- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.321
şeker kız sana öncelikle geçmiş olsun gerçekten de doktor önemli kızlar hemde çok gerçi ben iki doktora birden gittim hamileliğim boyunca ama olmayınca olmuyo bu yönü de var sabredelim güzel günler var önümüzde sevtuncum seni yara ne zamandan vardıcanım benim bendede olmuştu yara 40 gün hem bir araya gelmedik yasaktı deniz suya girmekte yasaktı malesef sana bişey diyeyim rahimini yaktırınca iç çamaşırın ıslana bilir korkma bende olmuştu şaştımda kaldım sanki üstüme kaçırıyorum zannetmiştimama meyerse yarayı yakınca rahim kendini hazırlıyomuş canın yanmaz merak etme ben uyumadım canlı oldun yani bilgin olsun dedin benimde rahim açıklıgı var demiştim benim doktora dikilicek dedim beni dinlemedi açıklık yok ben bunu dikersem iltaap olur dedi allaha havale ettim ben o doktoru bu tarafında öteki tarafı var demi
korur korur Rabbim inşallah hiç merak etme kendini de kasma bize de dua et olmazmı benim adım derya şu an şunu okudugunda bile edebilirsin eşim asker oldugu için yer değiştirip duruyoruz benim doktor konyada bu yuzden gel gıt zor oluyo yani tedavisiz ve sorunsuz bi hamilelik olsun ne olurtabii canım git eşinin yanına napim canım artık böle kalsın ev uzanam hep barii baksana yemene içmede önemlimiş iş yapma bi yana allahım sen koru inşallah bebegimle biziii .....
şeker kız sana öncelikle geçmiş olsun gerçekten de doktor önemli kızlar hemde çok gerçi ben iki doktora birden gittim hamileliğim boyunca ama olmayınca olmuyo bu yönü de var sabredelim güzel günler var önümüzde sevtuncum seni yara ne zamandan vardı
ah ben maydonoz hastasıydım bıde sogan ne bileyim çok severimde kendilerini ama bebegim için yemedim
aman bebege bişey olur diye salam sosis sucuk pastırma çig et filan yeme haslama ye brokolı kereviz ye bol bol ceviz fındık ya bebegim beyin gelişimini saglıyo sarımsak ye ıspanakta ye kız ben hamileligimde 9 kilo verdim mllet alır ben verdim
sevtuncum senle de hangi topicden konussak bilemedim valla kocam geldi bi yemek yiyim döncem ben sizecanım benim 2 yılı geçtı rahim filmi çektiricektim ozaman çıktı bende çok basit bir olay canım yarası olanın canı acırmış yaramazlık yaptıgında bende olmadı acıma anlamadım gitti he
korur korur Rabbim inşallah hiç merak etme kendini de kasma bize de dua et olmazmı benim adım derya şu an şunu okudugunda bile edebilirsin eşim asker oldugu için yer değiştirip duruyoruz benim doktor konyada bu yuzden gel gıt zor oluyo yani tedavisiz ve sorunsuz bi hamilelik olsun ne olur
ahh canım evet yaa sn dondurdu felan diodun yaa hepsiiii para manyagı olmus bu doktorların canımmm hiç düşünmüyolar işte insan hayatının ne önemi var kiii bende diyom bas bas bagıırıyorum burda kızlarrrr doktor çok önemli iyice arastırın ve ölece gidin diyee inşallah bu defa hersey yolunda gider bitanem benim acil şifalar duaalrım seninlee inşallah hayırlısıyla hayırlı haberlerini alırız canım senindeee.....
inşallah canım artık bıktım hastanelere gezmekten yoruldum aartıkkk canımdan bezdım desem yerıdır benım gıbı neselı delı dolu kız resmen sinir makınesıne dondum yaaa allahtan esım cok anlayıslı hep altan alıo bazen sınırımden ona bagırıp cagırıom kalbını kırıyom çokk bazen ama hiç sesını cıkarmıyo psikolojım hepten bozulduuresmennn
sakın dedigimi yapmamazlık yapma bebegin için herşey unutma çünkü ev işleri her zaman yapılır ama bebek yaşaşın diye yatıcaksın canım unutma
canlarım ben bi çamasırları felan toplıyım donerım hemen
simdi nerdesin tatlumbende diyorum bu kız bir burda bir orda allah seni ne etmesin hepi
iyiyiz canım asıl seni sormalı
valla öle tatlum ya valla ben de yeni yeni geliyorum kendime eski deli dolu halime sen niye kötüsün yazdıklarını okudum ama yersiz bu duygular ben sana diyim böle düşünme senin ne zaman belli oluyodu de bakkembendebilmiyorum iyi desem iyi degilim. kötü desem coook kötü degilim.
uyusmusum öyle dolanyiom iste canimm.
bayagi derlesmissiniz. iyiki burasi var yaa. yoksa ne yapardik canimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?