- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.561
tamam canim okuyucammmmINSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH canimmm iste bunlarla eve dönerimmm .
sonra da sizlerden hayirli haberler duyariz INSALLAHHHHHHHHHHHHöpöp. bb
Sağol canım. Eğer bu ay bir gün gecikmeseydi hiç olmazsa 2 ay hiç dr yumurta takibine felan gitmicektim ama zaten 35 günde bir oluyorum bir gün gecikince bile bir sorun olmuş olaibiliyor o yüzden işi sağlama almak istiyorum. Gerçi haziran ve temmuzda yumurta takibi ve klomende kullandım olmadı sonra hormonum düzene girdi ama biz ertekedik açıköğretim okuyorum sınava denk gelecekti yoksa doğum. Hatta kasımda İstanbul'a gidicem bayramda dönünce daha yumurtlamam olmamış olcak 21. gün yumurtluyorum smear da aldırmam lazım 1.5 seneyi geçti o arada hem onu aldırıp hem de yumurtlarıma baktırayım ikisini br yaptırayım diyorum hazır smear için gitmişken zaten yumurtlamamda sorun çıkmazsa hormonda da sorun yoktur. Aralıkta yine direk yumurtlama günü giderim ancak yumurtlama da sorun var derse aralık reglimde hormon yaptırırım.. Yazarım sonuçları bakalım. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
kızlar daha adet olmadım testte yapmadım hiçde meraktaan çatlamıyorum çok garip ama..taam 11 gün gecikti acaba diorum geçen ayın 11 inde rahim filmi çektirmiştim sonrasında 2 gün kanamam ve ara ara lekelenmeler oldu bundan dolayı gecikme olabilirmi.
slm kizlarrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzz :13:
bu gün 2 de gidiyorumm tarnsfer yapilicak hayirlisiyla. bana dua edinn cicisler.
dün topige giremedim. coook isim vardiii. herifte evdeydi. üstelik sirtimda agiriyordu.
yemkeler yaptim. pahaca tatli yaptimm.bebklerimbool boool rizikli eve gelsinler diyeeee.
cook heyecanliyimmmmmmmmmmmmmmmm. bana dua edinnn. ALLAH hepinizden razi olsunnnnnnnnnnnnngörüsürüzzzzzzzzzz
slm kızlarr kimse yokmuu bende bugün test yaptım ve cift cizgiyi gördüm rabbime binlerce sükür yarın kan testine gitcem darısıda sizlere inşallah canlarrrrrrrrrrrr
slm kızlarr kimse yokmuu bende bugün test yaptım ve cift cizgiyi gördüm rabbime binlerce sükür yarın kan testine gitcem darısıda sizlere inşallah canlarrrrrrrrrrrr
slm kizlarrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzz :13:
bu gün 2 de gidiyorumm tarnsfer yapilicak hayirlisiyla. bana dua edinn cicisler.
dün topige giremedim. coook isim vardiii. herifte evdeydi. üstelik sirtimda agiriyordu.
yemkeler yaptim. pahaca tatli yaptimm.bebklerimbool boool rizikli eve gelsinler diyeeee.
cook heyecanliyimmmmmmmmmmmmmmmm. bana dua edinnn. ALLAH hepinizden razi olsunnnnnnnnnnnnngörüsürüzzzzzzzzzz
transeferın gerceklesmıstır rabbım emklerını karsılıksız bırakmasın ınşşşşşşşş
bugün öle doluyum öle doluyum ki devamlı ağlamaklıyım ...ağlamaktan korkuorum çünkü gözlerim şişecek...gözlerimin şişmesinden korkuorum ağladığımı kimse bilmesin die.bu gün bütün herkesin gözleri bende olcak kayınvalidem bana bakıp bakıp gözleri dolacak halime acıyacaklar şimdi birazdan kalkıp abartılı makyaj yapcam şıkır şıkır giyincem aptallar gibi devamlı gülecem herkese çok mutlu umurunda değil gibi görüncem _nereye gitcem biliomusunuz?...o bana nispet yapan devamlı övünen 3.bebeğini dünyaya getiren eltimin yanına hastaneye...nası içim yanıooooooooo bi bilseniz az önce eşimle konuştum biliorum o da şuan benle aynı duygularda sesi durgun canı istmez istemez konuşmaları çok canımı yaktı.
benim de olucak mı:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?