- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.221
sağolasın canım iyi olmaya gayret ediyorum...inşallah bebeğin seni hiç bırakmaz sıkı sıkı tutunur sana ve hiç işle güçle uğraşma bebeğin bütün işlerden önemlidir olmasa birini tutarsın yeter ki sen yorma kendini için rahat olsun diye..benim adetlerim çok düzenli yalnız benim tüplerim tıkalı ve eşimde de sorun var ikimizde sorunluyuzz ayyh ne kadar kötü bir ifade oldubu durumda tek çare tüp bebek görünüyordu bize oda olmadı var bundada bir hikmet ne yapalım..keşke hayatımdaki sorun bebek olsaydı biliyorum hepimizin hayatla ilgili sıkıntıları problemleri var ama ben kendimi şimdi kimsesiz hissediyorum ailem olmasına rağmen yok gibiler yine de Allah onları korusun başımdan eksik etmesin inanın bunları yazarken bile ağlıyorum ama ne yapim eşimlede paylaşamıyorum gururuma yediremiyorum bir türlü..ailem hakkında olumsuz konuşmasını istemiyorum..kaynanamla daha yakınız daha anlayışlı bana karşı Allah ondanda razı olsun.bugün haberi verdiğimde olsun kızım üzülmeyin inşallah Allah nasip edecektir dedi..oysa ne kadar mutlu olmuştu ..bir oğlu daha var 41 42 yaşlarda ondan ümidi kesmişti onlarında olmuyor..kadın torun hasretiyle yanıyor ama olmuyor işte...neyse inşallah adet olur olmaz tüp bebeğe yine başlıyacağız..yoksa kendiliğinden gelmezz
allah bin kere razı olsun bitanem benim o güzel gönlüne ve yüregine göre hayırlı bir evlat nasip etsin yüce rabbim inşallah canım inanki okuyunca bende çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun kayınvalidende saolsun destek olmus ahh canım benim yaaa inşallahhh tüp bebek sonuc verir dualarım hep seninle olucak inankiii rabbim gönlünde ne muradın varsa onu versin inşallahh canımsın sende kendine çok iyi bak nolur üzülme herseyde varmış bi hayır canım peki sen tüp tıkalı olunca ameliyat olabilirsin canım en son tedavi bu diye doktormu dedi bence bi kaç doktora görünmekte fayda var tatlım bakarsın gün dogmadan neler dogar rabbim ol der ve bebişin senle olur....
sağol melikem Allah senden de razı olsun...evet ameliyat olabilirim de eşimin sperm canlılık oranı azz hareketsiz de yani ben ameliyat olsamda doğal yoldan hamile kalmam çok düşük bir ihtimal.. doktorum çok iyi bir profesör artık tüm paramızı bu uğurda harcayacağız ne yapalım..yeterki gelsin bu eşşek spasıahh ahh valla üç gün hamile saniyordum o bile bizi çok mutlu etti çok şükür bak onu yaşamayanlarda var:90: o yaşamayanlarada Allah 9 ay 10 gün sorunsuz bir gebelik geçirir ve kucaklarına almayı nasip eder...Allah seni de meleğini de korusun inşallah tüm ömrünüz boyunca
ayrıca bırsey duydum onu söleyım dıe grdım
hamıle kalanların sunu demesı lazımmıs hep
RABBIM BEBEGIMI erkek vede dişi tum seytanların verecegı kotuluklerden koru (amin) demek lazımmıs
sureklı söleyın
slm kizlarr
nefes alamiyorum sankii.pazartesi olsa da kesin ögrensem. biliyorumm yok ama yinede ümit ediyorumm.
biraz önce hayal ediyorum. biri düsse , öteki kalsa.
bu kanamam da birinin düsük kanamasi.
pazartesii sonucta pozitiff yaziyormuss.
afffffffffff hayal kurmaktan artik kafam sistiiiiiiiii. cook dalgin olmuuym cooooooookk.
her seyi unutuyorummmm
iyi geceler kizlar bayraminiz kutlu olsun...
off bende cok SIKILDIM
jelli ben hiç iyi değilim ruhsal çöküntüdeyim sen naıssın
ahh canım yaa inşallah rabbimm hayırlısyla meleklerini senle kavusuturur inanki bende üzüldüm inşallah saglıcakla gelir ikiz olur hatta bebişlerin kuzumm dua et rabbime bende ediyom size inanınki bu ay sizden duyucaz inşallah kızlarr bende hamileyimm kelimesiniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?