- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.701
bende 1 ay ilaç tedavisi ile hamile kalmıştım sonuna ermedi Rabbim sizinkileri kucağınızda görmeyi nasip etsin hamilesiniz şimdi bize de dua edin
zırvecıgım hatırlıorum bnde sana cvp yazdım dıe bılıordum
suan kasımda olacak adetımı beklıorum bayram ertesı olacagım
21. gunude ılaclara baslıyacagım allhım ızın verırse
canım benimde bi düşügüm oldu rabbim kimseye yasatmasın ne cektigimi rabbim bilir bol dua edin bide moral cok önemli kafaya takmayınn oluruna bırakın dualarım sizinle canımm yani bunda da düşük tehlikem olabilir o yüzden bende rahat deilim ve daha görmedim rabbime emanetiz bende bekledim canım sabrın sonu selamatmiş darısıda size inşallahhhhhh....
sen nasılsın canım ilk düşüğün normal gebelikmiydi canım bende 1 ay önce düşük yaptım gerçekten ALLAH kimseye yaşatmasın o sancıyı acıyı..
moralini yüksek tut canım inşallah hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına ALLAH yardımcın olsun canım..
kızlar merhaba beni de aranıza alırmısınız
ama ıyı düşünün çünkü beni avutmanız gerekebilir
ben pcoluyum haziranda hamileydim şimdi ise 5 aylık erken doğum yaptım yavrum öldü tabiki biricik kayram kuzum bıraktı gitti bizi
tedavi ile hamile kalmıstım tekrar kalırmıyım bilmiyorum hamile olup da anne gibi hissetmiyorum diyenler olmuş herşeyi akışına bırakın nolur ben iliklerime kadar hissettim de ne oldu
Allah verdi Allah aldı diyecek lafım kesinlikle yok sadece acımı hafifletemiyorum daha 12 gün oldu hamilelik belirtilerini yazarım isterseniz özellikle ilk gebelikte kasık ve bel ağrısı oluyor hem de çok benim oğlum olacaktı midem bulanmadı çok ilgisi varmı bilmiyorum.
adet günleriniz geldiğinde beliniz ve göğsünüzde ağrı olacak korkmayın. sakın şikayet etmeyin çünkü ben ne kadar zor olursa olsun hamilelik belirtilerime hasretim
bağırsak hareketlerimi bebeğimin hareketleri zannediyor 3 ay sonra kucagıma alacagımı dusunuyorum ölüm artık korkutmuyor gece gündüz oğlumu düşünüyor tamamen babasına benzediği için eşimin yüzüne bakamıyorum Allah hamile olanların bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bizede bebekler versin
merhabaslm canım yok tatlım ben pko degilim sadece bende yumurta tembelligi vardı onada klomen verdi doktorum onu kullandım çok şükür kaldım darısıda sizlere olsun inşallahhh
canım senin kürtaj oldumu sonrasında yapışıklık derdi falan ooo bide bunları okudum bunalım üstüne bunalım kurar da kurarım artık acaba böle bişey olurmu diye
çok geçmiş olsun allah sabır versin ne tür bir tedavi görmüştünüz hamile kalmak için?ALLAH bidaha yaşatmasın canım bende düşük yaptım bebeğim 2 aylıktı ama zor biliyorum..
vardır yaşadıklarımızında bir hayrı inşallah yine hamile kalır ve yavrunu kucağına alırsın..
çok geçmiş olsun allah sabır versin ne tür bir tedavi görmüştünüz hamile kalmak için?
ALLAH bidaha yaşatmasın canım bende düşük yaptım bebeğim 2 aylıktı ama zor biliyorum..
vardır yaşadıklarımızında bir hayrı inşallah yine hamile kalır ve yavrunu kucağına alırsın..
defne canım ben yeni gördüm kusura bakma gözün aydın olsun çok sevindim..kan testi falan yaptırdınmı ne kadarlık meleğin ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah..
maonyayı özledim nerelerde bilen varmı arkadaşlar..
sağol bitanemmmm darısı tez zamanda başına inşallahh. canım pazartesi doktora gideceğim ozaman hem muayene edecek hem tahlil yapacak. 4 hafta 4 günlük şuan. 3 gün üst üste idrar testi yaptım hepsi pozitif çok şükür. bakalım inş kan testi de istediğim gibi çıkar inşallahhh
canım ya bayadır yok bende merak ettim aslında
hoşgeldin aramıza sensen..
saol ALLAH razı olsun.ben tüp bebek yaptırmıştım canım..
çok şükür canım çok şükür çok güzel duygu biliyorum sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inşallah..ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğinle beraber duanı eksik etme bizlerden..
bir müjdeli haberde maonyadan alırız tez zamanda inşallah ayyy çok şükür hamişlerimiz arttı moralim yerine geldi valla sanki akrabamsınız hepiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?