Gebe kalamayanlar buraya.....

slm kızlarrrrr kan testim cıktı sükürler olsun rabbime 397 sonuc bebişim benimle doktorum ikide ilaç yazdı vitamin bunları kullan bayramdan sonra gel bakalım bebişine dedi yaaa rabbim inşalah sizede nasip etsin hayırlısyla canlarımmm benimmm

canmmm benm hayırlı olsun rabbim saglıcakla kucagına versin bizler içinde dua et

CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İŞALLAH.

bende topiğe girdim güzel haber varmı diye ayyy canım benim çok şükür çok sevindim ALLAH kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

hepinizee tekrardan cok tesekkür ederim canlarımm allah razı olsun rabbim hayırlısıyla sizinde bebişlerinizi kucagınıza versin inanınki dualrım sizlerle herzamannn

mrhaba arkadaşlar bnde pkoluyum cumaertesi günü çatlama iğnesi oldum inşallah tutar daha önce çatlama iğnesi yaptıran arkadaşlar varmı tecrübelerinize ihtiyacım vat ltf cvp

melıke benı cok duygulandırdın cok tuhaf oldum
ınş saglıklan kucagına alırsın
bzlerdee nasp olur böle seyler yazmak....
cok opuldun canım

melıke benı cok duygulandırdın cok tuhaf oldum
ınş saglıklan kucagına alırsın
bzlerdee nasp olur böle seyler yazmak....
cok opuldun canım

inşallah bacım inşallah inanın dualarım sizinleee haydi gariii sıra sizde guzummmmm allahım herkese nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı bir evlat inşallalhhhhhh

tebrik ederim canim, Rabbim saglikla anali babali uzun ömürlü eylesin yavrunu..

çokkkk tesekkür ederim bitanem benim aminnn darısıda tüm evlat isteyen arkadslarıma hayırlısıyla inşallahhh duaları sizlerle inanki sizde bize dua edin olurmu bebişim bu defa beni bırakmasınnnn

annnnnaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm melikemmm sen hamişmisin ınanamıyorumm çokkkkkkkk ama çokkkk sevindimmmmm yaa harika bı haber bu yaaa Rabbım inşallh kucagına almayı da nasip eder sag salım

slm şekerlerr nasılsın ne var ne yok görusmeyeliiii

annnnnaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm melikemmm sen hamişmisin ınanamıyorumm çokkkkkkkk ama çokkkk sevindimmmmm yaa harika bı haber bu yaaa Rabbım inşallh kucagına almayı da nasip eder sag salım

ayyyy melikemmmmmmmmmmmm nerdesınnn kuzummmmmm yaaa cok sevındım senınadına canım benım.....

hoşgeldin kusum nerelerdesin yaaa nasıl özledim seniii canımın içinaber nasılsın evet kuzu teyze oldunuzzz hepinizzz vallaaa bu ay doktora gittim canım hep tedaviyle oldu şükürler olsun rabbime daha minigiz teyzesi dua edin bize olurmu benimde dualrım hep sizinle olucak darısıda size olsun inşallah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin güzel rabbimmm bitanemmm

aminnnn kuzumm ya Rabbim bizede nasip etsın ınsallh o duyguları yasamayı cok sevındım haberı okuyunca umutlandım tekrar yıne dedım bızımde olucak bıraz daha sabır dedım içimden inş saglıcakla kucagına da alırsın canım benımm bende bu aralar boyleyım işte fazla gelemıyrm işe başlayalı cok yoruluyrm uyurm erkenden.. iş yerınde nete gırmek de yasask gıremıyrz öyle işte canımm bende özledım sızınle sohbet etmeyı sızı özledımmm...

melikem kac haftalık bebegın şimdi....
canım daha küçügüzzzz bayramdan sonra gidicez kuzu inşallahhh darısıda size bacımm

inşallah canım inşallah bak su cok önemli bi işe baslarken ilk önce inanacaksın olucak diyeceksin bugünlerde dualarını bol edin mübarek günler rabbim hayırlısyla sizlerede nasip etsin canımın içi bende öleydim biliyosun bol bol dua ve gerekeni yapın rabbime bırakın gerisini doktorum elevitle bi tane daha ilaç verdi bakalım onları kullanıyoz simdik dua et bize olurmu kuzu bu defa bebişim beni bırkamasın sımsıkı tutunsun inşallah benimde dualarım hep sizinle inankii

evet canımm dualar her kapıyı açıyr zaten dulara tutunmasam dayanılmaz herhalde bebeğinde inşallh senınle kalır ve senı hıc ama hıç brakmaz canımmmmmmmmm

bilen birinde net bi cvp istiyorum.
baştan sona kısaca yazıcam....ben bir aylık evli ve 1 yıl önce çikolata kisti olduğumu öğrendim. ilk önce haplarla tedavi oldum sonra bırakıp bu sayesinde hayıt tohumu civan perçemi, ada çayı soğan kürünü yaptım birde gökçek iksiri kullandım şükür ağrılarım filan dindi. düzenliydi zaten 28 günde bir. evlendim ve bebiş istiyoruz. 7 sinde adet olmam gerekiyordu olmadım 8i damla damla kahverengi bi akıntı geldi adet oluorum sandım 10 una kadar ped koydum tık yok adet sancıları gibi ağrılarım var, belim hiç ağrımazdı oda eklendi hafif hafif mide bulantım. sonra bugün wc gittim simsiyah kan diyim artık avuç dolusu kan geldi.. ben adet mi oluorum yoksa üstüne görmek denilen şey olabilir mi yani hamile olabilirmiyim

iyiyim canım cok şükür belim ve kasıklarım agrıyo okadar saolsun eşim bakıyo şimdide mac izliyoz kuzuuu sen napıyon nasılsınnn

iyi bende kuşummmmm napim beklemeye devam

canım devam etmezse hamilesin bence. ama eğer devam ederse adet oluyorsun demektir. inş hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…