Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyyyyim yuppppppppiii Bugün kan tsti yaptım değerim 9.11 gerçi düşük çıktı ama geç döllenmiş ondan dua edin inşallah düşmez Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın umutlum transferden kaç gün sonra ken vereceğin ben 12 gün sonra vedim acaba erken mi verdim ondan mı düşük çıktı kızlar bilginiz varsa söyler misiniz?

çok şükür iyiyim canım seni sormalı..
topik sessiz dışarı çıkmadan bakım ne var ne yok dedim gece kaynatmış kızlar keşke bende girseydim..

bende iyiyim canım cok şükür biraz belimiz agrıyo teyzesi o yüzden rahatsızım yoksa bi sorun yok cok sükür pazartesi bayramdan sonra görmeye gitcez inşallah dua et bize miiii

tebriklerrrrrr canımmm

tebrikler.... darısı başıma

çok sevındım,Rabbım hayırlısıyla tamamına erdırır inş..

çok sağol melikem bir yıldan fazla buraya üyeyim sırf bu topik sayesinde Allah senin bebişini sana bağışlasın.dğerim normal mi?tüp bebek bu arada

canımsın allah razı olsun inşallah tatlım benim yaa normal deger sanırım 5 miş ya seninki 9 çıkmış umarım böle yükselir canım doktora gititnmi mesela benimde ilki düşüktü
kan degerimi yükseltici ve koruyucu bi hap verdi doktorum elevitle hatta şimdide aradım belim cok agrıyo diye kanaman olmadıgı sürece bişi olmaz rahat ol melike hanım dedi rabbime emanetiz canımmm

bende 2 yıldır evliyim. pco hastasıyım. kilo problemim var.umarım sağlıklı hamilelik ve bebiş olur. inşallah duaların kabul olur. ben arada dua etmeyi unutuyorum zihnim çok yoğun da

bende 2 yıldır evliyim. pco hastasıyım. kilo problemim var.umarım sağlıklı hamilelik ve bebiş olur. inşallah duaların kabul olur. ben arada dua etmeyi unutuyorum zihnim çok yoğun da

canım benimde az biraz kilom var hiç takmayın rabbim ol deyince o olurrr rahat olun stres yapmayın moraliniz iyi olsun elinizden geleni yapın rabbime bırakın inşallah hep beraber hamile kalırsınız melekleriniz gelir en kıs zamanda hayırlısıylaaaa

aslında ben stres yapmıcam ama doktorlar strese sokuyor insanı. kilo vermezsen düşük olur diyo. pco tedavi oluyorum şimdi. ilacı bırakıp hamile kalmalıyım.bu ay bırakmayı düşünüyorum bakalım neler olcak.

hımm evet canıma slında duymustum sanırım pko olan arkadslar içtigi ilaçlar kilo yapıyomus doktorlarda zayıflayın diyomus evet bunu duymustum rabbimden hayırlsıı bitanem inşalah gelir meleginnnn

bayrama uzaklara giden arkadaslarin yolllari acik olsun
ALLAH kavustursun kazasiz belasiz gitsinler dönsünler.
benim ailemde bu bayramda yollardalar. yiyenlerin dügünü varya-
YARADANIM onlarin acisini bana göstermesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…