- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.081
hşbulduk melike teldeydim de ondan cvp veremedim kusura bakma sende hoşgeldin .......
anam bu ne
kapa kızım gözlerini tuğba teyzene bakma sen 82::82:
mrb arkadaşlar birben kaçırdım seni..
hoşgeldin canım naber nasılsınnn
çok şükür iyiyim canım seni sormalı..
topik sessiz dışarı çıkmadan bakım ne var ne yok dedim gece kaynatmış kızlar keşke bende girseydim..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyyyyim yuppppppppiii Bugün kan tsti yaptım değerim 9.11 gerçi düşük çıktı ama geç döllenmiş ondan dua edin inşallah düşmez Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın umutlum transferden kaç gün sonra ken vereceğin ben 12 gün sonra vedim acaba erken mi verdim ondan mı düşük çıktı kızlar bilginiz varsa söyler misiniz?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyyyyim yuppppppppiii Bugün kan tsti yaptım değerim 9.11 gerçi düşük çıktı ama geç döllenmiş ondan dua edin inşallah düşmez Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın umutlum transferden kaç gün sonra ken vereceğin ben 12 gün sonra vedim acaba erken mi verdim ondan mı düşük çıktı kızlar bilginiz varsa söyler misiniz?
tebriklerrrrrr canımmm
çok sevındım,Rabbım hayırlısıyla tamamına erdırır inş..
tebrikler.... darısı başıma
çok sağol melikem bir yıldan fazla buraya üyeyim sırf bu topik sayesinde Allah senin bebişini sana bağışlasın.dğerim normal mi?tüp bebek bu arada
inşallah tez zamanda seninde olur hepinize duacıyım dualarımda bebek isteyen herkese yer veriyorum her daim hatta kendimi bile unutuyorum ben 2 yıllık evliyim duamda özellikle benden daha çok isyenlere nasip et Allahım derdim
bende 2 yıldır evliyim. pco hastasıyım. kilo problemim var.umarım sağlıklı hamilelik ve bebiş olur. inşallah duaların kabul olur. ben arada dua etmeyi unutuyorumzihnim çok yoğun da
slmm kızlarr temzlik yapıcam ara sıra gelir katılırım sizeeeee
canım benimde az biraz kilom var hiç takmayın rabbim ol deyince o olurrr rahat olun stres yapmayın moraliniz iyi olsun elinizden geleni yapın rabbime bırakın inşallah hep beraber hamile kalırsınız melekleriniz gelir en kıs zamanda hayırlısıylaaaa
aslında ben stres yapmıcam ama doktorlar strese sokuyor insanı. kilo vermezsen düşük olur diyo. pco tedavi oluyorum şimdi. ilacı bırakıp hamile kalmalıyım.bu ay bırakmayı düşünüyorum bakalım neler olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?