- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.681
hamile kalan arkadaslarim melike ve defne hamilelik belirtilerinizi ne hissettiginizi yazarmisiniz lutfen.
kızlar merhaba beni de aranıza alırmısınız
ama ıyı düşünün çünkü beni avutmanız gerekebilir
ben pcoluyum haziranda hamileydim şimdi ise 5 aylık erken doğum yaptım yavrum öldü tabiki biricik kayram kuzum bıraktı gitti bizi
tedavi ile hamile kalmıstım tekrar kalırmıyım bilmiyorum hamile olup da anne gibi hissetmiyorum diyenler olmuş herşeyi akışına bırakın nolur ben iliklerime kadar hissettim de ne oldu
Allah verdi Allah aldı diyecek lafım kesinlikle yok sadece acımı hafifletemiyorum daha 12 gün oldu hamilelik belirtilerini yazarım isterseniz özellikle ilk gebelikte kasık ve bel ağrısı oluyor hem de çok benim oğlum olacaktı midem bulanmadı çok ilgisi varmı bilmiyorum.
adet günleriniz geldiğinde beliniz ve göğsünüzde ağrı olacak korkmayın. sakın şikayet etmeyin çünkü ben ne kadar zor olursa olsun hamilelik belirtilerime hasretim
bağırsak hareketlerimi bebeğimin hareketleri zannediyor 3 ay sonra kucagıma alacagımı dusunuyorum ölüm artık korkutmuyor gece gündüz oğlumu düşünüyor tamamen babasına benzediği için eşimin yüzüne bakamıyorum Allah hamile olanların bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bizede bebekler versin
melike ve defne arkadaşlarım siz pcolumusunuz bende pco var kaç ay tedavi gördünüz acaba sorsam tekrar ve tabiki gebelik düşünüyorum benim için öok önemli tedavi sürecinizi yazarsanız sevinirim
1 ay kullandın yani bende bir ay serohene kullanarak hamile kalmıştım acaba kolay hamile kalabildiğim için mi yoksa tesadüfmüydü çok uğraşırmıyım bi dahakine bilemiyorum soğan kürünü sordum saraçoğluna şu an yeni doğum yaptığım için 4 ay sonra başla dedi dört aya psikolojımı zor toplarım zaten
evet canım bence de 1-2 ay dinlen en azından sonra başlarsın ilaçlaraRabbim tez zamana yeniden annelik duygusunu yaşatsın inşallahhhh
kızlar merhaba beni de aranıza alırmısınız
ama ıyı düşünün çünkü beni avutmanız gerekebilir
ben pcoluyum haziranda hamileydim şimdi ise 5 aylık erken doğum yaptım yavrum öldü tabiki biricik kayram kuzum bıraktı gitti bizi
tedavi ile hamile kalmıstım tekrar kalırmıyım bilmiyorum hamile olup da anne gibi hissetmiyorum diyenler olmuş herşeyi akışına bırakın nolur ben iliklerime kadar hissettim de ne oldu
Allah verdi Allah aldı diyecek lafım kesinlikle yok sadece acımı hafifletemiyorum daha 12 gün oldu hamilelik belirtilerini yazarım isterseniz özellikle ilk gebelikte kasık ve bel ağrısı oluyor hem de çok benim oğlum olacaktı midem bulanmadı çok ilgisi varmı bilmiyorum.
adet günleriniz geldiğinde beliniz ve göğsünüzde ağrı olacak korkmayın. sakın şikayet etmeyin çünkü ben ne kadar zor olursa olsun hamilelik belirtilerime hasretim
bağırsak hareketlerimi bebeğimin hareketleri zannediyor 3 ay sonra kucagıma alacagımı dusunuyorum ölüm artık korkutmuyor gece gündüz oğlumu düşünüyor tamamen babasına benzediği için eşimin yüzüne bakamıyorum Allah hamile olanların bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bizede bebekler versin
çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
CUMA niz mübarek olsunnnnbizlere saglik, mutluluk, huzur getirsinn :INSALLAHHH 16:
hamile olanlar saglikla kucagina bebislerini alsinlarrrbebk isteyenlerede tez zamanda YÜCA RABBIIM bebekler nasip etsinnnn
defencigimm hamileligin sana mutluluk getirsin canimm benimm3 gündür cook sevincliyim cookkk.
YARADANIM kucagina lamayida nasip etsinnn.INSALLAH saglikli, hayirli, boooool rizikli, anali, babali evlatlarin olurrrrrrrr
kizlar ben bir gün öncesinden biliyordumm. masallahALLAH nazarlardan korusunn iki gün üst üste bebek haberleri aldikkk
çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allahım bir daha da göstermesin hiçbirimizehos geldin canimmbasin sag olsunn acin büyükmüs. YARADANIM bir daha sana böyle acilar göstermesinnn
bebk ölümleride cook zor oluyor. benim yiyenim öldü. sanki büyük biri ölmüs kadar agladik acimiz günlerce devam etti. yinede caniniz sag olsun canimm.
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
CUMA niz mübarek olsunnnnbizlere saglik, mutluluk, huzur getirsinn :INSALLAHHH 16:
hamile olanlar saglikla kucagina bebislerini alsinlarrrbebk isteyenlerede tez zamanda YÜCA RABBIIM bebekler nasip etsinnnn
melike ve defne arkadaşlarım siz pcolumusunuz bende pco var kaç ay tedavi gördünüz acaba sorsam tekrar ve tabiki gebelik düşünüyorum benim için öok önemli tedavi sürecinizi yazarsanız sevinirim
aminnnnnnnnnnnnn kuşum nerelerdesin sen yaaa geliyom gidiyom yoksunnnnslm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aminnnnnnnn bebegemmm hayırlısıyla darısıda sizlere inşallahhhhhhdefencigimm hamileligin sana mutluluk getirsin canimm benimm3 gündür cook sevincliyim cookkk.
YARADANIM kucagina lamayida nasip etsinnn.INSALLAH saglikli, hayirli, boooool rizikli, anali, babali evlatlarin olurrrrrrrr
kizlar ben bir gün öncesinden biliyordumm. masallahALLAH nazarlardan korusunn iki gün üst üste bebek haberleri aldikkk
kizlar beni soracak olursaniz. bazen iyim bazen moralim bozuk oluyor.
sonu güzel olucak INSALLAHHHHdinlenyiorum. tv izliyorum. dua ediyorumm.
böyle iste kuzular. INSALLAH hepinizde iyisinizdir. beni merek eden arkadaslarimin hepsine coook tesekküer ediyorum.
sagolun kizlar. ALLAH razi olsunnnöpöp
slm canım yok tatlım ben pko degilim sadece bende yumurta tembelligi vardı onada klomen verdi doktorum onu kullandım çok şükür kaldım darısıda sizlere olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?