Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar daha adet olmadım testte yapmadım hiçde meraktaan çatlamıyorum çok garip ama..taam 11 gün gecikti acaba diorum geçen ayın 11 inde rahim filmi çektirmiştim sonrasında 2 gün kanamam ve ara ara lekelenmeler oldu bundan dolayı gecikme olabilirmi.

merhaba cnm. 11 gün çok fazla bir dönem rahim filmi de çektirmiş olsan bu kadar gecikmemesi lazım bence önce bir test yap emin ol hamilelik varsa kan tahlili yaptırırsın ama çıkmazsa da dr gitmelisin ve hormon tetkiki istemelisin normal değil çünkü zaten dr sana ayrıca regli söktürücü verecektir hamile değilsen hormonlarında bir sorun varsa da ilaç verir ama ihmal etme daha önce hormonlarında sorun var mıydı..

inşallah elifcimmmm inşallah canım dualarım seninle senin günün ne zaman banada 3 gün var bakalım hakkımızda hayırlısıııı kuzuu

bnm günüm çok geçti hemde 11 gün kesin yine düzensizliktir çok başıma geldi böle gecikme herkes test ya dior ma hiç cnm istemior.rabbim işşlh yüzümüze bakar sende hamilesindir işllhhayırlısı kuzu ewt

ewt hormonlarımda düzensizlik vardı hep böle gecikmeler yaşıyorum o yüzden aldırış etmiorum test yapmak istemiorum dr.gitcem de bı fırsat bulamadım pztesi gitcem oda sırf adet söktürücü versin die

canım inşallah hayırlısı olur hakkında..
tedavi süresinde o kadar farklı ruh halleri yaşadımki anlatsam kızarsın bana, iğnelerim oldu yumoşlarım toplanacak bende bi isteksizlik başladı neredeyse dr gitmeyecek kadar eşime söyledim isteksizim diye güldü bana ve transferimin ilk gecesinde başladım ağlamaya eşimde kızıyo ne ağlıyosun karnın oynuyo bebek tutunmaya çalışıyodur diyo ağlama diyo ben dahada arttırıyorum ağlamayı sanki tutmayacak herşey bitmiş gibi geliyodu o gece..
yaşadıkların normal canım seni o kadar iyi anlıyorumki aynısını yaşadım inan ama geçecek hepsi meleğin sennle kalacak vee karnında hareket ettikçe meleğinle sende bizlere dua edeceksiniz inşallah canım benim herşey güzel olacak ALLAHın izniyle..
ALLAH seninde işini gücünü rast getirsin..

elifcim hiç belli olmaz kusummm bi test yapsana bak kac gün gecmişşş bi bakarsın melegin seninledirrrr

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canimmm ALLAHHHHHHHHHH razi olsun tatlimmm INSALLAH her sey güzel olucak hepimiz icin amaa
evet haklisin canim inanilmaz duygular icindeydim. yumurta toplamadan önce. senin gibi inanki nerdeyse gitmiyicektim. sonra bazi arkadaslar normal yazinca. aklimdan süpe etmedimm. bebk fikrinden sogumustum. alisveriste bebkleri görmek bile istemiyordum cicim. ay coook zor bu tedavi süreci yafffffffffffffff sonra persembe günü yumurta toplandi. cuma günü 3 tanesi tutmus haberini aldiktan sonra. ayyy bebklerime karsi inanilmaz sevgi duydum. cookkk mutlu oldum canimmm
simdi saniyorumki. bebklerim hastanede kuvezdeler. bana hic nokta kadarmis gibi gelmiyorlar. kucagima almakta nasip olur INSALLAHHHHHHHHHHHHH YARADANIM hepimize hayirlisiyla, saglikla nasip etsinnnnnnnnnn

ayyy canım benim çok sevindim be habere.. transfere girince o minik meleklerini sana getirdiklerinde onları görünce dünyanın en güzel sevincini yaşayacaksın canım..

ay öylemi diyorsunn yaaaaaaaaa simdien heyacanlaniyorumm onlara kavusmayiiii

canm benm inş bebişlerin sana sıkıca tutunurlar ve seni hiç bırakmazlar bunun için çok dua edecem inş bebişlerinle yüzünden gülücükler hiç eksik olmaz

AMINNNNNNNNNNNN canimmm ALLAH hepinizden razi lsunn. INSALLAH canimm hepimiz tez zamanda bebklerimize kavusuruzzzzzz

hos geldin canimm INSALLAH tarnsferin sana saglik, mutluluk, ugur getiri canimmm ALLAHIN izniyle cifte bayram yaparsinizzz :13: tamam canim önerilerini iyice okudum cicim. sagol ALLAH razi olsunn. biliyorumm insan arkadasina elinden geleni yapmak istiyor. bizdeki samimiyet heralde hic bir arkadas gurubunda yoktur canimm
kucaginada alirsin INSALLAH bebisini bizlere muhakak haber ver olurmuu. ben seni takip edicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…