Gebe kalamayanlar buraya.....

bende 1 ay ilaç tedavisi ile hamile kalmıştım sonuna ermedi Rabbim sizinkileri kucağınızda görmeyi nasip etsin hamilesiniz şimdi bize de dua edin

canım benimde bi düşügüm oldu rabbim kimseye yasatmasın ne cektigimi rabbim bilir bol dua edin bide moral cok önemli kafaya takmayınn oluruna bırakın dualarım sizinle canımm yani bunda da düşük tehlikem olabilir o yüzden bende rahat deilim ve daha görmedim rabbime emanetiz bende bekledim canım sabrın sonu selamatmiş darısıda size inşallahhhhhh....

zırvecıgım hatırlıorum bnde sana cvp yazdım dıe bılıordum
suan kasımda olacak adetımı beklıorum bayram ertesı olacagım
21. gunude ılaclara baslıyacagım allhım ızın verırse

unutmuşsundur canım cevap vermeyince yine sordum..
hayırlısı olsun canım bu aralar hamişlerimiz çoğalıyor şükürler olsun ALLAHa belki sıra sende canım ayağını sürü kızz bizde gelelim arkadndan inşallahhh...

sen nasılsın canım ilk düşüğün normal gebelikmiydi canım bende 1 ay önce düşük yaptım gerçekten ALLAH kimseye yaşatmasın o sancıyı acıyı..
moralini yüksek tut canım inşallah hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına ALLAH yardımcın olsun canım..

canım senin kürtaj oldumu sonrasında yapışıklık derdi falan ooo bide bunları okudum bunalım üstüne bunalım kurar da kurarım artık acaba böle bişey olurmu diye

ALLAH bidaha yaşatmasın canım bende düşük yaptım bebeğim 2 aylıktı ama zor biliyorum..
vardır yaşadıklarımızında bir hayrı inşallah yine hamile kalır ve yavrunu kucağına alırsın..

slm canım yok tatlım ben pko degilim sadece bende yumurta tembelligi vardı onada klomen verdi doktorum onu kullandım çok şükür kaldım darısıda sizlere olsun inşallahhh
merhaba
bende 6 aydır hamile kalamıyorum. doktoro gittim.önce pko gibi gözüküyo dedi yumurta tembelliği yani.daha sonro hormon testleri yapıldı troid bezleri az çalışıyomuş beni dahiliyeye gönderdi. doktor ilaç verdi 1 ay sonra çağırdı. yumurtlama ilacı sonra vericxem dedi jinekolog. benim durumuma benzer bir durum yaşadınız mı? bu durumda olup hamile kalabilen var mı doktorlar açık konuşmuyolar yada benim ok endişeli ve üzgün olduğumu gördükleri için direk bişi söleyemiyolar gibi geldi bana.

canım senin kürtaj oldumu sonrasında yapışıklık derdi falan ooo bide bunları okudum bunalım üstüne bunalım kurar da kurarım artık acaba böle bişey olurmu diye

bebeğim 3 aydan küçük olduğu için kürtaja gerek kalmadı kendiliğinden temizlendi rahim..
herşeyi her söyleneni kafana takma ben taktım bebeğimden oldum kastım kendimi her söze kulak verdim dert ettim kendime vücudumu çok kastım anlamadan yavrum belki benim yüzümden tutnamadı diye kendimi suçluyorum ama şimdi herşeyi dert etmiyorum etmiyicemde o benim anlıma yazılmışsa her ne olursa olsun bana gelir..
ne olur sende üzülme elinden geldiğince rahatlamaya çalış canım..

defne canım ben yeni gördüm kusura bakma gözün aydın olsun çok sevindim..kan testi falan yaptırdınmı ne kadarlık meleğin ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah..

defne canım ben yeni gördüm kusura bakma gözün aydın olsun çok sevindim..kan testi falan yaptırdınmı ne kadarlık meleğin ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah..

sağol bitanemmmm darısı tez zamanda başına inşallahh. canım pazartesi doktora gideceğim ozaman hem muayene edecek hem tahlil yapacak. 4 hafta 4 günlük şuan. 3 gün üst üste idrar testi yaptım hepsi pozitif çok şükür. bakalım inş kan testi de istediğim gibi çıkar inşallahhh

çok şükür canım çok şükür çok güzel duygu biliyorum sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inşallah..ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğinle beraber duanı eksik etme bizlerden..

hoşgeldin aramıza sensen..
saol ALLAH razı olsun.ben tüp bebek yaptırmıştım canım..

çok teşekkürler.. yanıtın için. bende 6 aydır hamile kamıyorum önce yumurta tembelliği olabilir dedi doktor. ama adetlerim düzenli sonra hormon testlerinde trod çıktı az çalışıyomuş dahiliyeye gönderdi bu yumurtlamanızı engeliyodu dedi doktor şimdi ilaç kullanıyorum. ama çok moralim bozuk sanki açık konuşmuyolar gibi geliyo bana umdumu kaybetmek istemiyorum.tüp bebeğe giden süreçte sen neler yaşadın? problem neydi allah hepmize sabır versin.

çok şükür canım çok şükür çok güzel duygu biliyorum sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inşallah..ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğinle beraber duanı eksik etme bizlerden..

aminnn canım inşallahhh. hep dua ediyorum canım hepiniz için tek tek. Rabbim tez zamanda duysun sesimizi inşallahhh

bir müjdeli haberde maonyadan alırız tez zamanda inşallah ayyy çok şükür hamişlerimiz arttı moralim yerine geldi valla sanki akrabamsınız hepiniz..

inş canm. sorma valla burda kardeşten öte olduk. İnş senin içinde sevineceğiz tez zamanda canımıniçi inşallahhh

zurvecıgım ınş dediğin gıbı sıra bzıdedır :)
ayrıca maonya hamılelerı gorunce cok sevınecektır
ınş oda hayırlı haberlerlen gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…