Gebe kalamayanlar buraya.....

ii geceler kızlarrrr
hekese hayırlı bayramlar dmeek ıcın gırdım
rabbım hamıle olmayanlara dıger bebek nasp eylesın
hamıle olanlarında bebklerını kucagında saglıklan olmalrını nasp eylesın...
defne bugun kontrole gıdıcektı cok merak ettım gırmedı galıba gercı gecmısı okumadım
bırbencıgım nasılsın...umudunu yıtırme cunku hala bebegın senınlen brlıkte cok sukur
duayı almıssın allhım o duanın suyu hurmetıne bebeklerını sana bagslasın
allhım herkesın dualrını kabul eylesın
su mubarek gecenın suyu hurmmetıne acılan ellerı bos cevrmesın
maddı manevı emekler hayırlısıylan bosa gıtmesın.....
bırben hep aklımdasın bugun oructum vede cok dua ettım.rabbım bu zorllu yolda ona yardım et dıe.
gunler zor gecıormu?ben o 12 gunu nasıl bıtırırım dıe korkuyorum

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldinnnnnnnnnnnn kuşummmmm naber nasılsınnn
INSALLAHHHHH canimmm

AMINNNNNNNN
senin ve bebsinin de bayrami kutlu olsun canimmmm
allah razı olsun canım benimmmmmm seninde kuzusummm
ben cikyiroum. herif geldi. haiylri gecler.
BAYRAMNIZ KUTLU OLSUNNNNNNNN simdien kutliyim yarinda ayrica kutlarim.
zaten evdeyim. heralde bol bol kutlarim bayraminiziiiiiii

seninde bayramın kutlu olsunnnnn inşallah bebişlerin ugur getirir sana canımın içiiiii

Son düzenleme:
herkesin kURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...KESİLEN KURBANLAR KABUL OLSUN........SENEYE Kİ BAYRAMI BEBEKLERİMİZLE KUTLAMAK ÜMİDİYLE...(bi bebeğim olsun var ya kurban kesip alnına kan değirecem:) )

Son düzenleme:

ALLAH razi olsun canimmm INSALLAH dua larin kabul olurr bende bbeislrime kavusurummmmm
benim icin asilamalar da daha zordu zaman hic gecmiyordu. simdi alistim heral sanki daha sabirliiym. üzgün moralim bozuk oldugu zamanlar oluyor ama daha iyim
ALLAHTAN ümidimi kesmiyorum ne bilim cokta bir beklentim yook aslinda. hakkimdan hayirlisi olsunnn
sanada iyi bayramlar cicimmmmmmm

herkesin kURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...KESİLEN KURBANLAR KABUL OLSUN........SENEYE Kİ BAYRAMI BEBEKLERİMİZLE KUTLAMAK ÜMİDİYLE...(bi bebeğim olsun var ya kurban kesip alnına kan değirecem:) )

seninde canimmmmmmm INSALLAHHHHHHHH bu son bayram olur bebksiz gecirdigimizzzz
ramazan bayramin da bebislerimiizle yazariz bayram mesajlariniiiiiii

hoşgeldinnnnnnnnnnnn kuşummmmm naber nasılsınnn

allah razı olsun canım benimmmmmm seninde kuzusummm

seninde bayramın kutlu olsunnnnn inşallah bebişlerin ugur getirir sana canımın içiiiii

AMINN canimmm birikte nice yilla geciririz INSALLAHHHHHHH

hayırlı sabahlarrr hayırlı bayramlarrrrrrrrrrr dünyanın en güzellll anne adaylarııııııııı

slm kızlarrr cumanız mübarek olsun dua okudum sizede dua ettim rabbim kabul etsin inşallahhh tez zamanda hayırlısıyla sizde meleklerinize kavusursunuz bende rahatsızım geceden beri sizde bana dua edin olurmu rabbime emanet olun.....

slmm kizlarrrrrrrrrrr
kk yine degismis. bayram msj larida silinmisss
o zaman tekrar yazalim. kizlar kurban bayraminiz kutlu olsunnnnnn

umutlum bayramın kutlu olsun canım ne olmuş bu siteye böyle kendimi başka yerde sanıyorum hiç beğenmedim sen nasılsın canım kanaman olduğunu okumuştum inş. geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…