- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.661
slm kızlarrrrr kan testim cıktı sükürler olsun rabbime 397 sonuc bebişim benimle doktorum ikide ilaç yazdı vitamin bunları kullan bayramdan sonra gel bakalım bebişine dedi yaaa rabbim inşalah sizede nasip etsin hayırlısyla canlarımmm benimmm
canım benim yaa üzme kendini bak bende üzülüyorum. öyle hemen umutsuzluk yok ne konuştuk seninle. umutlu ol güçlü ol ki bebişin hemen gelsin. ağlamak iyi gelecekse ağla bitanem rahatla ama sakın umutsuzluğa kapılma. bak benim meleğim 25 ay sonra doktorun olmaz dediği ayda geldi. Rabbim zamanını bekliyor sabret ve bol bol dua et canım benim. herşeyin tastamam olacak ben inanıyorum
kaynanam aradı az once 4 5 tane yün vardı benım için işleyecekti
dogmamıs cocuga don biçilecekti...
bır tanesı yetmedı dıgerı kalaın oldu gerı soktum oburu bılmem ne olmus
ıcımden dedim benım herseyım yarım kalacak heralde dıe :)
bugun cok uzuntuluyum
hungur hungur aglamak ıstıyorum
bogazımda takılıor hersey
sınırlerım cok bozuk
artık ıcıme hıc bır sey dogmaz oldu...
aman neyseeeeeeeee
umudun bittiği yerde yaşamda bitermiş.önce sen kendini bir toparla onun bir vakti var canım inşallah sen merak etme.bak hiç birşey olmadı tüp bebek yaparsın.sen kendini kasarsan zaten olmaz.bende kasıyorum çok düşündüğüm için olmuyo.düşünmemek gerek
zaten tup bebek asamasındayım
her zamn ben mut oluyordum umutsuz olanlara
ama bugun sankı o kız gıttı
umutusz vaka geldı yerıne
ne bılım yhaaaaaaaa
eger tutmazsa bır daha yaptırmam cok zorrrrrrr
günaydınlar :) ben yeni katıldım arkadaşlar hepinize selam :)
bak öyle düşünme tutmaz falan diye Alla çok büyük senin gönlüne göre vericek inşallah.mikroenjeksiyon mu yoksa tüp bebekmi yaptırıcaksın?
Defne kuzum seninde gozun aydin olsun cok sevindim canim bu ay hamilelik ayi herhalde ard arda guzel haberler geliyo bakalim sira kimde..insallah 8-9 ay sonra kucagina alirsin minnosunu.
hamile kalan arkadaslarim melike ve defne hamilelik belirtilerinizi ne hissettiginizi yazarmisiniz lutfen.
arakkadaslar bende klomen kullanmaya basladım ama henu yumurtlama gerceklesmedıı acaba kac seferden sonra gerceklesıoo aranızda kullanan varmı
kızlar merhaba beni de aranıza alırmısınız
ama ıyı düşünün çünkü beni avutmanız gerekebilir
ben pcoluyum haziranda hamileydim şimdi ise 5 aylık erken doğum yaptım yavrum öldü tabiki biricik kayram kuzum bıraktı gitti bizi
tedavi ile hamile kalmıstım tekrar kalırmıyım bilmiyorum hamile olup da anne gibi hissetmiyorum diyenler olmuş herşeyi akışına bırakın nolur ben iliklerime kadar hissettim de ne oldu
Allah verdi Allah aldı diyecek lafım kesinlikle yok sadece acımı hafifletemiyorum daha 12 gün oldu hamilelik belirtilerini yazarım isterseniz özellikle ilk gebelikte kasık ve bel ağrısı oluyor hem de çok benim oğlum olacaktı midem bulanmadı çok ilgisi varmı bilmiyorum.
adet günleriniz geldiğinde beliniz ve göğsünüzde ağrı olacak korkmayın. sakın şikayet etmeyin çünkü ben ne kadar zor olursa olsun hamilelik belirtilerime hasretim
bağırsak hareketlerimi bebeğimin hareketleri zannediyor 3 ay sonra kucagıma alacagımı dusunuyorum ölüm artık korkutmuyor gece gündüz oğlumu düşünüyor tamamen babasına benzediği için eşimin yüzüne bakamıyorum Allah hamile olanların bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bizede bebekler versin
çokkkk şükürrrrrr canımmm yok tatlım yumurtalarım tembel cıktı doktorumda klomen verdi ilk kez almıstım binlerce şükürrr olsun rabbime hamile oldugumu ögrendim canım zaten doktorum kendinden emin konusuyodu hep allah ondan da razı olsunmelike allah yüzünü güldürdü nasıl hamile kaldın doğal yolla dimi ilaç falan kullandınmı hep mutlu ol çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin
arakkadaslar bende klomen kullanmaya basladım ama henu yumurtlama gerceklesmedıı acaba kac seferden sonra gerceklesıoo aranızda kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?