- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.341
tabiki benimde kanamam olmuştu ve iğne ilaç falan durdurduk sonra olmadı yine ama olsun kanaması olan her on kişiden sekizi saaglıklı dogum yapabılıyomus sen tup bebegı yaptırdıktan 10 gun sonramı adet oldun anlayamadım doktor sana ıgne yada jel falan vermedımıkaryam bende 5 yillik evliyim. 6 kere asilama oldum.
simdide tüp bebk yaptirdim. pazartesi test yaptiricagiz.
malesef ben 10. günde adet oldumm. doktorda ilac kullansin demisti. bende bebk yoktur diye kullanmadim.
sonra arkadaslar biz topilerde okuduk. kanamsi cook olan bile hamile kaliyor dedi,
beni bir vijdan azabi sardiki anlatmam. özellikle aksmlari nefes alamyiroum. boguluyorum canimmm
amin tatlım hepimize inşallah bizim doktor da prof cok az vaktı oluyo ama ne yalan söliyim adamdan Allah razı olsun hafta sonu bile hep geldi kontrol etmeye üniversite hastanesiydi ama onu doktora sorabilirsin hatta bana kanama için verdiği iğne için eczacı dediki tüp bebeklerde de özellikle düşmesin diye bu iğne kullanılıyo yani nasıl bu insanlar bu kadar acımasız bide bi ton para döküyosun umutlanmak da cabası ilaçlarını ihmal etme ama lütfen2 tane tablet atiyordumm. amann ne bilim bazende diyorumm ALLAH verdimi ben hic bise kullanmasamda olur.
bazende vijdan azabi cekiyorumm.
bazilarida senin gibi sonradan düsüyor.
sanada gecmis olsuin canimm. bidahakine kucagina almak nasip olur INSALLAHHHHHHHHHHHH
kız hepimize birden ne oldu böle yabugun bnde cok kotuyum
beynım uyustu sankı ne hıssettıgımı bılmıorum
aynı senın yazdıgın gıbıyım derya
ne ıı ne kotu
gelgıtlerlen dolu beynım
esımlen pazartesı gıdemıcez bız doktora salı gııdcez ayrıca
ALLHIM HERKESI hayırlı haberlerlen donder ınşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?