Gebe kalamayanlar buraya.....

hamile kalan arkadaslarim melike ve defne hamilelik belirtilerinizi ne hissettiginizi yazarmisiniz lutfen.

canım benim gögüslerim normalde hiç agrımazdı cok fena agrıdı kasıklarımda bi kasılma gerilme hissi bulantım oluyodu kokulara karsı özellikle cok hassaslaşmıştım sık idrara cıkıyodum canım tuzlu ekşi seler istiyodu halbuki ben tatlı seleri daha cok isterdim işte bunlar canım inşallah darısıda size hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhhhh

Başın sağolsun canım Rabbim aynı acıyı birdaha yaşatmasın inşallah sabırlar versin sana

melike ve defne arkadaşlarım siz pcolumusunuz bende pco var kaç ay tedavi gördünüz acaba sorsam tekrar ve tabiki gebelik düşünüyorum benim için öok önemli tedavi sürecinizi yazarsanız sevinirim

melike ve defne arkadaşlarım siz pcolumusunuz bende pco var kaç ay tedavi gördünüz acaba sorsam tekrar ve tabiki gebelik düşünüyorum benim için öok önemli tedavi sürecinizi yazarsanız sevinirim

canım benim sebepsiz infertilite vardı. 25. ayda hamile kaldım. bu ay ilk kez klomen kullandım sadece. iğne falan vermedi doktor. sende pco varsa soğan kürü tavsiye ederim sana çok iş yarıyor balım.

1 ay kullandın yani bende bir ay serohene kullanarak hamile kalmıştım acaba kolay hamile kalabildiğim için mi yoksa tesadüfmüydü çok uğraşırmıyım bi dahakine bilemiyorum soğan kürünü sordum saraçoğluna şu an yeni doğum yaptığım için 4 ay sonra başla dedi dört aya psikolojımı zor toplarım zaten

evet canım bence de 1-2 ay dinlen en azından sonra başlarsın ilaçlara Rabbim tez zamana yeniden annelik duygusunu yaşatsın inşallahhhh

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
CUMA niz mübarek olsunnnn bizlere saglik, mutluluk, huzur getirsinn :INSALLAHHH 16:
hamile olanlar saglikla kucagina bebislerini alsinlarrr bebk isteyenlerede tez zamanda YÜCA RABBIIM bebekler nasip etsinnnn

hos geldin canimm basin sag olsunn acin büyükmüs. YARADANIM bir daha sana böyle acilar göstermesinnn
bebk ölümleride cook zor oluyor. benim yiyenim öldü. sanki büyük biri ölmüs kadar agladik acimiz günlerce devam etti. yinede caniniz sag olsun canimm.

defencigimm hamileligin sana mutluluk getirsin canimm benimm 3 gündür cook sevincliyim cookkk.
YARADANIM kucagina lamayida nasip etsinnn. INSALLAH saglikli, hayirli, boooool rizikli, anali, babali evlatlarin olurrrrrrrr
kizlar ben bir gün öncesinden biliyordumm. masallah ALLAH nazarlardan korusunn iki gün üst üste bebek haberleri aldikkk

kizlar beni soracak olursaniz. bazen iyim bazen moralim bozuk oluyor.
sonu güzel olucak INSALLAHHHH dinlenyiorum. tv izliyorum. dua ediyorumm.
böyle iste kuzular. INSALLAH hepinizde iyisinizdir. beni merek eden arkadaslarimin hepsine coook tesekküer ediyorum.
sagolun kizlar. ALLAH razi olsunnn öpöp

sağol kuşummmmm darısı en kısa zamanda senin de başına inşallahhhhhh. bebişlerinde sıkı sıkı tutunsunlar annelerine senden de 10 gün sonra güzel haberler alıcaz ben inanıyorum canım. Rabbim cuma vakti nerde varsa bebek isteyen kulu yüzlerini güldürsün inşallah hayırlı salih evlatlar nasip etsin yarabbimmm. inşallahhhhh bebeklerinde sana sıkı sıkı tutunsunlar Rabbim tedavini olumlu sonuçlandırsın inşallahhhhhhh

çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allahım bir daha da göstermesin hiçbirimize

bırbenım ıı olmana cok sevndım bnde senı cok merak edırordum....az kaldı canım
ınş sende 3. guzel haberı vreecksın
kız hepınızın kırkı karısacak :)

amin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm canım yok tatlım ben pko degilim sadece bende yumurta tembelligi vardı onada klomen verdi doktorum onu kullandım çok şükür kaldım darısıda sizlere olsun inşallahhh

aminnnnnnnnnnnnn kuşum nerelerdesin sen yaaa geliyom gidiyom yoksunnnn
aminnnnnnnn bebegemmm hayırlısıyla darısıda sizlere inşallahhhhhh

moral bozmak yokkk canımmm olucakkk güzel düşünün güzel olsunnn haydiii sıraaa sizdeee hayırlısıyla hayırlı haberler verin kuzummm

slm canım yok tatlım ben pko degilim sadece bende yumurta tembelligi vardı onada klomen verdi doktorum onu kullandım çok şükür kaldım darısıda sizlere olsun inşallahhh

bende 1 ay ilaç tedavisi ile hamile kalmıştım sonuna ermedi Rabbim sizinkileri kucağınızda görmeyi nasip etsin hamilesiniz şimdi bize de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…