- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.601
inş. canım inş.korkuyorum hemde çok korkuyorum ama ne yazıldıysa o artık
hakkında hayırlısı inşallah canım üzülme hiç bu ay olmazsa bidahaki aya. Allahtan umut kesilmez. inş tez zamanda bebeğine kavuşursun
slm kızlarr kimse yokmuu bende bugün test yaptım ve cift cizgiyi gördüm rabbime binlerce sükür yarın kan testine gitcem darısıda sizlere inşallah canlarrrrrrrrrrrr
slm kizlarrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzz
kizlar benim tarnesferim gayet iyi gecti. evde dinleinioyprum. ara ara kendime daha önceden yaptigim yemeklerimi istip yiyiorumm.
meyve yiyorum. cay iciyorumm. ALLAH dualarimizi kabul erde INSALLAHHHHHHHHHH
BEBISLERIM tutunur banaa
ayyy güne cook güzel bir haberler basladimm cook sükürr
melikem hayirli ugurlu olsun kizzzzzzzzzzz
aslinda sizlere yazip cikicaktim. bir sayfa atlayip sonra yaziyim dedim. hani biraktigimiz sayfada kaliyorumya ben. ayyyyyyyyy bir sayfa atladimki melikenin yazisini okudum.
cooook sasirdimm yaa. coook sevindim. ALLAH nali babali etsinn. tekrar test yaptinmi melike??
canımmmmm hoşgeldin çok merak etmiştim seni
hos bulduk canimmmsagol ALLAH razi olsunn tatlimm.meral ettiginizi bildigim icin kisada olsa yaziyim dedim.
iyim cok sükür ilk günler karinim agiriyordu simid iyim. birde atesim cikiyor ara ara. neden acaba bilmiyorummcanim hepinizi cook öpüyorumm. ben cikiyorum ALLAHA emanet olun bb göürüsüürüüüzzzz
aslinda sizlere yazip cikicaktim. bir sayfa atlayip sonra yaziyim dedim. hani biraktigimiz sayfada kaliyorumya ben. ayyyyyyyyy bir sayfa atladimki melikenin yazisini okudum.
cooook sasirdimm yaa. coook sevindim. ALLAH nali babali etsinn. tekrar test yaptinmi melike??
kiz melikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne dyionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn himmmmmmmmmmmmmmm
inanamioyrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyy kizzzzz net actim senin haberi okudumm cookkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyy diye bagirdimmmmmmmmmmmmm
slm kizlarrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzz
kizlar benim tarnesferim gayet iyi gecti. evde dinleinioyprum. ara ara kendime daha önceden yaptigim yemeklerimi istip yiyiorumm.
meyve yiyorum. cay iciyorumm. ALLAH dualarimizi kabul erde INSALLAHHHHHHHHHH
BEBISLERIM tutunur banaa
ayyy güne cook güzel bir haberler basladimm cook sükürr
melikem hayirli ugurlu olsun kizzzzzzzzzzz
senı bırakmayacak melıke bebegın allhın ıznıylen
ıcten herkes maşallah dıordur zaten
saol canımm inanınki sizlere her gece yatmadan dua ediyorum rabbim kabul etsin inşallahhhh
saol canımm inanınki sizlere her gece yatmadan dua ediyorum rabbim kabul etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?