Gebe kalamayanlar buraya.....

canım inanki moralde cok önemli tamam canım inşallah bende meraktayım bakalım pazartesi hayırlısıyla hayırlı haberlerle dönerim sizde bana dua edin olurmu her an kanamam geliyo gibi oluyom allahım korusun

aminnnnnnnnnnnnnnnn canimmmm bizim istemeizle olmuyor canimm.
YARADAN nasip etmedikten sonra biz ne kadar istesek boos canimm

canım inanki moralde cok önemli tamam canım inşallah bende meraktayım bakalım pazartesi hayırlısıyla hayırlı haberlerle dönerim sizde bana dua edin olurmu her an kanamam geliyo gibi oluyom allahım korusun

dualarim seninle bitanem korkma allahin izniyle hec biseycikler olmaz sende bize dualarini eksik etme olurmu beklicem guzel haberlerini ben burda olmasamda geceleri takip etmeye calisiyorum.

slm maonya tanismamistik cnm:)
aslinda sorun olup olmadigini bilmiyoruz 15 aydir olmuyor
bilmiyorum sizin nekadar zamandir olmuyorda.. 3-4 yil olmayan arkdaslara gore belki daha az ama
cok isteyince olmuyor herhalde diye dusunuyorum...
bu arada daha once doktora gittik soyledik fakat doktor 2 sene ye kadar normal calismalara devam edin dedi yurtdisinda yasiyoruz burada bakmiyorlar(tr ye izine geldigimde idrar enfeksiyonu oldugumda doktor testler yapti sut hormonlarin biraz yuksek dedi ilac vermisti olctur sonra yine dedi ama ben gitmedim tekrar) TR de 6 ay olmuyor diyince bile asilama yapalim diyenler varmis..neyse iste pazartesiyi bekliyorum doktora gidecegim regl olmayi bekliyorum bu defada regl olursam hormon testleri filan yaptiralim sperm testleri vs vs ne gerekiyorsa..
birde benim her ay yumurtlama gunumde goguslerim sismeye acimaya basliyor taaki regl gunume kadar suruyor bu normalmi bilmiyorum...

iyi geceler sirdaslarim valla kimseyle konusmadiklarimi sizlerle paylasiyorum iyiki varsiniz biraz olsun rahatliyorum sizlerle konusunca öptüm sizi tatli uykular diliyorum

ben bu doktorlara çok kzııyrm eğer ben kadın doktoru olsam 6ay doğal yolla gebe kalmayan kadına ilaç tedavisinden önce hemen rahim filmi çektirir tedavime öle başlardım.çünkü tüpler tıkalıysa tedavi yarardan çok zarar verio.onca ilaç boşuna içilio.ben doktora 1yıllık evliydim gittim.ilk ay klomen kullandım sonra ben istedim rahim filmini.tabbi benim annem ve ablam karşı çıktılar bilmiyolar ya rahim filmi ne ne işe yarar onlar kapalıysa tedavi boşuna.anlatana kadar cnm çıktı.bu seferde bunu çıkardın başımıza dediler.doktordan istedim oda hemen çekti adetten sonra.sonrada ablam ve annem o çok bilmiş kişiler iyiki çektirdin tetbirini alırsın demeye başladılar.kimseyi dinlemeyin rahim filmi şarttt.2yıl ne die bekliceksinnn sorun neysee çözülsün hemen josse doktoruna çok sinirlendimmm

Son düzenleme:

hay ağzına sağlık canım benim bir yıl boyunca boşuna bana dünya kadar klomen depoladılar...tabi ticarethane ya ne kadar çok giriş yapsalar o kadar kar..ne kadar ekmek o kadar köfte meselesi...valla ben klomeni kullanırken ne bilim hiç aklımdann rahim filmi geçmezdi ne olduğunu bilmiyordum bile..taki doktorumu değiştirene kadar..birde hiç araştırma falan yapmıyordum doktorum iyisini bilir diye

gunaydınlar herkesee....
gece gırılmıs vede bunalım takılmıssınız gercekten zor bır surecteyız.rabbım hepımızın yadımcısı olsun.buraya duygularımızı dıle getırmek vede bırbırımıze destek olmak ıcın gırıoruz sonucta.
belırsızlık ıcınde olmak gereceketn cok kotu.BİRBENCİĞİM ınş meleklerınden en az bırı senınledır.ınş bu uzuntun sıtresın sevnclen son bulur.
TUBAM benım blıorsun bende senınlen aynı durumdayım Rabbım bızıde bu sekılde sınıyor.sana tavsıyem preseed kullan.cunku esınde sorun yok sendede sorun gıttı cok sukur.
JELLİ sen nasılsın canım...
JOSE ınşş senınde hayırlı haberlerını alıcazz
UBUDİ sanada gunaydın canım

ayrıca benımde adet tarhım yarın eger yarın olursam pazartesı son muayenemı olacagım ılaclarım yazılacak tam olarak tedavı ayarlanacak.rabbım herkes ıcın hayırlı haberlerlen donmeyı nasp eylesın ınşşşş
herkes ıcın ne hayırlı ıse o olsun....

kızlar herkese günaydın hemde herkese,
bayram geldi geçti ama sanki bana hiç bayram olmadı ama iyiyim şükür UMUTLU ne olursun umutsuzluga kapılma kilo konusunda bişey dicem ben de kilolu hamile kaldım tamam bebeğimi kaybettim ama sebeb başkaydı yani bazı doktorlar da ne kadar acımasızlar bana doktorum hiç böle bişey demedi TUBAM sen ne alemdesin MELİKE ve DEFNE sizler?

slm tatlım naber nasılsın bizde iyiyiz teyzesi çok şükür valla bende dayanamadım evi temizledim bugün bi sürü iş yaptım desem yeridir karsı komsum ebe abla gördü sen ne iş yapıyon felan diye kızdı napim rabbim korusun dedim bende canım pazartesi doktora gitcez inşallah ilk doktora gidişim olacak bakalım hayırlı haberlerle dönerim inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…