- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.541
ayyy birbenimmm cok sevindim bacım yaa hadi hayırlı haberler ver bize canımın içiiii inşallah meleklerin sana sımsıkı tutunurrrrr yaaaa
hayırlısı hadi işllh bakalım ...darısı bizlere
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.benim sorunum adet düzensizliği onun dışında fizyolojik başka bi rahatsızlığım yok(kist,miyom vb.)adetim düzensiz olduğu için yumurtlama hesabı yapamıyorum ve artık hamile kalmak istiyorum.düzensiz adetlerde yumutlama takibi nasıl yapılır bi fikriniz var mı?
Sağol canım. Eğer bu ay bir gün gecikmeseydi hiç olmazsa 2 ay hiç dr yumurta takibine felan gitmicektim ama zaten 35 günde bir oluyorum bir gün gecikince bile bir sorun olmuş olaibiliyor o yüzden işi sağlama almak istiyorum. Gerçi haziran ve temmuzda yumurta takibi ve klomende kullandım olmadı sonra hormonum düzene girdi ama biz ertekedik açıköğretim okuyorum sınava denk gelecekti yoksa doğum. Hatta kasımda İstanbul'a gidicem bayramda dönünce daha yumurtlamam olmamış olcak 21. gün yumurtluyorum smear da aldırmam lazım 1.5 seneyi geçti o arada hem onu aldırıp hem de yumurtlarıma baktırayım ikisini br yaptırayım diyorum hazır smear için gitmişken zaten yumurtlamamda sorun çıkmazsa hormonda da sorun yoktur. Aralıkta yine direk yumurtlama günü giderim ancak yumurtlama da sorun var derse aralık reglimde hormon yaptırırım.. Yazarım sonuçları bakalım. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
sende hos geldinnnbütün sikintilarin biter bebsine kevusursun INSALLAHHHHHHH evet her sey hakkimizdan hayirlisi olsunn cnaimmm
sagol canim sendende ALLAH razi olsunnnnnnnAMINNNNNNNNNN canimmmm INSALLAH tutunurrrrrrrrlarrrrrrrrrr
en kisa zamanda sende bize yazarsin INSALLAH hamile oldugunu canimm
SAGOL CANIMMDARISI HEPINIZEEEEE
selam kızlar aklıma bişey takıldı ben bu ay klomene başlıcaktım pazartesi doktora gitmem lazım ama bayram tatili için tam da adetimin 13-14-15. günleri evde olmıycam.
bu durumda hiç klomene başlamasam bu ayı boş mu geçsem diyorum. ne dersiniz??
slm sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlım tarnsefrın ne zamn ay cok heycanlandım
ıkız annesı olacaksın belkıde :)ne gusel maşşşşşşşşşşşşşşş
umutlu canım transferin bugünmüydü sabah gözümü açar açmaz aklıma sen geldin dua ettim canım hayırlısı olur inşallah canım dualarım seninle ALLAH YARDIMCIN OLSUN..
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..
umutlu canım senin bugün transferin yokmuydu merak ettim
slm kizlarrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzz :13:
bu gün 2 de gidiyorumm tarnsfer yapilicak hayirlisiyla. bana dua edinn cicisler.
dün topige giremedim. coook isim vardiii. herifte evdeydi. üstelik sirtimda agiriyordu.
yemkeler yaptim. pahaca tatli yaptimm.bebklerimbool boool rizikli eve gelsinler diyeeee.
cook heyecanliyimmmmmmmmmmmmmmmm. bana dua edinnn. ALLAH hepinizden razi olsunnnnnnnnnnnnngörüsürüzzzzzzzzzz
bu arad birbencim hep takip ediyorum yazdıklarını. karışık duygular içinde olman bence çok normal canım heyecanını anlayabiliyorum. ama bebişini içinde hissettiğin anda bütün tereddütlerin geçecek emin ol.
Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla bebeğin hem sana hem hayata tutunur inşallah. Çok öpüyorum canım dualarımız seninle. Sen gönlünü ferah tut.:81:
Sağol canım yaa bir de benim rahmim arkaya dönük doktorlar sorun olmaz diyor ama eşim doktorumla ayro konuşmuş o ben demedim ama sorun olabilir demiş ki ben ilk klomen kullandığım ay gitmiştim yumurta takibine ve o günde tam çatlamış meğer yumurtam ilişki oldu yine de tutmadı öbür ay yine tutmadı. Dr demiş ki eşime aşılama gerekebilir rahim arkada olunca % 5' e düşüyor hamile kalma ihtimali demiş. O zaman hormonum düzene girince ve ilaç almama gerek kalmayınca üç deneyin olmazsa yine gelin demişti ama bi erteledik. Yumurtlamam düzgün klomenle çatlatma iğnesi olmadan çatlamıştı ama o zaman ara kanamam olmuştu felan lsh yükselmiş stresli bir aydı ondan oldu lsh inince sorun yine kalmadı. Bende 3 ay denicem olmadı bir ayda klomenle denicem sonra direk aşılamaya geçicem beklemicem cnm..
canım bende merak ettim neden evdesin diye hadi hayırlısı olsun allah yardımcın olsun evden çıkarken ayetel kürsü oku okuyanın her işi rast gidermiş inş. sende meleklerine kavuşcaksın ben buna inianıyorum sende inan anne adayı bugün 2 den sonra anne olarak evine döncen inş.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?