Gebe kalamayanlar buraya.....

allah bin kere razı olsun bitanem benim o güzel gönlüne ve yüregine göre hayırlı bir evlat nasip etsin yüce rabbim inşallah canım inanki okuyunca bende çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun kayınvalidende saolsun destek olmus ahh canım benim yaaa inşallahhh tüp bebek sonuc verir dualarım hep seninle olucak inankiii rabbim gönlünde ne muradın varsa onu versin inşallahh canımsın sende kendine çok iyi bak nolur üzülme herseyde varmış bi hayır canım peki sen tüp tıkalı olunca ameliyat olabilirsin canım en son tedavi bu diye doktormu dedi bence bi kaç doktora görünmekte fayda var tatlım bakarsın gün dogmadan neler dogar rabbim ol der ve bebişin senle olur....

sağol melikem Allah senden de razı olsun...evet ameliyat olabilirim de eşimin sperm canlılık oranı azz hareketsiz de yani ben ameliyat olsamda doğal yoldan hamile kalmam çok düşük bir ihtimal.. doktorum çok iyi bir profesör artık tüm paramızı bu uğurda harcayacağız ne yapalım..yeterki gelsin bu eşşek spasıahh ahh valla üç gün hamile saniyordum o bile bizi çok mutlu etti çok şükür bak onu yaşamayanlarda var:90: o yaşamayanlarada Allah 9 ay 10 gün sorunsuz bir gebelik geçirir ve kucaklarına almayı nasip eder...Allah seni de meleğini de korusun inşallah tüm ömrünüz boyunca

mınnasu bence hemen baslmaa canım hem beynen hemde bedenen kendını topla
herseyın hayırlısı olsun herkes ıcın
ayrıca bak ne gusel kayın valıden detsek oluyormus uzulme...

ayrıca bırsey duydum onu söleyım dıe grdım
hamıle kalanların sunu demesı lazımmıs hep
RABBIM BEBEGIMI erkek vede dişi tum seytanların verecegı kotuluklerden koru (amin) demek lazımmıs
sureklı söleyın

çok saol canımm rabbimden dilerimki inşallah hayırlısıyla size nasip eder inanki bende yasadım bu duyguyu düşügüm oldu hatta ne demek oldugunu bilirim o yüzden size moral vermek için burdayım inşallah hayırlı haberlerinizi alırız en kısa zamanda kuzum morfolojisi sanırım düşük canım dur sana özelden yazayım bi ilaç ismi onu kullanıyolar genelde öle rahatsızlıgı olanlar hatta benim eşimde kullanmış tatlım benimm

ben bunu bilmiyodum ve hiç duymamıştım saol esra

slm kizlarr
nefes alamiyorum sankii. pazartesi olsa da kesin ögrensem. biliyorumm yok ama yinede ümit ediyorumm.
biraz önce hayal ediyorum. biri düsse , öteki kalsa.
bu kanamam da birinin düsük kanamasi.
pazartesii sonucta pozitiff yaziyormuss.
afffffffffff hayal kurmaktan artik kafam sistiiiiiiiii. cook dalgin olmuuym cooooooookk.
her seyi unutuyorummmm

ahh canım yaa inşallah rabbimm hayırlısyla meleklerini senle kavusuturur inanki bende üzüldüm inşallah saglıcakla gelir ikiz olur hatta bebişlerin kuzumm dua et rabbime bende ediyom size inanınki bu ay sizden duyucaz inşallah kızlarr bende hamileyimm kelimesiniiiiii

umutlu canim benim hayal kurmak umut etmek kadar guzel bisey yok her seyin hayirlisi ver sin allah biliyorum yasamayan bilmez dersin ama belki hala seninleler ve cok stres yapiyosun dikkatet kendine bu kadar strese vucut dayanmaz sakin ol kafani baska seylerle meskul etmeye calis.

umutlu hb cnm valla aynen pazartesi regl gunum az once wc de kahverengi koyu renkli akinti gordum
moralim alt ust oldu...
her ay onu gordummu bil ki adet oncesi belirtisi oluyo..
umit kalmadi icimde 22 kasim regl olcam gene

Son düzenleme:

öylemi diyorsunn duyucakmisinn. beni acaba bilmem ben bu tedaviye baslarken cook ümitliydimm.
embriyo olustugun da cook sevindim. hayatimin en mutlu günüydüü. o günn.
hepinize cook dua etmistim. defneye ayrica. ona 5 yasin okmustumm.
dedimki bu sefer ben hamileyimm. en az bir tutar diyordumm
istemekle ilgisi yokmuss. olmayinca olmuyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…