- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.241
umutlu canim benim hayal kurmak umut etmek kadar guzel bisey yok her seyin hayirlisi ver sin allah biliyorum yasamayan bilmez dersin ama belki hala seninleler ve cok stres yapiyosun dikkatet kendine bu kadar strese vucut dayanmaz sakin ol kafani baska seylerle meskul etmeye calis.
öylemi diyorsunn duyucakmisinn. beni acababilmem ben bu tedaviye baslarken cook ümitliydimm.
embriyo olustugun da cook sevindim. hayatimin en mutlu günüydüü. o günn.
hepinize cook dua etmistim. defneye ayrica. ona 5 yasin okmustumm.
dedimki bu sefer ben hamileyimm. en az bir tutar diyordumm
istemekle ilgisi yokmuss. olmayinca olmuyorrr
melike senin hamilelik nasil gidiyo
ahh canım yaa öle düşünme bakk bu defa böle olmussa bu senin sucun deil herseyde varmış bi hayır de canım ben sizi böle üzgün görünce inanınki kahroluyorum yaa rabbim sahidim dilerimki simdi duysun sesimizi ve hepinize hayırlı evlatlar nasipe tsinde sizinde yüzünüzü güldürsün inşallahhhhhhhh bacımm ne diyim inanki simdi benimde moralim sıfır oldu yaaaaaaa
hem kendime hemde burdaki arkadaşlarıma çok üzülülüyrmmmmmm:2:
melike sen bize üzülme canimm. ALLAH korusun kötü bise olmasinn
biz aramizda dertlesiyoruzz. bu gün piskopata baglamisiz arkadaslarlaa
bence sen cikk. git iyice dinlen. sonucta üzülmekle bize yardimci olamazsin.
ALLAH razi olsun dua et yater. kendine iyi bakk.
evet umutlu pazartesi test gunum ....senindemi pazartesi?
valla umudum hic yok benim
keske guzel haberi alsak ama allah biliyor
ne olmus size kizlar ya karamsar olmussunuz hepiniz yapmayin toparlanin boyle hic biyere varamayiz bak su minnoslara bizi ne hale soktularaynen canimmm aynennnnn
jose cim mrb daha önce tanışmışmıydık hatırlamıyrm.
inşşş mucizeniz sizinledir derya ve senledir.gecenin en karanlık anı sabaha en yakın zamanmış.inşş bizlerde meleğimize en yakın zamandayız çünkü dayanacak gücümüz kalmadı.sizde sorun neydi
aman melikecim bu donemlerin cok önemli sen kendini strese sokma kendine iyi bak bizi bi teyze yapçok tesekkkür ederim bitanem benim dün agrım olmustu bugün cok şükür daha iyi sayılırım sen napıyosun nasılsın tatlım bende pazartesi rabbimin izniyle doktora gitcez bakalım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip eder yüce rabbim kızlar gercekten doktor çok önemli benim bişeyim yok diyodum ama bi ögrendimki yumurtam tembelmiş mutlaka yumurta takibine gidin derim canlarrr inşallah melekelerinize en kısa zamanda kavusursunuzzz
mrb maonya dün bana ilaç gibi geldin sağolasın bacım
melikecim ilacı yazdım eşime söyledim muhakkak kullanacak daha evvel de kullanmıştı..çok teşekkür ederim canım..mesaj sayım yetersiz olduğundan buraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?