Gebe kalamayanlar buraya.....

allh razı olsun canım

sizdende bitanem benimmmm
canm melikem dualarında benide unutma nasılsın nasıl gidiyor hamilelik duyunca o kadar sevindimki inş dokuz ay sonra teyzesinin fotograflarınıda görürüz

çok tesekkürler tatlım benim inanki ediyom bacım her gece yatmadan sizde bu aralar bol bol dua edin rabbim kabul eder inşallah dualrınızı ve gelir hayırlısıyla minik melekeleriniz hamilelik moduna girmedim kuzu eşim yat dinlen diyo ama ben yatamıyom bide sabah 6 da ayaktayım erken uyuyom erken uyanıyom heyecandan ama daha bebişi göremedik bayramdan sonra gelin dedi o yüzden onu bekliyorum canım rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ne muradınız varsa onu versinnnn

hmm bende bekliyorm bayramın geçmesini .... inş bayramdan sonraya kaldı tedavimin başlaması inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür

canım çooookkkkk sevindimmmmm rabbim kucagına sağlıcakla almasınaıda nasip ettirsimn....

amın ınşşşşşşşşşşşşş
gorursun sonra kalp atısını duyarsın
cınsıyetını ogrenırsın
sonra dogumnu beklersın
odasını hazırlarsın
su gıbı zamn akıp gecer

canım çooookkkkk sevindimmmmm rabbim kucagına sağlıcakla almasınaıda nasip ettirsimn....
aminnn bitanem benim hadin calışmalara devammm kuzusumm bol dua edin bende dua ediyorum hepinizeee inşallah hayırlısıyla gelir meleginizzz

ayyy inşallah kusum inşallahhhh inanki bi görseydim rahat edicektim rabbim nasip eder inşallahh hepicinize bacım inanki dualarım sizlerleeee

sagolasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyiyim hamdolsun canm bayramdan sonraki adetimden sonra rahim filmi çektirip sonra tedaviye başlayacan dua et olurmucanmmmm sen neler yapıyorsun

dualarım seninle tatlım inşallah rabbim herşeyi gönlüne göre verir bende tedaviy basladım canım hormon testi yaptırdım smear testı felan yaptırdım sonuclarını beklıom işte hayırlısı allahtan inşallah benimde bi bebişim olur rabbim bebek sevgısınıde banada nasip eder

slm kızlar benıde aranıza alın bende hamıle kalmaya calısan bırı olarak uc yıldır tedavı goruyorum basıma gelmedık kalmadı

Melikeeee cok sevindim canim uzun zaman yoktum guzel haberlerle karsilastim inan boyle haberler bana umut veriyo. binkere maasallahhhhh insallah hersey yolunda gider dualarim seninle dikkat et kendine icinide ferah tut kavusucaksin insallah kuzuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…