- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.101
hayırlı akşamlar sekerlerrrrrra.s.
kızlar merhaba nasılsınız?
bu ay gebelik bölümüne taktım kafayı onun için pek buraya giremedim.
gebelik belirtileri yaşıyorum daha öncekilerden çok farklı belirtilerim var adetim 1 gün geçti dün olmalıydım olmayınca bu sabah test yaptım negatif çıktı ama halen belirtilerim var testi 2 3 gün sonra tekrarlasammı yoksa boşunamı heves yapıyorum.
belirtilerim şöyle:adete son 1 hafta kala karın bel bacak ağrısı
4 gün kala sabahları mide bulantısı ama çok belirgin ve aynı zamanda akıntı
2 gün kala sol kasıkta batma yanma ve seyirme
gögüslerimde şişlik hassasiyet halsizlik yorgunluk uyku hali canım hiçbirşey yapmak istemiyor ağzımın tadı yok tatlı krizine girmem gerekirken ekşi krizine girdim bi sıcak bi soğuk oluyorum bu sabahta idrar rengimin koyu ve kokusunun bi tuhaf olduğunu gördüm.
ama sonuç negatif ya.
gebelik belirtileri yaşıyorum daha öncekilerden çok farklı belirtilerim var adetim 1 gün geçti dün olmalıydım olmayınca bu sabah test yaptım negatif çıktı ama halen belirtilerim var testi 2 3 gün sonra tekrarlasammı yoksa boşunamı heves yapıyorum.
gögüslerimde şişlik hassasiyet halsizlik yorgunluk uyku hali canım hiçbirşey yapmak istemiyor ağzımın tadı yok tatlı krizine girmem gerekirken ekşi krizine girdim bi sıcak bi soğuk oluyorum bu sabahta idrar rengimin koyu ve kokusunun bi tuhaf olduğunu gördüm.
ama sonuç negatif ya.
Melike ecesu sen kaç yıllık evlisin ve ne zaman başladın bebek istemeye?
ama sonuç negatif ya.
slm şekerler...... nasılsın bebemmm görüşmeyelikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm canım nereelrdesin nasılsın bitanem ya hiç ugramıyosun artıkkkolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktanKısma canım benim ama bence hamile diilsin adet geçikince belirti verecek kadarsa üstelik kesin çıkardı...
ccanım ben 1 ve 3 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım çıkmadı ama 5 gün kan testi yaptım pozitif çıktı, hattta normal olarak 2 gün sonra 2 ye katladı:)yarın kese görcem inşallah..darısı başına canım:):Saruboceq:
slmmmm kızlarrrrrrrrrrr
MELİKE ECESU canım çok büyük geçmiş olsun.bende 10 aylık evliyim daha yeniyim bu konuda da ama herşey nasip kısmet inşallah rabbim o üzüntünün karşılığını sana tez zamanda verir.hepimize hayırlı evlatlar verir
slm kizlar nasilsiniz ne var ne yok...
slm kizlar nasilsiniz ne var ne yok...
saolll melikee iyiyim allaha şükürrrr
tesekkur ederim melikecim bende iyiyim sende benim gibi gece kususun sanirim...
ne olsun canim ayni.bu aralar bos zamanim vardi ehliyete yazildim ona calisiyorum hemen ehliyetimi alimda size tur attirim arabayla kaydirigubbakcemile3 oyle zaman dolduruyorum fazla hamileligi dusunmemek icin.
ooooooo süpper bi habermiş canımmm valla en iyisini yapıyosun bende biliom az çok araba kullanmayı ama ehliyet almadım dahaaa bende düşünüom bakalım bu yıl çıkmadan alsam cok iyi olur sanırım yeni yılda iki yılda alınacakmış bizim bi arkadasta yazıldı bakalım darısıda bana inşallah kuzuuuolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?