Gebe kalamayanlar buraya.....

umutlum bayramın kutlu olsun canım ne olmuş bu siteye böyle kendimi başka yerde sanıyorum hiç beğenmedim sen nasılsın canım kanaman olduğunu okumuştum inş. geçmiştir

sagol caanim seninde kutlu olsunnn yook kesilmedi tam tersine iyice artti. bise sorucam sence yerlesme kanamsi bu kadar cook olurmu.
ben bayagi adet oluyorum. canim. ne olur bana cevap yaz.

evet dunku mesajlar sılınmıs neyse cok onemlı deıl zaten okundu vede demek ıstedıgımı anladı herkes sagolsun arkadslarımda gerklı cevb ı verdıler bana ...sahsım adıma duydugum rahatszlıga ınanmadıklarını kurdukları cumlelerlen anlattılar sagolsunlarrrrrrrrrrrrrrrrr

kız öle dusunme dıorum yha kanaaması cok olupta tutunanlar var..ılaclara hamıle kalsalar bıle hemen kestırmıolar zaten

keske daha once sorsaydın neden böle bişi yaptın....ben tup bebek bolumunede gırıorum yha cok ınsan var böle.kanamsı cok olpta tutunan...dogal yollanda bu sekılde olanlar var ustune gorme dıolar yha ıste buda tup bebektede aynısı oluor sen kullan ılacını....

sagol caanim seninde kutlu olsunnn yook kesilmedi tam tersine iyice artti. bise sorucam sence yerlesme kanamsi bu kadar cook olurmu.
ben bayagi adet oluyorum. canim. ne olur bana cevap yaz.

canım çok üzgünüm benim bildiğim yerleşme kanaması az olur moralini bozma genede hamileyken adet görenleride duymuştum bi komşumuz hamileyken bacaklarına kadar kan geldiğini söylemişti genede çocukları düşmüyordu sen genede ortada düşün her iki olasılığada kendini hazırla birkere bu kadar erken neden kanaman oldu olmaman gerekirdi dr a sordunmu

doktor ne dedi......kanamanlan ılgılı....
ayrıca kanamanlan bebek gıtse doktorlar neden ılaca devam et desın bundan anlasaydında ılaca devam etseydın be canım

kiz benonu demek istemedim.
simdi benim kanamam olunca , hemsire ilaclari almaya devam etsin demisti.
bende bebk yoktur diye o vajinadan alinan hapi varya alamdim kac gündür.
simdi vijdan azabi cekiyorumm. ne bilim ya kafam karistii kizz.

canım anladım ne demk ıstedıgını her bunye farklı oldugu ıcın her hamılelıkte nsandan ınsana değişir bu tup bebktede olsa aynı seydır.kanaman olsa bıle alsaydın.belkıde sıddetı azalırdı sımdıye.bırben ben sana bısı dıyımmı canım arkadasım eger onun rızkı varsa bu dunyada yıyecek ekmegı varsa sen ılac almasanda alsanda kanama gelsede gelmesede olur.yeterkı rabbım ıstesın.bayramda hep aklımdaydın gırmedıgın zamnlarda cok merak ettım senı.

zelalca ıyıyım cok sukur bende pazar gunu adet olacagım pazartesı atık tam anlamıyla rabbımın ıznıylen baslıorum ılaclarımı yazdırmaya gıdıcem muayeneden sonra...duanı eksık etme

doktor ne dedi......kanamanlan ılgılı....
ayrıca kanamanlan bebek gıtse doktorlar neden ılaca devam et desın bundan anlasaydında ılaca devam etseydın be canım

esracım gerçi kanama varken nasıl kullanıcaktıki umutlu vajinadan ama onların birde kalçaya bant şeklinde yapıştırılanları var onlardan olabilirdi

kizlasr doktor hic bise dememiss. daha dogrusu doktora ulasmamis herif.
hemsire demiski bizde buîliyoruz. ilaclari kullanmya devam etsinn. bu gün tekrar aramis herif yine demiski ilaclara devam etsinn.
benim test 22 sinde. amaben bayramin2. günü oldumm. bu nasil üstüne görme oluyrki. bence tutmadi yafff ay yook fenayimm
ne düsünücegimi sasirdimm

derya sana defne vede gul sölemıs dua ısını dun konustuk zırve falan burdaydı hepımız yasın yerıne salatı tefrıcıyeyı okumaya karar verdık gercı sen okuyamıorsun dıe bılıorum
lıste hazırlıyalım hem hamıle kalanlara hemde kalamayanlara dua edelım
kım ne kadar okuyacaksa bıldırsınnnnn
zelalca sende katıl ıstersen canım

zelalca ıyıyım cok sukur bende pazar gunu adet olacagım pazartesı atık tam anlamıyla rabbımın ıznıylen baslıorum ılaclarımı yazdırmaya gıdıcem muayeneden sonra...duanı eksık etme

canım RABBİM yardımcın olsun nasipse bende p.tesi gidicem ilaçlarımı aldım ben hakkımızda hayırlısı RABBİM umutlununda yüzüne baksın inş. melekleri onunladır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…