Gebe kalamayanlar buraya.....

hoşbulduk canlarım benım görüşmeyeli nasılsınızzz bayramınız nasıl geçti canlarımmm

Son düzenleme:
canım ben bütün işlemlerimi tamamladım heyet ilaç raporu önceden çıktı ilaçlarımıda aldım beklemeye başladım 2aydır doğum kontrol hapı ve ekoprin folik asit kullanıyorumşimdi hayırlısıyla adetimi bekliyorum sen daha yenimi ilaç raporu çıkarıyon

tovbe yarabbım hıc sevmez oldum bayramları mınnasuunda tutmamıs bırben
dun ogrendı oda
hep negatıf duyuyoruz su sırada....rabbım hayırlısını versın....
bırde burda olan bır mevzu eklenınce ustune
daha cans sıkıcı hale geldı

canım sen hergün kalçadan iğne vurulmuyonmu

ben cıkarmıcam ılac raporu cok uzun oluyor cıkarmayı beklersem
bırde yaptıracagım yerlen benım aramda 2 saat var gıt gel zaten benım ıcın zor.

hangı ılacları verdı san aayrıca cok kılo yaptımı yaaaaa ben cok korkuorum cok sıserım dıe ((((((

evet yaa minnasiya hakketen üzüldümm bu bayram onada zehir olduu ALLAH yardimcisi olsun onun.
sekerkiz , ün komsuma gittim. onun disin da hep evdeydim canim.
komsum da sordu bayram nasil gecti. bende dedmki burda bayram yokki. iyi gecsinnn

Son düzenleme:
hoşbulduk canım benim sanada iyi bayramlarr iyim canım işte bayram ziyaretlerıydı oydu buydu derken giremedım topige bi fırsatını bulunca hemen geldım yanınızaaa

iyi yaptıncanım bayramda çok yorulduk hepimiz birde üstüne bu haberler inş. herşey çok güzel olur hepimiz için

zırve dun gırdı laparoskopı ıstıyormus doktoru yaptıracam ama pahalı dedi konustuk ıste.nısan mayıs gıbı oda tupe baslıcakkk

bırben ıkıncı kez yaptıramazsınız demı sımdı

canım bana 10 kutu puregon 2 kutu orgalutran bide ovitrella verdi 1. dede bunları kullanmıştım seninkiler bellimi

canım ıste bu gıdısımde son muayenemı olacagım ılacımı yazacak ...
ıgne herkese verıolar dıe bılıorum
saana nasıl vermedılerkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…