Gebe kalamayanlar buraya.....

slm kızlarr kimse yokmuu bende bugün test yaptım ve cift cizgiyi gördüm rabbime binlerce sükür yarın kan testine gitcem darısıda sizlere inşallah canlarrrrrrrrrrrr

kiz melikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne dyionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn himmmmmmmmmmmmmmm
inanamioyrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyy kizzzzz net actim senin haberi okudumm cookkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyy diye bagirdimmmmmmmmmmmmm

slm kizlarrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzz
kizlar benim tarnesferim gayet iyi gecti. evde dinleinioyprum. ara ara kendime daha önceden yaptigim yemeklerimi istip yiyiorumm.
meyve yiyorum. cay iciyorumm. ALLAH dualarimizi kabul erde INSALLAHHHHHHHHHH
BEBISLERIM tutunur banaa
ayyy güne cook güzel bir haberler basladimm cook sükürr
melikem hayirli ugurlu olsun kizzzzzzzzzzz

aslinda sizlere yazip cikicaktim. bir sayfa atlayip sonra yaziyim dedim. hani biraktigimiz sayfada kaliyorumya ben. ayyyyyyyyy bir sayfa atladimki melikenin yazisini okudum.
cooook sasirdimm yaa. coook sevindim. ALLAH nali babali etsinn. tekrar test yaptinmi melike??

canımmmmm hoşgeldin çok merak etmiştim seni

yaptı canım kan testide yaptırdı hamileliği kesinleşti çok şükür

kizlar anestezi vermediler. canim biraz yandi. vajinaya alet yerlestirdikleri zaman. olsun ne yapalim basa gelen ceklir dimi. yeterki saglikli, hayirli bebislerimiz olsun. yanliz moralimi bozan sey kendimi hic anne giobi hissetmiyom. gerci o duygunun nasil bidse oldugunu bilmiyorum ama. ne bilim tuhafim ama. doktor hap verdi vajinaya gpnde 3 defa yerlestiriyorumm.
baskada kenidmi cook kaptirmamaya calisiyorumm.

pc basinda degildim. simid geldimm.
ay cook sevindim defnecigim. darisi hepimizin basinaaaaaaaaa
melike beni bu gün ümitlendirdii ALLAH ta onu hep ümitlendirsin mutlu etsin INSALLAHHH cümlemizii.

canımmmmm hoşgeldin çok merak etmiştim seni

hos bulduk canimmm sagol ALLAH razi olsunn tatlimm.meral ettiginizi bildigim icin kisada olsa yaziyim dedim.
iyim cok sükür ilk günler karinim agiriyordu simid iyim. birde atesim cikiyor ara ara. neden acaba bilmiyorumm canim hepinizi cook öpüyorumm. ben cikiyorum ALLAHA emanet olun bb göürüsüürüüüzzzz

canım vakit bulunca gene uğra inşallah uzunca konuşalım. bebişler çıkarıyordur ateşini annesii çookk öpüyorum seni canım benim

kız bırben bebeklerınlen caymı ıcıosun sen.evet melıke test yaptırdı kandada cıktı cok sukur.senınde herseyın yolunda gıtmesıne sevındım.....

evet canım şükürlerrr olsun rabbimee hadi sıra sizde darısıda size olsun inşallah kuzuu kıss maşallahhh diyin canım daha görmedik bebegem bayram sonrası inşallah ay bide digeri düşük olmustu yaa inşallah rabbim bana bunu bagıslar rabbim herkesin gönlüne göre versin duanızı edin bol bol güzel düşünün güzel olsunnnn kuzuu hem idrar hem kan testi yaptırdım pozitif binlerce sükür olsunki canım şaşırcak bişi yok bak artık sıra sizde sizden de duycaz inşallah bu güzel haberi inşallahhhh dua edin bana nolur bebişim beni bırakmasın bu defaaaa yaaa

Son düzenleme:
senı bırakmayacak melıke bebegın allhın ıznıylen
ıcten herkes maşallah dıordur zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…