Gebe kalamayanlar buraya.....

ayyy birbenimmm cok sevindim bacım yaa hadi hayırlı haberler ver bize canımın içiiii inşallah meleklerin sana sımsıkı tutunurrrrr yaaaa

sagol canim sendende ALLAH razi olsunnnnnnn AMINNNNNNNNNN canimmmm INSALLAH tutunurrrrrrrrlarrrrrrrrrr
en kisa zamanda sende bize yazarsin INSALLAH hamile oldugunu canimm

hayırlısı hadi işllh bakalım ...darısı bizlere

SAGOL CANIMM DARISI HEPINIZEEEEE

HOS GELDINN. YUMURTA TAKIBI ICIN DOKTORA GITMEN GEREK CANIMM
INSALLAH SENINDE YÜZÜN GÜLERRR

sende hos geldinnn bütün sikintilarin biter bebsine kevusursun INSALLAHHHHHHH evet her sey hakkimizdan hayirlisi olsunn cnaimmm

selam kızlar aklıma bişey takıldı ben bu ay klomene başlıcaktım pazartesi doktora gitmem lazım ama bayram tatili için tam da adetimin 13-14-15. günleri evde olmıycam.
bu durumda hiç klomene başlamasam bu ayı boş mu geçsem diyorum. ne dersiniz??

bu arad birbencim hep takip ediyorum yazdıklarını. karışık duygular içinde olman bence çok normal canım heyecanını anlayabiliyorum. ama bebişini içinde hissettiğin anda bütün tereddütlerin geçecek emin ol.
Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla bebeğin hem sana hem hayata tutunur inşallah. Çok öpüyorum canım dualarımız seninle. Sen gönlünü ferah tut. :81:

sende hos geldinnn bütün sikintilarin biter bebsine kevusursun INSALLAHHHHHHH evet her sey hakkimizdan hayirlisi olsunn cnaimmm

Sağol canım yaa bir de benim rahmim arkaya dönük doktorlar sorun olmaz diyor ama eşim doktorumla ayro konuşmuş o ben demedim ama sorun olabilir demiş ki ben ilk klomen kullandığım ay gitmiştim yumurta takibine ve o günde tam çatlamış meğer yumurtam ilişki oldu yine de tutmadı öbür ay yine tutmadı. Dr demiş ki eşime aşılama gerekebilir rahim arkada olunca % 5' e düşüyor hamile kalma ihtimali demiş. O zaman hormonum düzene girince ve ilaç almama gerek kalmayınca üç deneyin olmazsa yine gelin demişti ama bi erteledik. Yumurtlamam düzgün klomenle çatlatma iğnesi olmadan çatlamıştı ama o zaman ara kanamam olmuştu felan lsh yükselmiş stresli bir aydı ondan oldu lsh inince sorun yine kalmadı. Bende 3 ay denicem olmadı bir ayda klomenle denicem sonra direk aşılamaya geçicem beklemicem cnm..

slm kuzuu naber nasılsınn bakalım canım valla klomene bi an önce basla derim bakalım bende bu ay kullandım inşallah hayırlı haberlerle dönerim bu hafta size dua edin banada olurmu benim dualrım hep sizlerle

umutlu canım transferin bugünmüydü sabah gözümü açar açmaz aklıma sen geldin dua ettim canım hayırlısı olur inşallah canım dualarım seninle ALLAH YARDIMCIN OLSUN..
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..

slm kizlarrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzz :13:
bu gün 2 de gidiyorumm tarnsfer yapilicak hayirlisiyla. bana dua edinn cicisler.
dün topige giremedim. coook isim vardiii. herifte evdeydi. üstelik sirtimda agiriyordu.
yemkeler yaptim. pahaca tatli yaptimm.bebklerim bool boool rizikli eve gelsinler diyeeee.
cook heyecanliyimmmmmmmmmmmmmmmm. bana dua edinnn. ALLAH hepinizden razi olsunnnnnnnnnnnnn görüsürüzzzzzzzzzz

tatlım tarnsefrın ne zamn ay cok heycanlandım
ıkız annesı olacaksın belkıde :)ne gusel maşşşşşşşşşşşşşşş

umutlu canım senin bugün transferin yokmuydu merak ettim

sagolun kizlarr ALLAH hepinizden arzi olsun. yazilarinizi olkjumadan yazdim. meger sizde beni merak edrmissinizz evet bu gün tarnsferim. ögleden sonra ailecek eve gelmis olucagiz teyzeleriii

canım bende merak ettim neden evdesin diye hadi hayırlısı olsun allah yardımcın olsun evden çıkarken ayetel kürsü oku okuyanın her işi rast gidermiş inş. sende meleklerine kavuşcaksın ben buna inianıyorum sende inan anne adayı bugün 2 den sonra anne olarak evine döncen inş.:13:

sagol tatlimm YARADANIM sonu gelen kullardan etsin bizleriiiii
sendende gpzel haberler alirz INSALLAHHHH

senin durumuin biraz degisikmis. inan ALLAH verdimi hic bir sey engwl olmuyucak görüceksinnn
bencede ihmal etme. zamanin da tedailerine basla cicimm.
AALAH yardimci olsunnn

tamam canim okuyucammmm INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH canimmm iste bunlarla eve dönerimmm .
sonra da sizlerden hayirli haberler duyariz INSALLAHHHHHHHHHHHH öpöp. bb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…