MELİKE ECESU canım çok büyük geçmiş olsun.bende 10 aylık evliyim daha yeniyim bu konuda da ama herşey nasip kısmet inşallah rabbim o üzüntünün karşılığını sana tez zamanda verir.hepimize hayırlı evlatlar verir

Son düzenleme:
slmmmm kızlarrrrrrrrrrr

ve aleykümselam bacım nasılsınnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

çok saol bitanem benim inşallah canım inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ne olsun canim ayni.bu aralar bos zamanim vardi ehliyete yazildim ona calisiyorum hemen ehliyetimi alimda size tur attirim arabayla kaydirigubbakcemile3 oyle zaman dolduruyorum fazla hamileligi dusunmemek icin.

ne olsun canim ayni.bu aralar bos zamanim vardi ehliyete yazildim ona calisiyorum hemen ehliyetimi alimda size tur attirim arabayla kaydirigubbakcemile3 oyle zaman dolduruyorum fazla hamileligi dusunmemek icin.

ooooooo süpper bi habermiş canımmm valla en iyisini yapıyosun bende biliom az çok araba kullanmayı ama ehliyet almadım dahaaa bende düşünüom bakalım bu yıl çıkmadan alsam cok iyi olur sanırım yeni yılda iki yılda alınacakmış bizim bi arkadasta yazıldı bakalım darısıda bana inşallah kuzuuuolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hadi insallah canim bencede biran önce almaya bak yoksa her seferinde degisiklikler oluyo zorlanirsin. bu arada mesajlar cok yavas gelip gidiyo kk ya ayit biseymi yoksa benim bilgisayardanmi oluyo anlamadim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…