Gebe kalamayanlar buraya.....

tamam canim okuyucammmm INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH canimmm iste bunlarla eve dönerimmm .
sonra da sizlerden hayirli haberler duyariz INSALLAHHHHHHHHHHHH öpöp. bb

hadi tatlım güzel haberlerini bekliyoz ALLAHIN İZNİYLE ŞİMDİ DİĞER TOPİKTE Bİ ARKADAŞIMIN HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM hadi sıra sende dualarımız seninle

hadi bakalım hayırlısı canım Rabbim yardımcın olsun

canım rahim filmi gecikme yapıyor ama 11 gün çok fazla. bi test yapsana canım ya. inş bebiştirrr

canımmmmm şu an transferin yapılıyor sanırım. Allah yardımcın olsun. cuma akşamı 150 tane ayetelkürsi okudum senin için inş bebişlerin sana tutunacaklar canım. güzel haberlerini bekliyorum bitanemm

slm kızlarr kimse yokmuu bende bugün test yaptım ve cift cizgiyi gördüm rabbime binlerce sükür yarın kan testine gitcem darısıda sizlere inşallah canlarrrrrrrrrrrr

slm kızlarr kimse yokmuu bende bugün test yaptım ve cift cizgiyi gördüm rabbime binlerce sükür yarın kan testine gitcem darısıda sizlere inşallah canlarrrrrrrrrrrr

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allh kucagınada almayı nasp etsınnnn ınş
darısı bızeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cnımm hadi hayırlıs olsun İnşallah güzelce yapılmnıştır transferin ve gerlirler bebeklerin sana Allah'ın izniyle. Bundan sonra da kendini yorma, dinlen tutunsun bebişlerin. Artık ne zaman müsait olursan gelir yazarsın nasıl yapıldı transferin nasıl geçti diye. Allah yar ve yardımcın olsun..

hepinizeee cokkk tesekkür ederimm kızlarrrr yarın kan testinide yaptırayımda ölee içim rahat olacakkkk darısıda size olsun inşallahhhhhhh:13:

bugün öle doluyum öle doluyum ki devamlı ağlamaklıyım ...ağlamaktan korkuorum çünkü gözlerim şişecek...gözlerimin şişmesinden korkuorum ağladığımı kimse bilmesin die.bu gün bütün herkesin gözleri bende olcak kayınvalidem bana bakıp bakıp gözleri dolacak halime acıyacaklar şimdi birazdan kalkıp abartılı makyaj yapcam şıkır şıkır giyincem aptallar gibi devamlı gülecem herkese çok mutlu umurunda değil gibi görüncem _nereye gitcem biliomusunuz?...o bana nispet yapan devamlı övünen 3.bebeğini dünyaya getiren eltimin yanına hastaneye...nası içim yanıooooooooo bi bilseniz az önce eşimle konuştum biliorum o da şuan benle aynı duygularda sesi durgun canı istmez istemez konuşmaları çok canımı yaktı.

bende topiğe girdim güzel haber varmı diye ayyy canım benim çok şükür çok sevindim ALLAH kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

canım sana nispet yapanlara o bebekleri ALLAH verdi nispet yapanların ALLAH kalplerine merhamet versin veren ALLAH almasınıda bilir hiç korkmuyolarmı ALLAH onları ıslah etsin..
sana acıyarak bakan gözler aslında aynaya bakıp kendilerine acımalı..
üzme kendini canım ALLAH çok büyük sende kavuşursun inşallah yavruna hayırlısıyla..

zırvecıgım hatırlıorum bnde sana cvp yazdım dıe bılıordum
suan kasımda olacak adetımı beklıorum bayram ertesı olacagım
21. gunude ılaclara baslıyacagım allhım ızın verırse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…