Gebe kalamayanlar buraya.....

canım benim haklısın stres yapmamaya çalışmamız lazım ama insanın elinde değilki Rabbim tez zamanda sen,i de yavruna kavuştursun inş :Saruboceq:

canım yarın sabah tekrar sabah idrarı ile dene istersen. hemen çıkmayabilir. inş hamilesindir :Saruboceq:

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr
ben biraz önce doktordan geldim. yumurtamin biri fazla büyümüs. öbürlerini rahatsiz ediyormus. kan tahlili yaptilar. ögleden sonra belli olucak. belkide öbür aya kalicak transferimm. moralim ilk basta cok bozuldu. sonrasin da bundada bir hayir vardir dedimm.

slm kızlar geç kalmışım galiba ama bende bu sorun yeni çıktı 1 yıllık evliyim korunmadım hiç ama hamile kalamadım dr gittim bana polikistik over dedi 4 ay soğan kürü içtim bu sefer gittiğimde kist yok yumurtan tembel dedi bilmiyorum soğan sayesindemi kist gitti anlamadım neyse klomen kullandım il başta 3 tablet aldım gündde sonra doktor 4 yaptı ama hiç büyümedi iğne tedavisi başlanacak dedi çok korkuyorum iğne tedavisi nasıl oluyo nerden göbektenmi kalçadanmı oluyo anlamadım benim durumda olup hamiş kalan arkadaşlara sesleniyorum lütfen yardım edin bana ne yaptınızda hamile kaldınız
yardım kızlar

gecmis olsun canimm.INSALLAH bebisin olurrr :Saruboceq: ineler bacaktan yapiliyor.
zaten hemsireler sana ögretir. ben ine yapiyorum kendime. tüp bebk tedavisi icin. biraz zor oluyor ama. ne yapican mecbur.

dur bakalım canım ya hemen karamsarlığa kapılma. hem dediğin gibi vardır bunda da bir hayır. geç olsunda güç olmasın kuzucum üzme kendini Şeniz

dur bakalım canım ya hemen karamsarlığa kapılma. hem dediğin gibi vardır bunda da bir hayır. geç olsunda güç olmasın kuzucum üzme kendini Şeniz

amaaaaaaaaaaannnn canim öyle biktimki inan :gitme: yorgunluktan, bitkinliktan üzülemiyrum bile.
bilmiyorum belkide üzüntüm daha sonra patliyicak. soook oldum cook sasirdim. hic aklima gelmeyen basima geldii :gitme:

amaaaaaaaaaaannnn canim öyle biktimki inan :gitme: yorgunluktan, bitkinliktan üzülemiyrum bile.
bilmiyorum belkide üzüntüm daha sonra patliyicak. soook oldum cook sasirdim. hic aklima gelmeyen basima geldii :gitme:

canımm arkadaşımm dur bakalım hele bi sonuçlar çıksın. ya hiç yumurtan gelişmeseydi. şükür ki bak gelişmiş hemde fazlaca gelişmiş çok dua etmişiz bak azcık neşelen canım benim ya üzülmenin birşeye faydası yok. olucak Allahın izni ile sen dua etmeye devam et. belki bu ay olsa tutmayacaktı nerden bilebilriiz. hayırlısı böyle demekki haydi düzel bakalım Şeniz

sagol canim arkadasimm Şeniz ALLAH razi osun dua larin icin canimm :Saruboceq:
bilmiyorumm ne düsünücegimi bilmiyorum. evet aksama belli olucakmis. hakkimdan hayirlisi diyorum ama yinede moralim bozuk. bir tanesi cookk fazla büyümüs. öbürleri normal. daha kötüsüs öbür ayada böyle olsa. doktor ne yapicagini bilmiyorr :gitme:
herif dediki onu alamzmisiniz, yani büyük yumurtayi bilmiyorum doyrrr :gitme:

alabilirler bence canım ya nelerin çaresi var bu zamanda bunun mu olmayacak.artık kesik kolları bacakları yerine dikiyolarda bir tane yumurtayımı rahimden alamayacaklar. üzme sen kendini vardır bir çaresi bakalım internetten araştıralım hemen.

bende anlamadim ilk kezmi böyle bir durumla karsilasiyorlar acaba. zaten ne kadar enteresan durum varsa gelip beni bulur. ay biktimmmm. sagol canimm. ALLAH razi olsuunn. her seferinda alttan muayene ediyr doktor. sabahta alttan muayene etti karnim agiriyorr. herifte gelir bir seyler hazirliyim canimm.

tamam canım görüşürüz

canım şu topiğe bak boş kalınca bak iğnesi varmış onun. diğer yumurtalar gelişene kadar onun büyümesi duruyormuş

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...e-tup-bebek-deneyen-arkadaslar-sorum-var.html

ayyyyyyyyyyyyyy ALLAH razi olsun tatlimmm Şeniz ne cabuk buldun kizz.
doktor niye böyle yapiyorkii. niye bilmiyorum dedi aff kafayi yiyecm yaaaaaaaaaa.
her seyin bir caresi var ama. onu uygulamasi gerek doktorunnn. ben okiyim yazlanlari canimm olumunekankayizsmile

internet konusunda çok hızlıyımdır kuşum şakkıdı şakkıdı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bak varmış çaresi üzme kendini doktora anlatırsın. olmadı araştırırız yine canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…