Gebe kalamayanlar buraya.....

karyam bende 5 yillik evliyim. 6 kere asilama oldum.
simdide tüp bebk yaptirdim. pazartesi test yaptiricagiz.
malesef ben 10. günde adet oldumm. doktorda ilac kullansin demisti. bende bebk yoktur diye kullanmadim.
sonra arkadaslar biz topilerde okuduk. kanamsi cook olan bile hamile kaliyor dedi,
beni bir vijdan azabi sardiki anlatmam. özellikle aksmlari nefes alamyiroum. boguluyorum canimmm

evet esra gece bunalima baglamistik hepimizzz.
bunalimda olmazsak gece yarisi ne isimiz var dimii.
YARADANIM bizlere yardimci olsunnnnn. gece zor uyudum. sabaha kadar ölülerel ugrastim.
rüyamda ucuyordumm. affffffffff
sen yarin adet olucan dimi hadi hayirlisiii. sonucu seni ve aileni ömür boyu mutlu eder canimm

tabiki benimde kanamam olmuştu ve iğne ilaç falan durdurduk sonra olmadı yine ama olsun kanaması olan her on kişiden sekizi saaglıklı dogum yapabılıyomus sen tup bebegı yaptırdıktan 10 gun sonramı adet oldun anlayamadım doktor sana ıgne yada jel falan vermedımı

zirve. benim belim agrimiyor canimm.
hicte agirmadi sadece sancim olyuorduu. adet olduktan sonra sancim cook artti.
doktor neden belin agiriyormu diye sordu acabaa ??? merak ettim caniimmmm

canım benim belin ağrıyosa bu gebelik belirtisi olabilir bazen de düşük belirtisi olabilir belki ondan sormuştur doktorunla sen telde mi görüşüyosun

evet canim. tüp bebk yaptirdim 10. gün adet oldum.
ine yada jel vermedi.
tablet verdi. vajinadan 2 tane atiyordumm. niye verdigini ilmiyorum.
yumurta toplama isleminden sonra tableti vajinadan ftil gibi atmaya basladim.
niye kullandigimi sormayi hep unuttumm.

progestan tablettir o değilmi progesteron hormonun artsın bebek tutunsun diye veriliyo ama benim bildiğim iğne veriliyodu tatlım bide altten kullanmak üzere jel veriliyo olması lazım hastanede cok yattım da ordan biliyorum fitil olmasının sebebi de alttan kullanımın daha etkili olması bende kullanmıstım

evet canim. herif telde konusuyor.
gecende hemsireye ters cikmis. niye ilgilenmiyor doktor demmis.
hemsirede cook yogun ondan.
ilaclarini alsin. pazartesi gelin bakalim demis.
herifte diyorki. eger bebgin düsügünü engellmeiyorsa biz daha niye tüp bebk yaptirdkki.

2 tane tablet atiyordumm. amann ne bilim bazende diyorumm ALLAH verdimi ben hic bise kullanmasamda olur.
bazende vijdan azabi cekiyorumm.
bazilarida senin gibi sonradan düsüyor.
sanada gecmis olsuin canimm. bidahakine kucagina almak nasip olur INSALLAHHHHHHHHHHHH

bişi deil MELİKE.vesveseyı veren seytan oldguu ıcın bu duayı sureklı cekmek lazımmıs.dun duydum bnde bılmıordum size söleyım dedim hemen unutmadan...
bebegını kaybeden arkasada cok gecmıs olsun cok uzuldum
bırben benı hep uyutup sen oturuyorsun böle olmuor ama

bugun bnde cok kotuyum
beynım uyustu sankı ne hıssettıgımı bılmıorum
aynı senın yazdıgın gıbıyım derya
ne ıı ne kotu
gelgıtlerlen dolu beynım
esımlen pazartesı gıdemıcez bız doktora salı gııdcez ayrıca
ALLHIM HERKESI hayırlı haberlerlen donder ınşşşş

amin tatlım hepimize inşallah bizim doktor da prof cok az vaktı oluyo ama ne yalan söliyim adamdan Allah razı olsun hafta sonu bile hep geldi kontrol etmeye üniversite hastanesiydi ama onu doktora sorabilirsin hatta bana kanama için verdiği iğne için eczacı dediki tüp bebeklerde de özellikle düşmesin diye bu iğne kullanılıyo yani nasıl bu insanlar bu kadar acımasız bide bi ton para döküyosun umutlanmak da cabası ilaçlarını ihmal etme ama lütfen

sevtun arkadasim gecmis olsunn.
sende 10 yildir evliymissin. bebkelrini kaybetmissin.
bizim icin zor olan sey baskalari icin cook kolay. ne diyicegimi bilmiyorum.
INSALLAH bu sefer kucagina alirsin saglikla canim. boool boool koklarsin bebsinii canimm.

kız hepimize birden ne oldu böle ya

esra ne gelyiorsa basimiza ves veseden gelyior zatenn.
ben kendime cokk kiziyorum iyi bir kul olsam. YARADANIM bana sabir verirdi diyorumm.
bu günlerde uyusman cook normal. INSALLAH embriyolar olssun o zaman kendine gelirsin canimm.
daha iyi olursunn. yookk kizzz ben uyuyamadim. actim neti baktimki benim gibi arkadaslarda var. onlarla dertlestik.
iyi geldi bana sagolsunlar.

bizde 3.5 senedir ugrasiyoruz onumuzdeki ay tupbebek icin gidicez insallah hayirlisi..stres yapmamak mumkun deil bu ay adetim gelicekmi acaba? biraz midem bulaniyor hamilemiyim acaba? yok su yok bu derken bir suru dert oluyr karsi komsum 3. cocugu aldirdi hele boylelerini gorupte sinir olmamak elde deil neyse herkes icin hayirlisi

zaten o aldıranlar da bi garip ya onların sınavı da öle yani bizim de sınavımız bu umutlucum ilaçlarını ihmal etme ama vicdan azabı ne demek ya bebişlerini yada bebişini huzursuz etme

karyam, bana ine vermedii canim. keske verseydi.
yumurta toplama isleminden önce kendime ine yapiyorum zaten. alismistim. yine yapardiim.
ALLAH doktorlara merhamet versinn, duygu versin. maddi yöndende sarsildik.
memlekete bile gidemedim. 2 yildan fazla oldu ailemi görmüyorumm.

herkes negatıf aldı ust uste bırde tedavıye baslıoruz yha o yuzden sıtrese grdık
rabım feraha cıkarsın,
vallahı bende gece gırecektım esımı tesellı etmeklen mesguldum
ben SABIRLIYIM aslında...ıste bu sıralar normal dıolar hem adet olacam hmde tedavı zamanındayım yha o yuzden galıba
kayram sen ne yapıorsun
DERYA BEN KALITELI YUMURTALAR ICIN FALAN BIRSEY YAPMIORUM
ILACLAR YEETRINCE BUYUTUR ZATEN DIOLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…