Gebe kalamayanlar buraya.....

Az once kuzenımın dogum cantasını haırladık o kadar guzeldıkı
rabbım herkese nasp eylesın
herkesın a aherkesın ısmı tek tek aklımdan gectııı
allhım herkese yasatsın ole gusel seylerı

esracım benim de sadece ilaçla olgunlaşmıştı bende bişey yapmamıştım ama şimdi ilaçdan önce bi soğan suyunu deniyim diyorum bakalım sen zaten tedavi görcen riske girme hiçbişey de deneme ekstra

canım benim ya hiç değiştirmeyi düşünmedinmi doktorunu Allah vicdan versin insan saglıgı zaten önemli bu konu psikolojık acıdan cok daha onemlı ama ıste tıcarete doktuler işi iyice

Nromal hayatım adevam edıorum pehrız falan yapmıorum
kılon cok ıı dedi doktor muhafaza et dıe söledi
sıkıntıdan verdım bıraz daha
kuru ıncır falan yerım dıordum
yemıorum ama ...zaten cok sukur yumurtamda sorun gormedı
yeterınce olgunlasacagınıdusunuyorum allhın ıznıylen

bende hic bise yapmadim. yumurtlar icinn zaten ine ler yumurtlari yeterince büyütüyor.
hem neler yapilir hic bilmiyorumm. evet tüp bebk xyaptiranlar hep negatif gördüler.
ALLAHA cok sükürki normal yoldan gebe kalanlar olduda. bize moral verdiler.

ben brirnci doktoruu degistirdimm. oda beni bosuna 3 yil oyalamisti.
bu doktor özel tüp bebk doktoru. hepsi yni.tedavi süresince ilgilendi. aa cook acele ediyo. bir sey sormaya fisat vermiyo.

sen yokmusun sen beni güldürdünya allahımda senin yüzünü güldürsün rabbim bedenine can versinde saglıklı bir şekilde alasın kucagına

ben brirnci doktoruu degistirdimm. oda beni bosuna 3 yil oyalamisti.
bu doktor özel tüp bebk doktoru. hepsi yni.tedavi süresince ilgilendi. aa cook acele ediyo. bir sey sormaya fisat vermiyo.
kız bilmezmiyim benim doktorda öleydi ben ikinci bi doktor edindim sormak istediklerimi sorabileyım diye ama şimdi senin durumuda ihmal var ama yınede sen sonucunu bekle canını sıkma dıyorum sana kanama ile doguma kadar devam edenler var

kayra için dedim bir burda bir benim takıldıgım topikte peşinden koşmaktan yoruldum haberi yok kız kilo verdim peşinde koşmaktan he
canım ben kürtajı facede seyrettim arkadaş sayfasına koymuş çok üzüldüm allahım biliyomu bebek istemiyosun bari önlemini al demi böylesi dahamı güzel ya demi günahıda cabası sen aldır bebegini bide öteki tarafta o senden hesap sormucakmı demi allahım akıl versin böylelerine bizlere versin rabbişm öylelelrine degil demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…