Gebe kalamayanlar buraya.....

deidğin gıbı kola vede kalcaya bant seklınde olanları var ama kısmet artık yha rabbım herkes ıcın hayırlısını versın ınşşş
allhım herkese neyı layyık goruorsa onu yasatsınnn

evet bende onu diyorum. eger rizki varsa ne olursa olsun dünyaya gelir diyorum.
zelalca, bende herife dedim vajinadan hic ileri gitmiyor ki nasil engelliyicek düsügü. hic bilmiyorum.

olur canım ama benim adetim yakın ne zaman başlıycanız

zelalca aramızda pek fark olmayacak desnee...
allhım herkesın yuzune baksın ınşşşşş

bırbencıgım yaptırdıgın yer pek tecrubelı bır yer deıl galıba
konusmalarından anladıgım kadar ılgsz bır merkezmı ?

evet bende onu diyorum. eger rizki varsa ne olursa olsun dünyaya gelir diyorum.
zelalca, bende herife dedim vajinadan hic ileri gitmiyor ki nasil engelliyicek düsügü. hic bilmiyorum.

canım bantları var söyle senin adam alsın bugün bulamaz herhalde geç oldu nöbetçi eczane bulabilirmi hemen banta başla bence zaten kaç gündür bırakmışsın ilacı sakın strese girme sakin sakin işini hallet ya birkere senin hastalanman tuhaf ilaçların engel olması gerekirdi

zelalca benım adetım pazar gunu 2. gunu kontrol var son kez ona gore ılac yazacak uzun protokol oldugu ıcın adetın21. gunude ılaclara baslıcam senın nezamn ?

bırben bılıorum agır bır durum negatf cevbı almak hem maddı hem manevı sen bunun ıcın ne turkıyeye nede yegenının dugunune gıdemedın gunlerce evdeydın destek olanında yok esınden baska.ama umut ALLHTIR.rabbımın vardır bır bıldıgı belkıde tupten sonrakı ay dogal yollan olacaktır melegın (inş)

doktor sana sans yuzde kac dedi

amın deryacagıım hepımız ınşşşşşşşşş
rabbım hamıleelre kucagına almayı nasp eylesın bızımde kucagımızı gobısımızı doldursun hayırlı evlat versın hayırsız olacaksa kımseye vermesınnn

amin canım inş. RABBİM emeklerimizi boş çıkarmaz umutlunun dr unu bende beğenmedim

slmmm kızlarrrr topikkk degısmıss yaaaa ama cokkk guzel olmusss boyleee kızlar bıraz gec oldu ama gıremedım topige herkesın bayramı mübarek olsun..

canım bende yarın bekliyorum inş. ben 3. günü başlarım diye umut ediyorum

bırde ben seyı sevmıorum böle resmı tatıllere geldıgı zamn transfer olayı.
kımseye ulasamıorsun bırsey oldugu zamn ne yapacagını bılmıorsun
o kadar parayı verıosun bırde ustune ılgısızlık eklenınce
adamın sınırı bozuluyor

skerım hosgeldın tatlım :)

kız bırben nıe öle söluosun sınırden guldurdun benı :)
bızde aynı durumdayız bendemı öle yazım

zelalca sen ılaclaramı 3. gunu baslıcaksın yoksa muayeneyemı gıdıp ılac yazıdırcaksın
senınkı o zamn kısa protokol?

Son düzenleme:
kizlar burda bayram tatili yoktu ki. avrupada müslümanlarin bayram tatili yok.
evet benim dktor biraz soguk yafff. onlar tedavi süresince islerini cokk titiz yapiyor. ama seninle ayrica ilgilenmiyorlar.
robotlar iste. hakkimdan hayirlisini istiyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…