- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.621
canm sen nasılsın neler yapıyorsun
allh razı olsun canım
canm melikem dualarında benide unutma nasılsın nasıl gidiyor hamilelik duyunca o kadar sevindimki inş dokuz ay sonra teyzesinin fotograflarınıda görürüz
slm kızlarrrrr kan testim cıktı sükürler olsun rabbime 397 sonuc bebişim benimle doktorum ikide ilaç yazdı vitamin bunları kullan bayramdan sonra gel bakalım bebişine dedi yaaa rabbim inşalah sizede nasip etsin hayırlısyla canlarımmm benimmm
sizdende bitanem benimmmm
çok tesekkürler tatlım benim inanki ediyom bacım her gece yatmadan sizde bu aralar bol bol dua edin rabbim kabul eder inşallah dualrınızı ve gelir hayırlısıyla minik melekeleriniz hamilelik moduna girmedim kuzu eşim yat dinlen diyo ama ben yatamıyom bide sabah 6 da ayaktayım erken uyuyom erken uyanıyom heyecandan ama daha bebişi göremedik bayramdan sonra gelin dedi o yüzden onu bekliyorum canım rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ne muradınız varsa onu versinnnn
hoşgeldin tatlımmmmmcanım çooookkkkk sevindimmmmm rabbim kucagına sağlıcakla almasınaıda nasip ettirsimn....
aminnn bitanem benim hadin calışmalara devammm kuzusumm bol dua edin bende dua ediyorum hepinizeee inşallah hayırlısıyla gelir meleginizzzcanım çooookkkkk sevindimmmmm rabbim kucagına sağlıcakla almasınaıda nasip ettirsimn....
amın ınşşşşşşşşşşşşş
gorursun sonra kalp atısını duyarsın
cınsıyetını ogrenırsın
sonra dogumnu beklersın
odasını hazırlarsın
su gıbı zamn akıp gecer
hoşgeldin tatlımmmmm
aminnn bitanem benim hadin calışmalara devammm kuzusumm bol dua edin bende dua ediyorum hepinizeee inşallah hayırlısıyla gelir meleginizzz
ayyy inşallah kusum inşallahhhh inanki bi görseydim rahat edicektim rabbim nasip eder inşallahh hepicinize bacım inanki dualarım sizlerleeee
hoşbulduk tatlımmm nasılsın
iyiyim hamdolsun canm bayramdan sonraki adetimden sonra rahim filmi çektirip sonra tedaviye başlayacan dua et olurmucanmmmm sen neler yapıyorsun
iyiyim hamdolsun canm bayramdan sonraki adetimden sonra rahim filmi çektirip sonra tedaviye başlayacan dua et olurmucanmmmm sen neler yapıyorsun
slm kızlar benıde aranıza alın bende hamıle kalmaya calısan bırı olarak uc yıldır tedavı goruyorum basıma gelmedık kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?