- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.301
canım benim bilmem mi sizler olmasanız bunu nasıl atlatırdım bilmiyorum çünkü ne zaman yalnız başıma kalsam soluğu ağlamak da alıyorum melikecim sana da cok kızgınım ne demek iş yapmak ya ben bi daha hamile kalayım sorunsuz geçsin diye kendimi yatağa baglıcam vallacanım benim ben 10 senelik evliyim 1 tane 5 aylık bir düşügüm var erkekti oda sonra okadar tedavi oldum olmadı 7 sene sonra kendiligimden hamile kaldım ama melegim beni 18 hfta 3 günlükken beni bırakıp gitti rahim agzı açıklıgı varmış bende 3 dik,ilicek dedi doktor ocakta nasip olursa bebege vesile olucam iki yavrumuda emziremedim sütlerim boşa gitti aldıklarımda cabası rahim agzı açıklıgına yazmıştım bebeklerimin hayat hikayaesini kayramı tanıyorum ben allahım işşallah sag saglim alırsın kucagına kardeşim allahım acısını görtermesin bir daha bebeklerinin çünkü acısı çok halen kalbim acıyo
ben oğlumdayken günde iki üç limon yerdim valla hiç belli olmaz orası söliyim hayırlı sağlıklı olsun da inşallah gerisi önemli deil dimi melikecimhımm herşey yolunda gitsinde o kadar da olsun dımı ama desene senınki kız olacak canın ekşi ve tuzlu seyler cekiyosa hep kız olur derler ama saglıklısı olsunda ne olursa olsun ama inşallah artık bizde güzel haberlerı verırız canım ya ama nerde benım bu cuma ameliyatım var canım hayırlısıyla bı onuda atlatayım ondan sonra artık bebıste olur inşallah allahın izniyle
canım bendede pko var sendedde varmıydı doktor ne dedi kaç ay sonra hamile kalmıştın biraz bahsedersen çok sevinirim
hımm herşey yolunda gitsinde o kadar da olsun dımı ama desene senınki kız olacak canın ekşi ve tuzlu seyler cekiyosa hep kız olur derler ama saglıklısı olsunda ne olursa olsun ama inşallah artık bizde güzel haberlerı verırız canım ya ama nerde benım bu cuma ameliyatım var canım hayırlısıyla bı onuda atlatayım ondan sonra artık bebıste olur inşallah allahın izniyle
canım benim bilmem mi sizler olmasanız bunu nasıl atlatırdım bilmiyorum çünkü ne zaman yalnız başıma kalsam soluğu ağlamak da alıyorum melikecim sana da cok kızgınım ne demek iş yapmak ya ben bi daha hamile kalayım sorunsuz geçsin diye kendimi yatağa baglıcam valla
bak canım nar limon maydonoz yemeklik sogan taze sogan baharatlar sakın yeme çünkü bebegi düşürüyomuş haberin ola
canım benim bende 2 ay çatlatma uyguladı doktorum bende klomen kullandım ama olmadı kendiliginden kaldım nasıp olursa ocakta adet oluyum doktora 3 günü gidicem bakalım benim hayin yumurtalarım ne alemde olucaklar eşimde sorun yok bende var canım malesef
ayy sorma canım yaa eşimde kızdı az önce tel.de söledim iş yapıyom deyince karsı komsumda ebe ya oda kızdı sen ne iş yapıyon diye aman canımnapim alışmışım iş yapmaya duramadım allahım korusun inşallah napim bacım öle dionda her iş seni bekliyo ailemde uzakta ben dogudayım eşim burda görevli annem yakın olsaydı gelirdi yanıma onu görsem bana nasıl moral olurdu yaaaaaaaaa(
inşallah canım benim nasıl olsa ikisindende yok eli ayagı düz olsun saglık olsunda farketmez benim için bebegem ayy cok gecmiş olsun sekerim ne ameliyatı olucan inşallah hayırlısıyla atlatırsın acil şifalar şimdiden canım benimmm dualarım hep seninle olucakkk
biliyomus ben okadar bebegime hamileylen ben yaptım hep işlerimi kimseler yoktu çok aglamışımdır kimsem yok diye allahım öyle bir daha yapmasın ne deyim şimdi hamile kalsam ister istemez kalkıcam yatamıcam malesef kim bakar bana eşimden başka garibin benden çektigi çok allah razı olsunki gıkı bile çıkmıyo kız eşlerimiz olmasa ne yapardık biz ya
ben oğlumdayken günde iki üç limon yerdim valla hiç belli olmaz orası söliyim hayırlı sağlıklı olsun da inşallah gerisi önemli deil dimi melikecim
sakın yeme benim doktorum yedirmedi bana limon ve nar kanı sulandırıyo digerleride kötü sakın yeme derim sana
kızlar valla ben onu bunu anlamam yapmayın ya isterse ev pislikten görünmesin yapmayın ah ah bilmezmiyim o doğuları bizde az suyundan içmedik benim eşimde asker şimdi kıbrısta bugun geliyo bende nasip olursa izin sonu gitcem hamile iken annemın yanındaydım ama ikinci meleğim için kocaya da ihtiyac var kız mecbur gıtcemevet canım ölee elden hayır yok tabiki annelerimizi ve eşlerimizi rabbim başımızdan eksik etmesin inşallahhhh ahh canım benim eşimde evde olunca elinden geleni yapıyo ama o sürekli görevde poliss zaten cok yoruluyo bide ben yormayayım diyorum ama soalsun yinede elinden geleni yapar allah razı olsun ondanda .....
kesinlikle eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsunda ne olursa olsun artık.sagolasın canım benım benım rahım agzında yara vardı antalyadaki doktorum allahhh onu bıldıgı gıbı yapsın dıyom baskada bıse demıyom yanlıs tedavı uyguladıs şimdi gıttıgım doktorum herseyle bastan asagı ıncelıyerek tedavı uyguluyo rahmımdekı yarayı almelıyatla tamamen temızleyecek baya bı amelıyat masasına yatıcam yanı halbukı ne hayallerle gıdıyodum ben antalyadakı doktora mahfettı benı ıkı kere dondurdu yaramı alllahhh onu bıldıgı gıbı yapsın verdıgım tum paralar haram zehır olsun ona....
kesinlikle eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsunda ne olursa olsun artık.sagolasın canım benım benım rahım agzında yara vardı antalyadaki doktorum allahhh onu bıldıgı gıbı yapsın dıyom baskada bıse demıyom yanlıs tedavı uyguladıs şimdi gıttıgım doktorum herseyle bastan asagı ıncelıyerek tedavı uyguluyo rahmımdekı yarayı almelıyatla tamamen temızleyecek baya bı amelıyat masasına yatıcam yanı halbukı ne hayallerle gıdıyodum ben antalyadakı doktora mahfettı benı ıkı kere dondurdu yaramı alllahhh onu bıldıgı gıbı yapsın verdıgım tum paralar haram zehır olsun ona....
kızlar valla ben onu bunu anlamam yapmayın ya isterse ev pislikten görünmesin yapmayın ah ah bilmezmiyim o doğuları bizde az suyundan içmedik benim eşimde asker şimdi kıbrısta bugun geliyo bende nasip olursa izin sonu gitcem hamile iken annemın yanındaydım ama ikinci meleğim için kocaya da ihtiyac var kız mecbur gıtcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?