Gebe kalamayanlar buraya.....

aminnnnnnnnnnnnnnnn canimmmm bizim istemeizle olmuyor canimm.
YARADAN nasip etmedikten sonra biz ne kadar istesek boos canimm

olur inşallah birbenimm yaa böle karamsar olmayın nolurrr rabbim ol derse o olur tabiki dualarınızda bebişleriniz olacak ve rabbim duyacak sesinizi sonra yollucak hayırlısıyla inşallah meleklerinizi kucagınıza stres yapmayın moral çok önemli biliyosun bitanem benimmm dualarım hep sizinleeee

dualarim seninle bitanem korkma allahin izniyle hec biseycikler olmaz sende bize dualarini eksik etme olurmu beklicem guzel haberlerini ben burda olmasamda geceleri takip etmeye calisiyorum.

allah bin kere razı olsun canım benimm tabiki etmem mi canım birazdan ayetel kürsi okucam sizede bol bol dua edicem kuzusum inşallah canım hayırlı haberlerle dönerim yazarım gelir zaten bitanem benim rabbime emanetiz

merhaba canlarım bende bebegimi kaybedeli 2 ay olucak oglum burak bırakıp gitti annecigini şimdi dursaydı yavrum 7 aylık olucaktı offffffff canım çok sıkılıyo yavrumu çok özledim ben ya
ah yavrum annecin senin tekmelerini çok özledi hemde çok

Son düzenleme:

çokkkk gecmiş olsun canımmmm bende düşük yaptım bende sen gibiydim ve üzerinden tam bi yıl gecti ama acısı hala gecmedi simdi yeni hamileyim inşallah darısıda sana olsun bitanem benim nolur üzülmee kıyamam ben yaaaa rabbim inşallah hepinize hayırlı evlatlar verirrrrrr

canım benim ben 10 senelik evliyim 1 tane 5 aylık bir düşügüm var erkekti oda sonra okadar tedavi oldum olmadı 7 sene sonra kendiligimden hamile kaldım ama melegim beni 18 hfta 3 günlükken beni bırakıp gitti rahim agzı açıklıgı varmış bende 3 dik,ilicek dedi doktor ocakta nasip olursa bebege vesile olucam iki yavrumuda emziremedim sütlerim boşa gitti aldıklarımda cabası rahim agzı açıklıgına yazmıştım bebeklerimin hayat hikayaesini kayramı tanıyorum ben allahım işşallah sag saglim alırsın kucagına kardeşim allahım acısını görtermesin bir daha bebeklerinin çünkü acısı çok halen kalbim acıyo

slm kızlar yeni katıldım aranıza benim 1 tane kızımvar şükürler olsun1. sınıfa başladı :) ikinci için uğraşıyoruz tam bir yıl oldu klomen kullandın geçen ay hiçbir sorun yok dedi doktorum muhakka olur dedi ama bayramda yine hastalandım yıkıldım yani hastalanırsan 3. günü gel demişti gitmedim çok moralim bozuk yaa niye olmuyo anlamıyorum bundan sonra takmıcam eşimle bile aram bozulacak yani o kadar sitres yapuıyorumki oda bana kızıyo çok abartıyosun diyo anlayabilmesinin imkanı yok her ay acaba hamilemiyim diye diye 1 yıl geçirdim bne kızımda nasıl hamile kaldığımın farkında bile değilm off başınızı ağrıtmıyım neyse bu arad klomen tedavisi görenler oldumu aranızda olan varsa yazabilirmi bana acaba gitmemekle yanlışmı yaptım kafam çok karışık yaa ne yapacağımı şaşırdım inanın rabbim herkezin gönlüne göre versin herkeze ii bayramlar bu arada

gecen bayram zirveye zehir oldu
bu bayramada bana zehir olduuu o ne yapti acaba.
ben artik bebkleri sevmiyorum. beklemekten biktim.
en iyisi onlari sevmiyimde artik istemiyim yafff

canım benim ALLAH hayırlısını nasip etsin sana ve cümlemize yaşadıklarının aynılarını yaşadım kanamam olurken 5 gün ilaç kullandım belki tutunur beni bırakmaz diye bayramım zehir olmuştu..herşey nasip kısmet canım nasipten öte yol yok belinde ağrı varmı dr bana hemen belimde ağrın varmı diye sormuştu senn varmı canım..

eyüp sultanda bebek için aktarcı buldum haberiniz olsun kadınların yumurtalarını çogaltıyomuş bide erkegim sperm kalitesini 100 de 100 artırıyomuş adam karışımı biz yapıyor veriyoruz hamile kalan çok dedi bende aralık gibi alıcam ordan denicem bakalım allahtan hayırlısı

ahh canım yaaa inankicok üzüldümm umudunu yitirme canım inşallah tekrar anne olursun melegin gelir ve bu defa seni hiçç bırakmaz inşallahhhhhh

mrb canımm bende bu ay klomen kullandım yumutalarım tembel cıktıgı için verdi doktorum ilk kullanmamdı çok şükür simdi hamileyim darısıda sana olsun inşallahhhhhhhhhh

çok şükür bizde iyi olmaya calışıyoz teyzesi arada oluyo canım mesela tatlıyı hiç yiyemiyom hep tuzlu ekşi istiyo canımız pazartesi bende doktora gitcem bakalım hayırlı haberlerle dönerim kuzum hadi hayırlsıyla darısıda size olsun inşallah bu ayy güzel haberlerinizi alalım hepinizin inşallahhhhhhhh

hımm herşey yolunda gitsinde o kadar da olsun dımı ama desene senınki kız olacak canın ekşi ve tuzlu seyler cekiyosa hep kız olur derler ama saglıklısı olsunda ne olursa olsun ama inşallah artık bizde güzel haberlerı verırız canım ya ama nerde benım bu cuma ameliyatım var canım hayırlısıyla bı onuda atlatayım ondan sonra artık bebıste olur inşallah allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…