Gebe kalamayanlar buraya.....

melike canımmm hamilemisin toprağımmm. çok sevindim canım hayırlı olsun Allahım devamına erdirsin İnşallaaaaaah.

mrb kızlar bugün biraz toparlandım çok şükür..herkese teşekkür ediyorum derdime ortak olup bana psikolojik olarak destek oldukları için özellikle maonya dün o haberden sonra benimle olduğu için..sağolsun Allah gönlüne göre versin inşallah..hepimizin ...birbenim inşallah yerleşme kanamasıdır..senin içinde dua ediyorum..yalnız ben hala adet olmadım olur olmaz ikinci denememizi yapacağız Allahın izniyle..inşallah hayırlı sonuçlar alırızz

iyi olmana sevindim minnasu 16: burda herkesin deri ayni canim. gercekten cook faydasi oluyor topigin.
bilmiyorum canim yerlesme kanamasimi ay kafam cook karisti. bu kadar kanama olurmu yafffffff
bende ikilemde kaldimm. hakkimdan hayirlisi olur INSALLAH
bu sefer tutturursunuz bebegini kucagina alirsin INSALLAHHH tatlimmm
senin dondurulumus embriyon yokmuydu ???

Son düzenleme:
sana da hayirli aksamlarrrrrrrrrrrrr nasilsinnn

saolll bitanem benim valla misafir geliyo gidiyo kusum onlarla ilgileniyodum şimdi kalktılar da geldim tekrardan az biraz agrılarım var onun dısında iyiyiz cok sükür teyzesi bende pazartesi doktora gitcem dua et olurmu bana ben hepinize hergün dua ediyorum inanki kuzuu sen napıyon nasılsın inşallah tez zamanda gelir bebişleriniz canımm benimm

melike canımmm hamilemisin toprağımmm. çok sevindim canım hayırlı olsun Allahım devamına erdirsin İnşallaaaaaah.

ayyy canımsın cok tesekkür ederim bitanem benimm aminnn canım allah razı olsunn sen napıyon nasılsın sekerrrr prenses nasılll

ALLAH yardimcin olsuunn. kendine dikkat et. kardesiminde agrisi cok olurmus.
özellikle belim cook agirirdi dedi.
bende öyle bekliyorum. pazartesi bende doktora gidicem. bakalim neler olucakk.

ben simdilik cikiyorum. daha sonra yine gelicem.
yiyenimin bu gün kinasi var. eve geldikten sonra bakiyim nasil olmus.
kina elbisesini kendisini merka ediyorum. uzakta olunca böyle uzaktan baykiorumm
neyse onlar mutlu olsunlar da bende uzaktan bakmaya raziiyim

ALLAH yardimcin olsuunn. kendine dikkat et. kardesiminde agrisi cok olurmus.
özellikle belim cook agirirdi dedi.
bende öyle bekliyorum. pazartesi bende doktora gidicem. bakalim neler olucakk.

evet canım bide benimdüşük tehlikem var bi iş felan yapamıyom kahvaltıyı hazırlayasıya yemin olsun belime bi agrı saplanıyo dünde kasıklarıma girdi agrı eşimde görevdeydi napıcagımı sasırdım karsı komsum ebe ablada yoktu sabaha kadar agrısından öldüm rabbime emanetiz inşallah birbenim hayırlı haberlerle dönersin inşlllah rabbim tez zamanda kucaklarınızı hayırlı evlatlarla doldurur canım benimmm

minnasu naber nasılsın canım sende adet düzensizligi oluyomu hiç???
canım benimde adetlerim düzensiz oluyodu hatta düşükten sonra daha beter olmustum aslında doktor çok önemli ben bu doktorumu çok arastırdım simdi düşünüomda digerlerine verdigim paralar hep bosa gitmişşş neyse bu doktor bana yumurta takibi yaptı adet düzensizligimin nedenini de yumurtamın tembel cıkmasına bagladı yoksa ben diyodum hani bende bişi yok ama hamile kalamıyom diye ama varmış sonra ilaç verdi kullandım ve sükürler olsunki rabbime şimdi hamileyim inşallah darısıda size canım benim hadi hayırlı haberleri artık sizden duyalım bu ay inşallah....

Son düzenleme:
sağolasın canım iyi olmaya gayret ediyorum...inşallah bebeğin seni hiç bırakmaz sıkı sıkı tutunur sana ve hiç işle güçle uğraşma bebeğin bütün işlerden önemlidir olmasa birini tutarsın yeter ki sen yorma kendini için rahat olsun diye..benim adetlerim çok düzenli yalnız benim tüplerim tıkalı ve eşimde de sorun var ikimizde sorunluyuzz ayyh ne kadar kötü bir ifade oldu bu durumda tek çare tüp bebek görünüyordu bize oda olmadı var bundada bir hikmet ne yapalım..keşke hayatımdaki sorun bebek olsaydı biliyorum hepimizin hayatla ilgili sıkıntıları problemleri var ama ben kendimi şimdi kimsesiz hissediyorum ailem olmasına rağmen yok gibiler yine de Allah onları korusun başımdan eksik etmesin inanın bunları yazarken bile ağlıyorum ama ne yapim eşimlede paylaşamıyorum gururuma yediremiyorum bir türlü..ailem hakkında olumsuz konuşmasını istemiyorum..kaynanamla daha yakınız daha anlayışlı bana karşı Allah ondanda razı olsun.bugün haberi verdiğimde olsun kızım üzülmeyin inşallah Allah nasip edecektir dedi..oysa ne kadar mutlu olmuştu ..bir oğlu daha var 41 42 yaşlarda ondan ümidi kesmişti onlarında olmuyor..kadın torun hasretiyle yanıyor ama olmuyor işte...neyse inşallah adet olur olmaz tüp bebeğe yine başlıyacağız..yoksa kendiliğinden gelmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…