- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.521
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr
teyzelerii benim 3 tane minik bebsimm olduuuu
pazartesi kavusucam bebislerimin ikisineeeeee
hayırlısı hadi işllh bakalım ...darısı bizlereslm kizlarrrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar nasılsınız varmı hamiş haberleriiiii
kızlar daha adet olmadım testte yapmadım hiçde meraktaan çatlamıyorum çok garip ama..taam 11 gün gecikti acaba diorum geçen ayın 11 inde rahim filmi çektirmiştim sonrasında 2 gün kanamam ve ara ara lekelenmeler oldu bundan dolayı gecikme olabilirmi.
ahhhk işllh ben verebilsem şimdi haykıra haykıra hamileyim desem .....yarın test mi yapsam napsam ki
inşallah elifcimmmm inşallah canım dualarım seninle senin günün ne zaman banada 3 gün var bakalım hakkımızda hayırlısıııı kuzuu
merhaba cnm. 11 gün çok fazla bir dönem rahim filmi de çektirmiş olsan bu kadar gecikmemesi lazım bence önce bir test yap emin ol hamilelik varsa kan tahlili yaptırırsın ama çıkmazsa da dr gitmelisin ve hormon tetkiki istemelisin normal değil çünkü zaten dr sana ayrıca regli söktürücü verecektir hamile değilsen hormonlarında bir sorun varsa da ilaç verir ama ihmal etme daha önce hormonlarında sorun var mıydı..
canim hos geldinnnbenmi aslinda iymiyim kötümüyüm hic bilmiyorumm
yarin yumoslarim toplanicak INSALLAH hayirli oluryanliz ben bebek fikrinden cook sogudum yaa niye bilmiyorummm hani insanin ulasilmaz hayali vardir. sanki o hayalim biticek gibi gelyior. niye böyle oldummm kendime cook kiziyorum. hic heyecanli degilimm. tam tersine moralim bozuk. ben aylarca günlerce sanki hic bebk icin aglamisim. dua etmemisim. niye bu kadar sakinimm :26: sende böyle seyler oldumu canimm.
ALLAH isini gücünü rast getirsinnnnhastaen isi cook zor. benden de bür sürü kan aldilar. o dedigin test hakkin da hic bir fikrim yokk tatlimmm
cnm mrb düşükmü yaptın(((( çok üzüldümmm inş bi daha hamile kalıcaksınnn ve bende kalmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkkkk ((
inş hepimize nasip olur en kısa zamanda. arkadaşlar bana bu tüp bebekle ilgili biraz bilgi verirmisiniz yani sonrası için çok sevinirim...
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr
gunaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeeee
hayırlı hafta sonlarııııııııııııııııııııııı
bnm günüm çok geçti hemde 11 gün kesin yine düzensizliktir çok başıma geldi böle gecikme herkes test ya dior ma hiç cnm istemior.rabbim işşlh yüzümüze bakar sende hamilesindir işllhhayırlısı kuzu ewt
canım inşallah hayırlısı olur hakkında..
tedavi süresinde o kadar farklı ruh halleri yaşadımki anlatsam kızarsın bana, iğnelerim oldu yumoşlarım toplanacak bende bi isteksizlik başladı neredeyse dr gitmeyecek kadar eşime söyledim isteksizim diye güldü bana ve transferimin ilk gecesinde başladım ağlamaya eşimde kızıyo ne ağlıyosun karnın oynuyo bebek tutunmaya çalışıyodur diyo ağlama diyo ben dahada arttırıyorum ağlamayı sanki tutmayacak herşey bitmiş gibi geliyodu o gece..
yaşadıkların normal canım seni o kadar iyi anlıyorumki aynısını yaşadım inan ama geçecek hepsi meleğin sennle kalacak vee karnında hareket ettikçemeleğinle sende bizlere dua edeceksiniz inşallah canım benim herşey güzel olacak ALLAHın izniyle..
ALLAH seninde işini gücünü rast getirsin..
ayyy canım benim çok sevindim be habere.. transfere girince o minik meleklerini sana getirdiklerinde onları görünce dünyanın en güzel sevincini yaşayacaksın canım..
canm benm inş bebişlerin sana sıkıca tutunurlar ve seni hiç bırakmazlar bunun için çok dua edecem inş bebişlerinle yüzünden gülücükler hiç eksik olmaz
mrb kızlarr umutlum inşallah ikiside sıkı sıkı tutunurlar ben transferimi salı günü oldum bir sorun çıkmazsa bayram akşamı sonucu alacağız hayırlısıyla umutlu sana tüp bebeğe bir hafta erkenden başlayan biri olarak bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum bugünden başlayarak aktivya ye ama muhakkak birkaç gün öncesinden başlaki zaten hormon ilaçları alıyoruz kabız olmasına sebep oluyor şimdiden yemene içmene dikkat et kuru kayısı da evde bulundur birkaç kilo.. transfer öncesi ve sonrası tüket.. patetes ve niasta miktarı fazla olan yiyecekleri yeme..birde evin fazla yüksekte değilse merdivenleri yavaş yavaş çık ve in çünkü transferden sonra basınç ani iniş çıkış olumssuz etkiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?