- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.261
hoş bulduk deryacım
aman melikecim bu donemlerin cok önemli sen kendini strese sokma kendine iyi bak bizi bi teyze yapben iyim canim artik kafaya takmiyorum hic biseyi oyalanmaya calisiyorum ne zaman olursa artik kismet dusunmemek icin kendime bos zaman birakmiyorum baska caresi yok.
sen neler yapiyorsun canimm.
bu günler bizim icin gecicekmi acabaaa
ama canım iştee sonucta bende aylardır sizinle beraber bekledim ve sizin nasıl oldugunuzu biliyom elimde degil keşke hep beraber bu ay hamile olsaydık yaaaa ne güzel olurdu siz böle olunca bende hamileligimin farkında degilim inanki rabbim inşallah tez zamanda siziinde yüzünüzü güldürür
canım inanki moralde cok önemli tamam canım inşallah bende meraktayım bakalım pazartesi hayırlısıyla hayırlı haberlerle dönerim sizde bana dua edin olurmu her an kanamam geliyo gibi oluyom allahım korusun
maonyaa sen naptin canim demin sordum cevap vermedin
inşş cnmmm ben bu kadar acıdan sonra ikiz bekliyrm ancak beni o tesseli eder.
jelli ben ameliyat oldum geçen ay duymuşmuydunnn
ben bu doktorlara çok kzııyrm eğer ben kadın doktoru olsam 6ay doğal yolla gebe kalmayan kadına ilaç tedavisinden önce hemen rahim filmi çektirir tedavime öle başlardım.çünkü tüpler tıkalıysa tedavi yarardan çok zarar verio.onca ilaç boşuna içilio.ben doktora 1yıllık evliydim gittim.ilk ay klomen kullandım sonra ben istedim rahim filmini.tabbi benim annem ve ablam karşı çıktılar bilmiyolar ya rahim filmi ne ne işe yarar onlar kapalıysa tedavi boşuna.anlatana kadar cnm çıktı.bu seferde bunu çıkardın başımıza dediler.doktordan istedim oda hemen çekti adetten sonra.sonrada ablam ve annem o çok bilmiş kişiler iyiki çektirdin tetbirini alırsın demeye başladılar.kimseyi dinlemeyin rahim filmi şarttt.2yıl ne die bekliceksinnn sorun neysee çözülsün hemen josse doktoruna çok sinirlendimmm
kızlar ben çıkıyrmm hepinize iiyi geceler.allah rahatlık versin
kızlar herkese günaydın hemde herkese,
bayram geldi geçti ama sanki bana hiç bayram olmadı ama iyiyim şükür UMUTLU ne olursun umutsuzluga kapılma kilo konusunda bişey dicem ben de kilolu hamile kaldım tamam bebeğimi kaybettim ama sebeb başkaydı yani bazı doktorlar da ne kadar acımasızlar bana doktorum hiç böle bişey demedi TUBAM sen ne alemdesin MELİKE ve DEFNE sizler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?