- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.361
esracım benim de sadece ilaçla olgunlaşmıştı bende bişey yapmamıştım ama şimdi ilaçdan önce bi soğan suyunu deniyim diyorum bakalım sen zaten tedavi görcen riske girme hiçbişey de deneme ekstraherkes negatıf aldı ust uste bırde tedavıye baslıoruz yha o yuzden sıtrese grdık
rabım feraha cıkarsın,
vallahı bende gece gırecektım esımı tesellı etmeklen mesguldum
ben SABIRLIYIM aslında...ıste bu sıralar normal dıolar hem adet olacam hmde tedavı zamanındayım yha o yuzden galıba
kayram sen ne yapıorsun
DERYA BEN KALITELI YUMURTALAR ICIN FALAN BIRSEY YAPMIORUM
ILACLAR YEETRINCE BUYUTUR ZATEN DIOLAR
canım benim ya hiç değiştirmeyi düşünmedinmi doktorunu Allah vicdan versin insan saglıgı zaten önemli bu konu psikolojık acıdan cok daha onemlı ama ıste tıcarete doktuler işi iyicekaryam, bana ine vermedii canim. keske verseydi.
yumurta toplama isleminden önce kendime ine yapiyorum zaten. alismistim. yine yapardiim.
ALLAH doktorlara merhamet versinn, duygu versin. maddi yöndende sarsildik.
memlekete bile gidemedim. 2 yildan fazla oldu ailemi görmüyorumm.
kız sen bir yerinde durmuyosun haberin olsun bide bana diyosun he :)))))
kız sen bir yerinde durmuyosun haberin olsun bide bana diyosun he :)))))
kız bilmezmiyim benim doktorda öleydi ben ikinci bi doktor edindim sormak istediklerimi sorabileyım diye ama şimdi senin durumuda ihmal var ama yınede sen sonucunu bekle canını sıkma dıyorum sana kanama ile doguma kadar devam edenler varben brirnci doktoruu degistirdimm. oda beni bosuna 3 yil oyalamisti.
bu doktor özel tüp bebk doktoru. hepsi yni.tedavi süresince ilgilendi. aa cook acele ediyo. bir sey sormaya fisat vermiyo.
gül gül ben bi kendime geleyim daha ne kadar güldürcem senisen yokmusun sen beni güldürdünya allahımda senin yüzünü güldürsün rabbim bedenine can versinde saglıklı bir şekilde alasın kucagına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?