Gebe kalamayanlar buraya.....

umutlu bir guzel haberde senden duydum cok mutlu oldum.kendine dikkat et canim oyle fazla is guc camasir ugrasim deme bak minnoslari dusun sende canim insallah guzel haberlerini alirsin tek tek vede minnoslarina kavusursun...

günaydın arkadaşlar ben sabah test yaptımmm veee hamileyimmmmmmmmm darısı sizlerinde başına inşallah hepiniz için dua ediyorum canlarımmm

günaydın arkadaşlar ben sabah test yaptımmm veee hamileyimmmmmmmmm darısı sizlerinde başına inşallah hepiniz için dua ediyorum canlarımmm

maşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

topıgımız hareketlendı maşşşşşşşşşşş

ay cok sevndım defnecıgım rabbım kucagınada almayı nasp etsın
duanı eksık etme :)

sağol kuşummmmmmmmm darısı başına inşallahhhhhhhhhhhh. dualarım hep sizlerle

aglattın benı defne cok duygulandım
kız bırbene arkanızdan gelecek ınşş tup bebegıylen
maonyadanda haber yok ınş oda kalacaktır bu ay tuplerı acıldı yhaaaaaaa

:)))))))
gozun aydın
kan testı yaptır bugunde bence
rabbım saglıklan kucagına almyı nasp etsın
ben burda tek kalacam galıba hamıle kalmaayn olarak :)

cumartesi doktora gidecektim kan testini de ozaman yaptırıcam kuşum. dur bakalım bence en yakında hamişşş olacaklar arasında sende varsın. birben ve ikinize çok dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallahhhh diğer arkadaşlarıma da dua ediyorum

Melikeeee cok sevindim canim uzun zaman yoktum guzel haberlerle karsilastim inan boyle haberler bana umut veriyo. binkere maasallahhhhh insallah hersey yolunda gider dualarim seninle dikkat et kendine icinide ferah tut kavusucaksin insallah kuzuna.
çok tesekkürler bitanem benim tabikiiii umudunuzu yitirmeyinn canımın içii önce inanmak lazım olacagına sonrası gelir zaten çok soal canım benim inanki benimde dualareım sizinle heppp rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ooooooooooooooo süpppeerrrr bi haber kusummmm hayırlı ugurlu olsun defnemm gözün aydın canımmmmm
aglattın benı defne cok duygulandım
kız bırbene arkanızdan gelecek ınşş tup bebegıylen
maonyadanda haber yok ınş oda kalacaktır bu ay tuplerı acıldı yhaaaaaaa

evet canımmm birbende sende maonyada hürremde sekerkızda jellide elifde hepinizde canlarım benimm dualarım hep sizinleeeee

benim bir kızım var 2 buçuk yasında...yasım daha cok genc 22 yasındaym ve ok uzun bi süre bebek istemiyorum..manevi olark buna hazır değilim...

allahımm inşallah bana değil sizlere versin...canlarım üzülmeyin

kaynanam aradı az once 4 5 tane yün vardı benım için işleyecekti
dogmamıs cocuga don biçilecekti...
bır tanesı yetmedı dıgerı kalaın oldu gerı soktum oburu bılmem ne olmus
ıcımden dedim benım herseyım yarım kalacak heralde dıe :)

bugun cok uzuntuluyum
hungur hungur aglamak ıstıyorum
bogazımda takılıor hersey
sınırlerım cok bozuk
artık ıcıme hıc bır sey dogmaz oldu...

aman neyseeeeeeeee

ınşşşşşşşş
esımın teyzesı gecen ay 40 yasında 3 cocugun ustune hamıle kaldı
hemen hemen her ay hamıle kalıor ıstemedıgı vede korundugu halde
allhım dıorum ne olursun ıstemeyenden al ısteyene ver
o kadar yavruya kıyıp kurtaj olanlardan al ısteyene ver ne olursun dıorm

canım benim yaa üzme kendini bak bende üzülüyorum. öyle hemen umutsuzluk yok ne konuştuk seninle. umutlu ol güçlü ol ki bebişin hemen gelsin. ağlamak iyi gelecekse ağla bitanem rahatla ama sakın umutsuzluğa kapılma. bak benim meleğim 25 ay sonra doktorun olmaz dediği ayda geldi. Rabbim zamanını bekliyor sabret ve bol bol dua et canım benim. herşeyin tastamam olacak ben inanıyorum

canıııııııııım çok sevindiim gözün aydın RABBİM kucağına da almayı nasip etsin işllh ....bi gün bende burda böle müjde verebilecekmiyi ki öle doluyum ki ...

canıııııııııım çok sevindiim gözün aydın RABBİM kucağına da almayı nasip etsin işllh ....bi gün bende burda böle müjde verebilecekmiyi ki öle doluyum ki ...

canım benimmm çok sağol Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin. inşallah canımmm en kısa sürede güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…