Gebe kalamayanlar buraya.....

şeker kız sana öncelikle geçmiş olsun gerçekten de doktor önemli kızlar hemde çok gerçi ben iki doktora birden gittim hamileliğim boyunca ama olmayınca olmuyo bu yönü de var sabredelim güzel günler var önümüzde sevtuncum seni yara ne zamandan vardı

ah ben maydonoz hastasıydım bıde sogan ne bileyim çok severimde kendilerini ama bebegim için yemedim
aman bebege bişey olur diye salam sosis sucuk pastırma çig et filan yeme haslama ye brokolı kereviz ye bol bol ceviz fındık ya bebegim beyin gelişimini saglıyo sarımsak ye ıspanakta ye kız ben hamileligimde 9 kilo verdim mllet alır ben verdim

tabii canım git eşinin yanına napim canım artık böle kalsın ev uzanam hep barii baksana yemene içmede önemlimiş iş yapma bi yana allahım sen koru inşallah bebegimle biziii .....
korur korur Rabbim inşallah hiç merak etme kendini de kasma bize de dua et olmazmı benim adım derya şu an şunu okudugunda bile edebilirsin eşim asker oldugu için yer değiştirip duruyoruz benim doktor konyada bu yuzden gel gıt zor oluyo yani tedavisiz ve sorunsuz bi hamilelik olsun ne olur

canım benim 2 yılı geçtı rahim filmi çektiricektim ozaman çıktı bende çok basit bir olay canım yarası olanın canı acırmış yaramazlık yaptıgında bende olmadı acıma anlamadım gitti he

tamam canım cok saol ya inanki ben bilmiyodum iyi oldu söledigin dikkat ederim bitanem benimm...

sevtuncum senle de hangi topicden konussak bilemedim valla kocam geldi bi yemek yiyim döncem ben size

etmezmiyim canım inanki hep dualarımdasınız çok saolcanım dualarım hep sizinle olucak inşallahhh taz zamanda melekleriniz kucagınızda olur....

inşallah canım artık bıktım hastanelere gezmekten yoruldum aartıkkk canımdan bezdım desem yerıdır benım gıbı neselı delı dolu kız resmen sinir makınesıne dondum yaaa allahtan esım cok anlayıslı hep altan alıo bazen sınırımden ona bagırıp cagırıom kalbını kırıyom çokk bazen ama hiç sesını cıkarmıyo psikolojım hepten bozulduuresmennn

sakın dedigimi yapmamazlık yapma bebegin için herşey unutma çünkü ev işleri her zaman yapılır ama bebek yaşaşın diye yatıcaksın canım unutma

ahh canım benim yaa seni çok iyi anlıyorum inşallah hersey yoluna gircek bu defa melegin gelecek sonra annesi böle güzel düşün rahatlat kendini sekerim sen güçlü kızsın az bucuk tanıyorum nolur kendini bırakma canım dualarım hep seninle olucakkk hayırlısıyla ameliyatını ol gelicek melegin benim içime öle doguyo inankiiiiii

bendebilmiyorum iyi desem iyi degilim. kötü desem coook kötü degilim.
uyusmusum öyle dolanyiom iste canimm.
bayagi derlesmissiniz. iyiki burasi var yaa. yoksa ne yapardik canimmm.
valla öle tatlum ya valla ben de yeni yeni geliyorum kendime eski deli dolu halime sen niye kötüsün yazdıklarını okudum ama yersiz bu duygular ben sana diyim böle düşünme senin ne zaman belli oluyodu de bakkem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…