Gebe kalamayanlar buraya.....

aslinda gayet iyidim. transferden sonra cook sakindimm. cook iyidimm.
sakinligime güvenerek bu sefer tamam dedim. kac gündür cook üzgünüm.
bu gün ayrica streste eklendii . ne yapicam yafffffffff

ahh canım yaa öle düşünme bakk bu defa böle olmussa bu senin sucun deil herseyde varmış bi hayır de canım ben sizi böle üzgün görünce inanınki kahroluyorum yaa rabbim sahidim dilerimki simdi duysun sesimizi ve hepinize hayırlı evlatlar nasipe tsinde sizinde yüzünüzü güldürsün inşallahhhhhhhh bacımm ne diyim inanki simdi benimde moralim sıfır oldu yaaaaaaa

melike senin hamilelik nasil gidiyo

çok tesekkkür ederim bitanem benim dün agrım olmustu bugün cok şükür daha iyi sayılırım sen napıyosun nasılsın tatlım bende pazartesi rabbimin izniyle doktora gitcez bakalım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip eder yüce rabbim kızlar gercekten doktor çok önemli benim bişeyim yok diyodum ama bi ögrendimki yumurtam tembelmiş mutlaka yumurta takibine gidin derim canlarrr inşallah melekelerinize en kısa zamanda kavusursunuzzz

melike sen bize üzülme canimm. ALLAH korusun kötü bise olmasinn
biz aramizda dertlesiyoruzz. bu gün piskopata baglamisiz arkadaslarlaa
bence sen cikk. git iyice dinlen. sonucta üzülmekle bize yardimci olamazsin.
ALLAH razi olsun dua et yater. kendine iyi bakk.

ama canım iştee sonucta bende aylardır sizinle beraber bekledim ve sizin nasıl oldugunuzu biliyom elimde degil keşke hep beraber bu ay hamile olsaydık yaaaa ne güzel olurdu siz böle olunca bende hamileligimin farkında degilim inanki rabbim inşallah tez zamanda siziinde yüzünüzü güldürür

jose cim mrb daha önce tanışmışmıydık hatırlamıyrm.

inşşş mucizeniz sizinledir derya ve senledir.gecenin en karanlık anı sabaha en yakın zamanmış.inşş bizlerde meleğimize en yakın zamandayız çünkü dayanacak gücümüz kalmadı.sizde sorun neydi

melikecim ilacı yazdım eşime söyledim muhakkak kullanacak daha evvel de kullanmıştı..çok teşekkür ederim canım..mesaj sayım yetersiz olduğundan buraya yazıyorum

mrb maonya dün bana ilaç gibi geldin sağolasın bacım

aman melikecim bu donemlerin cok önemli sen kendini strese sokma kendine iyi bak bizi bi teyze yap ben iyim canim artik kafaya takmiyorum hic biseyi oyalanmaya calisiyorum ne zaman olursa artik kismet dusunmemek icin kendime bos zaman birakmiyorum baska caresi yok.

melikecim ilacı yazdım eşime söyledim muhakkak kullanacak daha evvel de kullanmıştı..çok teşekkür ederim canım..mesaj sayım yetersiz olduğundan buraya yazıyorum

rica ederim bitanem benimmm mutlaka kullansın inanki bende daha önce bi arkadasta sölemişti saolsun oda üçüncü kutusunu kullanırken eşi hamile kalmıştı hadi darsııda siza olsun inşallah bide keçiboynuzu pekmezi canım sabah ac aksamda yatmadan aktarlarda var üzerinde yüzde yüz dogal yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…