Gebe kalamayanlar buraya.....

gözün aydın arkadaşım çok sevindim..sağlıkla kucağına al işşlh..

ınş diorum yurekten ....

umudun bittiği yerde yaşamda bitermiş.önce sen kendini bir toparla onun bir vakti var canım inşallah sen merak etme.bak hiç birşey olmadı tüp bebek yaparsın.sen kendini kasarsan zaten olmaz.bende kasıyorum çok düşündüğüm için olmuyo.düşünmemek gerek

zaten tup bebek asamasındayım
her zamn ben mut oluyordum umutsuz olanlara
ama bugun sankı o kız gıttı
umutusz vaka geldı yerıne
ne bılım yhaaaaaaaa
eger tutmazsa bır daha yaptırmam cok zorrrrrrr

zaten tup bebek asamasındayım
her zamn ben mut oluyordum umutsuz olanlara
ama bugun sankı o kız gıttı
umutusz vaka geldı yerıne
ne bılım yhaaaaaaaa
eger tutmazsa bır daha yaptırmam cok zorrrrrrr

bak öyle düşünme tutmaz falan diye Alla çok büyük senin gönlüne göre vericek inşallah.mikroenjeksiyon mu yoksa tüp bebekmi yaptırıcaksın?

melike allah yüzünü güldürdü nasıl hamile kaldın doğal yolla dimi ilaç falan kullandınmı hep mutlu ol çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin

Defne kuzum seninde gozun aydin olsun cok sevindim canim bu ay hamilelik ayi herhalde ard arda guzel haberler geliyo bakalim sira kimde..insallah 8-9 ay sonra kucagina alirsin minnosunu.

hamile kalan arkadaslarim melike ve defne hamilelik belirtilerinizi ne hissettiginizi yazarmisiniz lutfen.

Defne kuzum seninde gozun aydin olsun cok sevindim canim bu ay hamilelik ayi herhalde ard arda guzel haberler geliyo bakalim sira kimde..insallah 8-9 ay sonra kucagina alirsin minnosunu.

oyyyyyyy sağol canım benimmmmm Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inşallahhhhhhh

hamile kalan arkadaslarim melike ve defne hamilelik belirtilerinizi ne hissettiginizi yazarmisiniz lutfen.

canım benim bi belirtim olmadı aslında. sadece bu ay göğüslerim çok şişti bi de iğne batıyor gibiydi çok hassaslaşmıştı. karnım çok ağrıyordu şimdi azaldı ama ara ara adet ağrısı gibi vurup geçiyor. başka hiç belirtim olmadı kuşummm. belki de olmuştur ama kesin hamile değilim diye dinlemedim kendimi

arakkadaslar bende klomen kullanmaya basladım ama henu yumurtlama gerceklesmedıı acaba kac seferden sonra gerceklesıoo aranızda kullanan varmı

arakkadaslar bende klomen kullanmaya basladım ama henu yumurtlama gerceklesmedıı acaba kac seferden sonra gerceklesıoo aranızda kullanan varmı

canım ben bu ay ilk kez kullandım. 13.gün 15mm yumurta vardı. doktor başarısız dedi ama hamileyim :) sen doktorun dediğine çok bakma yine çalışmaya devam et derim. bi de biyerde okumuştum 2 ya da 3. ayda daha çok etki ediyormuş klomen.

Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın, bir müminin tebessümü kadar tatlı Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel olsun.

kızlar merhaba beni de aranıza alırmısınız
ama ıyı düşünün çünkü beni avutmanız gerekebilir
ben pcoluyum haziranda hamileydim şimdi ise 5 aylık erken doğum yaptım yavrum öldü tabiki biricik kayram kuzum bıraktı gitti bizi
tedavi ile hamile kalmıstım tekrar kalırmıyım bilmiyorum hamile olup da anne gibi hissetmiyorum diyenler olmuş herşeyi akışına bırakın nolur ben iliklerime kadar hissettim de ne oldu
Allah verdi Allah aldı diyecek lafım kesinlikle yok sadece acımı hafifletemiyorum daha 12 gün oldu hamilelik belirtilerini yazarım isterseniz özellikle ilk gebelikte kasık ve bel ağrısı oluyor hem de çok benim oğlum olacaktı midem bulanmadı çok ilgisi varmı bilmiyorum.
adet günleriniz geldiğinde beliniz ve göğsünüzde ağrı olacak korkmayın. sakın şikayet etmeyin çünkü ben ne kadar zor olursa olsun hamilelik belirtilerime hasretim
bağırsak hareketlerimi bebeğimin hareketleri zannediyor 3 ay sonra kucagıma alacagımı dusunuyorum ölüm artık korkutmuyor gece gündüz oğlumu düşünüyor tamamen babasına benzediği için eşimin yüzüne bakamıyorum Allah hamile olanların bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bizede bebekler versin

((( rabbım hayırısını versın melegın ınş sana kardes yollar
rabbımın vardır bır bıldıgı canım

sağol canım yani hamile kalmaklada bitmiyo hastanede birini duydum dediki keşke ben de hamile kalsam da düştü desek 9 yıldır olmuyormuş bebeği ama inanın bana isterken sorunsuz bir hamilelik sağlıklı hayırlı bir bebeği kucağınıza almayı da isteyin

melike allah yüzünü güldürdü nasıl hamile kaldın doğal yolla dimi ilaç falan kullandınmı hep mutlu ol çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin
çokkkk şükürrrrrr canımmm yok tatlım yumurtalarım tembel cıktı doktorumda klomen verdi ilk kez almıstım binlerce şükürrr olsun rabbime hamile oldugumu ögrendim canım zaten doktorum kendinden emin konusuyodu hep allah ondan da razı olsun

canım bende klomen kullandım ilk kez zaten defneyle aynı aralıklarda kullandık aramızda iki gün var hadi darısıda size olsun inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…